樂古Nakuz

標題: 你地入黎評下理 邊有兵堡神手會咁 [打印本頁]

作者: 神龜大俠    時間: 12-3-2008 16:37
標題: 你地入黎評下理 邊有兵堡神手會咁
話說我今日入左感恩個場:218.254.150.80  果個場係有攻城的

但住入到去 開波la

1p蒙 2p中國 3p殺拉 4p(即係我)土耳其

5p匈 6p韓 7p西 8p阿茲

一開始的時候都冇咩事 跟住我草夠200隻封西班牙 d隊友都冇乜點嘈

點知個3p又唔封匈奴 起度走黎走去食分 唔知為乜

我叫極都冇去封下(果陣佢夠兵)

我為左保住自己 跟住我同佢講:3p比半隊黎 半隊夠 我要封7p 而家空堡

3p唔應我  龜左成兩隊起屋企(冇人打佢/封佢/伏佢 又唔係爆緊人堡/封緊人)

1p又唔理

結果真係匈奴3隊再加1隊殺入黎

5個堡冇哂

3p係1隻兵都未出過黎幫

根住我話3p點解唔幫我

3p同1p又話要睇大局(我得番一隊半兵仲打乜)

點知個8p又29 狂比1p食 1p咁就好快帝左 仲出村起攻城器 出重投

3p又出左村 玩火炮

跟住12p用攻城+兵攻左8p

7p見到咁ga 29map 棄左

與此同時 56p攻入2p  3p又係冇出過半隻兵去幫  只有1p出左1隊去2p

最後2p的5堡全滅 得番2-3隊兵

而家得番13p+56p

6p最初起門口頂 見到d投石車又講左句:29 map  根住棄左

5p最後當然比1,3p+2p滅左

最後勝出後 我們間的對話:
狂罵13p)
1p:你當初唔應該封西
3p:而家咪又係贏 太耐冇玩 高估左人
我:點高估 果陣我屋企半隊都冇 點頂3隊匈奴呀
3p:你唔應該封西

根住我無野好講 走左

e個經歷講完左 唔知大家有咩感想
你地唔洗答個3p/1p岩定錯

我希望大家思考下幾個問題:
1.唔識合作 自己一個起度打kill而升帝出村的是否真正的高手
2.如果個地圖無左攻城器 13p可否贏?
3.如果個7p冇棄 13p又可否贏?
4.有成兩隊兵起屋企(冇人打佢/封佢 佢又唔係爆緊人堡/封緊人)  是否出半隊去幫隔離的隊友都很困難
5.眼白白看見自己隊友5堡全滅 自己有能力而不幫者 是否合作
6.即使3p唔幫我 佢係咪應該封下5p呢
7.如果我當時冇封7p 7p出左黎 13p又是否能贏

冇記錯個1p名叫姿 3p名叫朴樂佳

大家得閒同佢交流下 睇下佢地點樣置隊友於死地而後生

果場有玩而又有影相 希望放相出黎和提供意見
作者: dusty_wan    時間: 12-3-2008 17:01
大把kai人 冇謂激氣 好似話我玩塞用兵海起碼4隊圍不弓 之後俾人罵29送兵  

係咁 太多kai人
作者: eyab34    時間: 12-3-2008 17:16
係lo
邊有兵堡神手會封人[[tk_18]]
作者: 神龜大俠    時間: 12-3-2008 17:32
我冇話過自己係神手 封西只係為左佢地易打d 如果我唔封 西班牙走黎走去 e度打下 果度打下 你又唔係唔知土ga步速

3p唔封我都冇勉強佢  我求佢比半隊我ja
作者: 東    時間: 12-3-2008 17:39
比我就咁玩
匈奴可以偷襲124p,所以一定要封匈奴先
薩拉森1半批匈奴
再加上樂古d人又唔係勁,一開波整支旗去匈奴到佢已經冇機會出黎
之後集兵係韓國,薩拉森主力頂韓,只要跟呢個步驟,求其玩都贏
d咁既文明,邊有機會比匈奴出到黎:lol
作者: HowDareYou    時間: 12-3-2008 17:42
同意 3#既說法..
回樓主,,,,對面全部見到有攻城棄哂係佢地無品,,因為一開場個MAP應該有寫清楚
至於1-3p唔幫你係佢地唔合作,
不過講真,,你唔應該200兵封哂西火,3p應該都係唔多識玩
佢應該1隊+2p同1p一隊企係5p門口,
之後佢2隊再加你土火2隊企係韓門口
1p同埋2p就可以搵隊半8p食下分, 但唔係封佢,8P呢場無咩作為
至於西火,1P 同2P出2隊加你1隊夠哂,可以既話最好攻埋西火
但係如果5p開左眼既話,,,唔洗封佢同埋8p,因為5P如果見到好難攻人既時候會幫人,
首先幫既一定係幫8p,因為果到淨係得1p 2p,
所以5p帝左既話機本上封8p都無咩用,1p 2p同埋3p在5p/8p既兵應該返城等佢2個攻
食分仲快,至於4p你土火,你本身城入面2隊兵,所以唔洗驚會俾人攻死..
作者: 東    時間: 12-3-2008 17:51
原帖由 HowDareYou 於 12-3-2008 17:42 發表
同意 3#既說法..
回樓主,,,,對面全部見到有攻城棄哂係佢地無品,,因為一開場個MAP應該有寫清楚
至於1-3p唔幫你係佢地唔合作,
不過講真,,你唔應該200兵封哂西火,3p應該都係唔多識玩
佢應該1隊+2p同1p一隊企係5p門口 ...

冥域既場係有d唔同
例如有射箭場
不,阿,條,維,日,蒙,薩,塞,法,中,馬雅,匈奴,哥德先徵兵
弓兵可升級有指拇環
鷹勇士先升精銳
匈,拜,韓升馬速
維京先加防
不列彈道學
中,不先有雙手劍兵
土西500升帝
村戰有攻城

正常樂古玩家係玩唔掂
作者: eyab34    時間: 12-3-2008 18:26
原帖由 神龜大俠 於 12-3-2008 17:32 發表
我冇話過自己係神手 封西只係為左佢地易打d 如果我唔封 西班牙走黎走去 e度打下 果度打下 你又唔係唔知土ga步速

3p唔封我都冇勉強佢  我求佢比半隊我ja

虛偽
入得1p場標題仲話"邊有兵堡神手會咁"
一係你神手
一係你入錯場

咁又係既
你都中意200隻出晒
然後等人地入黎幾架車搞掂晒佢地
入左人場唔記得都好正常
唔怪得人
作者: 東    時間: 12-3-2008 18:45
冥域個場有
蒙古有徵兵又有指拇環:lol
唔洗你幫手都揪得贏西班牙啦:lol
人地冥域主場之利,3打4都仲得,跟本唔洗你土耳其幫手:lol
作者: eyab34    時間: 12-3-2008 18:47
[quote]原帖由
作者: 東    時間: 12-3-2008 18:52
原帖由 eyab34 於 12-3-2008 18:47 發表

冥場蒙古超屈機

跟本上,不列同中國,有徵兵,指拇,雙手劍兵
都勁得過土耳其:lol
仲有.....薩拉森有徵兵,韓西冇:lol
韓西完全冇還擊之力:lol
作者: [S]lamlamhaha    時間: 13-3-2008 02:58
無我係度佢地係打得好hea
比在第2 d高手反而會怪你唔合作
唔發顛鬧你仲唔偷笑?
總有1方係要配合另1方
條條大路通羅馬 嬴到就得
睇形勢點都係要等帝出村或攻城
封人攪到人地唔出你又殺唔到兵 得到什麼著數?
冥域d人係有d自大 包括我 斷估匈衝出黎係咩都做唔到
估埋對面唔識合兵 總之任何形勢最後都補救到
有樣戰略叫破釜沈舟 我最鐘意犧牲盟友換對面一個空城(嬴得又帥又快 如果死果唔係我)
攪得唔好比西韓帝左你點打?一急就會輸
有攻城反而對韓仲有利
3p無記錯唔係冥域 戰友一名
作者: 感恩    時間: 13-3-2008 07:24
我當然都係有怪3p
但係當事情發生之後應該要鎮定繼續用方法打贏場賽事.
再者  我沒有打算說自己是神手
我不是神手=]

而且  如果因為輸了一個又怪這個又不上心打下去
這場就必輸.
那當然6p棄才是贏的關鍵
不過我有信心打得入去
但本人覺得7p棄不棄沒有意思
大軍壓境7p也是滅國.

當然
一開始叫封匈奴就應該封匈奴
當然你去了封7p  7p不出
一來你殺不到人
二來5p 6p出到來.1p 2p或你就大獲
我一直被打的  所以我被動  中間才出了來

其實那場即使你沒輸出村
西班牙也一樣會出村的.

加上
後期你又要幫別人  又要封人城  這個又算甚麼意思=]?
3p Sorry也講了
不原諒不去協助戰術.
就去玩野?=]  在球場上別人打你一拳你還手  一樣被警察抓了吧?
然而
當初你滅國我都有怪3p
你應該都聽得出
但需要怪那麼久嗎?
他是你的隊友!
足球比賽自己隊人火星撞地球
傷了一個主力
不代表這場就輸!

怪完了  完場後再教就可以了
用不著成場都講  你明白嗎?

火沒有用  無補於事
滅了國就想辦法看看自己還有甚麼可做的地方
而不是鬧了兩百句就算!

在兵堡街場  場場都有這些人
亂棄的人有許多
難道你又逐場也去鬧?
Impossible!

我不認為自己神
但做指揮的
第一步要懂於不同情況也是鎮定
我未見過一個指揮見別人滅了國鬧隊友
會插手一起鬧
這樣根本令整場無辦法贏
你了解嗎=]?
=================================
回樓上
十年冇打打返一場就有野講Zzzzz
=================================
回HowDareYou
其實昨天某一場的8p維京是我= ="

P.S.  有紀錄檔添
我冇記錯"睇大局為重"係我講的
指即使輸一個也不代表要鬧那麼久

而且  我都有怪3P的  不過沒有你般有場中怪到落尾
因為還要戰鬥.

答返你D思考問題

1.唔識合作 自己一個起度打kill而升帝出村的是否真正的高手

沒有人說我是高手

2.如果個地圖無左攻城器 13p可否贏?
無攻城器 = 3P 跟 6P 單挑. ( 別忘了薩森弓騎打建+1  我徒步弓連盟分+2打建  一樣掃到堡的. )

3.如果個7p冇棄 13p又可否贏?
可以  有攻城器的話  十部重投夠掃.
打一個才350KILLs的人  夠贏有餘  那當然他沒棄我就要出騎兵企67p交界吧=]
8p 其實2p一個封已經夠.

4.有成兩隊兵起屋企(冇人打佢/封佢 佢又唔係爆緊人堡/封緊人)  是否出半隊去幫隔離的隊友都很困難
這個當然他有問題  但不用講那麼久.
這是我所謂大局為重的意思

5.眼白白看見自己隊友5堡全滅 自己有能力而不幫者 是否合作
本人沒有能力的.  匈奴進城我蒙古沒有辦法幫到你.
加上  入完一次來就應該先封灘吧.  我其實都知道5p他在儲第二隊  有指派3p幫手
不過我眼看小地圖他應該剩70-80人口.
但如果你封灘  起碼3p會在你被攻時進吧!?

6.即使3p唔幫我 佢係咪應該封下5p呢
佢就係你唔打5p  佢唔夠數封5p先俾佢出到黎  你睇返記檔.

7.如果我當時冇封7p 7p出左黎 13p又是否能贏
會  不過7p都會出村
預料中事.

自己啃檔=]
你再看看你自己講左幾多野
幾多句粗口.

已記錄遊戲 - 12-三月-2008 15`34`08.mgx

3.37 MB, 下載次數: 13

作者: chunhim_lai    時間: 13-3-2008 07:50
作者: 神龜大俠    時間: 13-3-2008 11:41
原帖由 感恩 於 12-3-2008 23:24 發表
我當然都係有怪3p
我不是神手=]

這場就必輸.
不 ...

講得咁口響 試下轉個文明 我做殺拉森 佢做土

我屋企有2隊 3隊匈去到4p堡 我完全唔幫

你地覺得點

老實講  等事實發生左之後 一句sorry就了結件事 係唔係又叫鎮定呢

就算我5堡全爆 我果陣都冇乜點怪3p 但係3p ga態度十分有問題

當時我有一絲希望諗住叫佢救下d射箭場 果個人點?

呢叫補救?

有時d隊友比人封哂/有事要做 打下人   我比人攻 我樂意犧牲下 冇問題

正如你所講 3p要去食村 顧全大局 就有得贏

咁點解佢唔黎我度食空奴呢?

唔好同我講殺拉森唔夠純匈奴打

那種無奈  真係唔知點講好

之後仲話高估左我

以後我玩兵堡又整200隻起屋企度守囉

咁唔會比人攻得入la掛

你地咁勁 自己打lo

thx當時人send個紀錄檔上黎 等大家c下個真相

而且不單止咁

你回答我問題只是當中的一部分

我問:如果個場冇攻城 會點?

無攻城 7p唔會棄 6p都唔會棄

6p+7p絕對能贏3p

加上2p滅國你們都沒去救

那何來有2p去封8p

3p兵去頂住6p+7p

我就當1P你防守OR封8P

防守時 你能做什麼?

攻擊時 沒有攻城武器 又能做什麼?

照你所說 阿拉伯騎弓打建築物+3

加幾多都好 起馬要3隊先滅到5堡掛?

而且單是3P出3隊不夠

1P也要去幫忙清

假設你攻緊其中一國

那另外3國如何?

設你攻緊匈奴 3P已經冇能力去頂住67P

再設8P出唔到黎

咁6P+7P滅到3P LA 掛?

希望你唔好用消極方法去想  騎弓+建築物加城

如何? 2打4?

7P放200隻+6P放2隊去3P

3P出不到

1P又有何作為?

200隻蒙特圍建築物?

5P攻埋入3P都仲得LA

得番1P 玩死守LO

實守到出哈

作者: 神龜大俠    時間: 13-3-2008 11:43
原帖由 [S]lamlamhaha 於 12-3-2008 18:58 發表
無我係度佢地係打得好hea
比在第2 d高手反而會怪你唔合作
唔發顛鬧你仲唔偷笑?
總有1方係要配合另1方
條條大路通羅馬 嬴到就得
睇形勢點都係要等帝出村或攻城
封人攪到人地唔出你又殺唔到兵 得到什麼著數?
冥 ...

一名閱讀水平低的小朋友

睇下當時人放ga紀錄檔la 換取人地空城?

佢地最尾先攻匈奴wow
作者: darkstevenex    時間: 13-3-2008 12:47
2p到來

事實上一開始你唔黎5p合兵時我已經對你無晒期望
期後仲見你200隻封人封得咁快樂我已經完全知道你咩水平
滅國後的行為便令人明白你不只技術非神手
連品德亦未及此水平

我亦想問你一句
合兵在5p
5p點會出到黎滅你?
亦點會出到黎滅我?
加上
推到入5p城
中國+土 with薩拉的同盟積分
是足夠打堡
5p一滅 形勢便轉過來
問題係你一早200隻去左封人
還要是封一個唔太等洗的...
這種個人英雄主義是要不得的

而且
每場的形勢不同
你看的紀錄檔是最後打匈
不代表有匈便最後打
亦不代表最後打匈是最好

其後空城比人滅國還要怪人...
開著all不段公然向對方說誰沒兵誰起什麼兵
我也懶得出聲了
其後還用自己最後的兵來阻同盟
事前還在我面前說讀心理學
那你也應該拿自己來研究一下

同時
5p在最後玩lag的行為
亦實在無品
但4p居然崇拜得要5p教他
問題出於誰人身上
大家心中有數

我自問我呢場打得差
控兵走兵也慢了半拍
輸了我有一定責任
但畢竟兩三個月無玩過- -...
那種感覺全都差了很多._.~

一場贏輸
有何意義?
何必花盡心機
盡使無品招數?

-----

同時求救

最近轉了Vista
入ip後的畫面還可以打中文
但入戰場後
便無法轉換輸入法
令我全場打唔到中文= =...
不知大家有沒這經驗?

PS:開著速成入game 可打到中文 但一唔小心轉番做英文 就轉唔番做速成...囧
作者: chunhim_lai    時間: 13-3-2008 13:31
作者: HowDareYou    時間: 13-3-2008 16:03
原帖由 darkstevenex 於 13-3-2008 12:47 發表
最近轉了Vista
入ip後的畫面還可以打中文
但入戰場後
便無法轉換輸入法
令我全場打唔到中文= =...
不知大家有沒這經驗?

PS:開著速成入game 可打到中文 但一唔小心轉番做英文 就轉唔番做速成...囧

我成日都係咁,,但係你就咁禁返"shift"就得返架啦=]
如果唔得既,,你試禁下一次ctrl+space 睇下得唔得, 再唔得禁多次shift
如果再唔得既話, ,再禁多一次ctrl+space 睇下 +shift

原帖由 感恩 於 13-3-2008 07:24 發表
回HowDareYou
其實昨天某一場的8p維京是我= ="

哈哈,,其實我果時都係岩岩睇完呢個post睇過你aoc個名,
之後打打下又醒起你個名 =D  
你仲乜唔應我果時="=?
果場你後期唔應該直接生兵去我1P個FD到送兵啦- -
作者: 馭影靈風    時間: 13-3-2008 16:18
標題: TO darkstevenex
我也是VISTA- -........我可沒這種問題
作者: eyab34    時間: 13-3-2008 16:33
原帖由 感恩 於 13-3-2008 07:24 發表
我當然都係有怪3p
我不是神手=]

這場就必輸.
不 ...

原來4p係呢個名11
就係之前用韓第一個比人滅之後開全頻爆粗鬧隊友果條垃圾

作者: 馭影靈風    時間: 13-3-2008 16:47
講真
如無用存的同伴不無視之
折哀順變[[m115]]
作者: 東    時間: 13-3-2008 18:21
岩岩睇完save
老實講,隊1隊2我都唔覺有神手,玩得好hea
特別係3p,淨係睇佢一開頭點玩都知佢咩lv,走去救4p,浪費時間
仲有5p攻4p個時,3p太自大又唔幫4p,以為土耳其一定實守到,1隊奴隸兵都冇去幫手,反而打埋d冇用既兵
4p又係,淨係掛算封7p淺灘,全場好似冇左你同7p
變左3打3,最尾滅左土耳其變左3打4
集兵係56p仲好,加上佢地合作性咁低,西班牙黎到都係1批2批咁送分比你
沒必要同7p哂時間等你同佢200隻兵打200隻兵
同埋冥域場已經幫左蒙古中國好多
跟本唔洗你土耳其幫手,都夠打西班牙
作者: 小豪仔Jacky    時間: 13-3-2008 18:40
完全支持樓主的感受
兵堡唔玩合作 基本上 輸左6成
仲有 現家邊有人仲玩冥場架
作者: 馭影靈風    時間: 13-3-2008 20:03
標題: 回復 25# 的帖子
樂古場不見得多人開
還有\
現在有幾多個樂古場是合法的
那裡看
找不到[[m115]]
作者: [S]lamlamhaha    時間: 13-3-2008 20:14
首先 3p不是冥域
打呢隻game 尤其兵堡
要合作又要合拍 唔需要用口
如果隊友係冥域 指揮官必然係我(感謝盟友對我既信任)
但我亦唔會多說 我都相信佢地實力(最少唔係29)
一場我只會講幾個概括進攻方案
佢地無須跟足 因為自己眼見有利可圖就應該快去爭取
千萬不要發呆 一成不變
當然有可能吃虧 如果文明形勢只係4:6制造一點變數不是壞事(除非該場戰事十分重要)
3:7就要小心 步步為營

最後我覺得樓主對打機既熱誠非常感動
仲好過比人話神經質 打鋪機唔洗咁火爆嘛?
今次佢兩個都認左自己打得好hea

老實說 全冥域都覺得樂古普遍用既兵堡檔十分膠
但有無數死硬派支持者話 冥域兵堡係bug檔 改檔-___-
冥域起碼出爐左3-4年而出街果d無攻城我看只有1-2年
無限哈羅仲新 究竟邊個膠檔?

現在簡介一下冥域兵堡分別
首先係節奏明快d
只有5個文明未升徵兵 西 土 拜 波 韓(西 土500kill自動升帝)
馬雅 阿茲可以出精鷹
中國 不列可先出雙手劍
但只有一個軍營 一個箭場
作者: 東    時間: 13-3-2008 22:36
除左攻城之外
台灣人玩開既super第7回,同我地玩開既檔,殺敵人數,兵種特性都差唔多
而冥域既檔改既野改得太多,同平時玩開既檔好唔同
所以3~4年來都冇咩人用
作者: 馭影靈風    時間: 13-3-2008 23:24
標題: 回復 28# 的帖子
愈改愈衰?[[m492]]
作者: 瘋人院    時間: 13-3-2008 23:39
作者: ~肥昌少~    時間: 14-3-2008 00:29
來看紀錄檔的說

老實說 冥場也是改人場的(唔係未經批准)

係咩自己搵

還有本人是冥也不是最愛玩冥場(無攻城個d 唔係迫我唔好叫我玩)

我也是愛玩super

但是想說樂古到現在也是down不到
作者: 感恩    時間: 14-3-2008 09:34
最大爭議問題係3p既行為值唔值得嬲咁耐而已
加上打機如果真係咁玩的話
應該兩三場就一次粗口戰.

加上4p  你以為我一直幫緊3p?
我都係覺佢玩得差
但有用咩?
一開波見一個唔識玩就棄權?  這是冇可能的嘛?
就算唔識玩令到他人滅國
都唔代表賽事係輸
唔係馬後炮
如果我係你  我滅左國  我反而唔會理邊個唔識玩
反而會用多兩隻眼去睇場指戰術.
唔係一味怪怪到完場為止

我同2p就真係幾個月冇玩的了
係如lam所說  玩得hea一點的了
其實如果要怪你應該全部都怪吧?

==========================
回How 版主
他日再聚吧=]
果場都係我三個月以後既第二場@_@"

作者: icac886    時間: 14-3-2008 11:22
原帖由 eyab34 於 12-3-2008 20:16 發表
係lo
邊有兵堡神手會封人[[tk_18]]

你傻la 一定要壓住西火 唔係 13p俾西火+韓出左黎 +匈奴幫 ...韓一個夠殺124p 帝左 team1 可以棄la
作者: 我要咀咀    時間: 14-3-2008 12:03
不要激動了!!!!!!!!!-v-
作者: eyab34    時間: 14-3-2008 16:20
原帖由 icac886 於 14-3-2008 11:22 發表

你傻la 一定要壓住西火 唔係 13p俾西火+韓出左黎 +匈奴幫 ...韓一個夠殺124p 帝左 team1 可以棄la

西班牙始終都出左黎:handshake
土耳其仲玩完tim
呢d就係壓西火既後果
作者: 神龜大俠    時間: 14-3-2008 16:33
13p仲覺得佢地自己好勁 冇左土同中都贏到咁

1.咩叫大軍壓境?當7p仲未棄 你話大軍壓境去7p 7p一樣滅  你大軍壓洛7p 咁有咩兵打6p5p
再當個8p係廢 兩隊蒙特封實佢 咁5p6p呢?
咁仲win唔win到先

2.再當6p仲未棄 又話大軍壓洛6p度 佢一樣死  點死?3分鐘一個堡? 人地慢慢射都射死你wow
   加上d兵去哂6p(都唔知攻唔攻得入) 咁5p7p8p又點呀?
作者: eyab34    時間: 14-3-2008 18:30
原帖由 神龜大俠 於 14-3-2008 16:33 發表
13p仲覺得佢地自己好勁 冇左土同中都贏到咁1.咩叫大軍壓境?當7p仲未棄 你話大軍壓境去7p 7p一樣滅  你大軍壓洛7p 咁有咩兵打6p5p
再當個8p係廢 兩隊蒙特封實佢 咁5p6p呢?
咁仲win唔win到先

2.再當6p仲未棄  ...

可能因為你廢先顯得佢地勁[[tk_11]]
作者: 感恩    時間: 14-3-2008 19:11
薩拉森牽56p
7p 320kills only
本人500了  我單人封都夠
8p有中國睇
出村重投也是完
那麼  他出不出來有意思嗎@_@?

6p就一定同佢打粒鐘的了
呢個就一係贏一係和
5p?  一個薩搞得掂
我村了  6p冇可能咁易出到黎
78p同我頭先所述一樣

但你睇返記檔
第一次我出聲係話"搏摸和"
睇清楚D先.

那麼  幾時有覺得自己好勁@@?
本人打得唔勁  冇人講過我係神手我係高手
我都冇自滿過  係你自己覺得
加上
2p既回應你回左未?
加上
打得弱唔緊要  起碼知呢場有咩方法入手.
自己衝哂去封7p?
你唔封7p你幫5p  咪話我話  你出硬村的呢場
即使5p殺入你城.
就係你200隻睇7p  7p淆  唔出黎
你先出唔到村.
不是嗎?

都好聲好氣的了
你就爆哂粗
咁可以點?
又自我中心唔聽人講唔理解我場中講咩
就以為我幫緊3p以為我覺得自己勁

3個月都冇打勁極有限我自己知自己事啦?

你睇果場  我有封灘  你冇封灘
大家都俾人打  都曾經有兩隊匈奴殺入
我5堡健在  
打兵堡冇勁唔勁
係你識唔識執生
冇人幫你你係唔係都要自己封左條灘先呢?
你話走唔到返城  7p城果d del再出過唔晒好多時間吧?
作者: HowDareYou    時間: 14-3-2008 19:34
其實邊個29都唔洗再討論返,,,,
鋪機都打完點解仲要係到爭論- -
作者: tony16    時間: 14-3-2008 20:21
支持樓主既諗法..係個殺拉唔識封姐..封埋..贏更
作者: 感恩    時間: 14-3-2008 20:50
原帖由 HowDareYou 於 14-3-2008 19:34 發表
其實邊個29都唔洗再討論返,,,,
鋪機都打完點解仲要係到爭論- -

其實入街場10場8場都有29的吧zzzzzz
不明白為何還要說一番而已.
作者: [S]lamlamhaha    時間: 14-3-2008 21:53
得閒咪一齊打下囉

另送美女走光圖一張http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3242850&extra=page%3D1
搵人炒左呢個版主(1p) 冗員一名 打機又hea
作者: 感恩    時間: 14-3-2008 22:14
其實我考完高考諗緊辭唔辭職XD
作者: HowDareYou    時間: 14-3-2008 23:19
原帖由 感恩 於 14-3-2008 22:14 發表
其實我考完高考諗緊辭唔辭職XD

點解唔做-_____-
唔做得閒同我玩d -w-
作者: 感恩    時間: 15-3-2008 00:23
哈  一言為定=]
你多叫我啊

不過呢排高考  幾日一場is okay~
作者: 老二    時間: 16-3-2008 11:57
標題: 兵堡呢d情況成日出現-.- 人柒冇幾何..一柒把幾火
兵堡呢d情況成日出現-.- 人柒冇幾何..一柒把幾火

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2