樂古Nakuz

標題: 終於知道 非主流 會俾戀雪/夜血/新雄 認為公敵 [打印本頁]

作者: SIU古    時間: 25-7-2008 12:18
標題: 終於知道 非主流 會俾戀雪/夜血/新雄 認為公敵
今日 我同呀古同呆小程係2s  問牛油有冇3個位..佢話有組左之後
升左11點左右..牛油有團員黎左..就踢人呆小程..( 有團員 就可以踢人嗎?)
之後有爽風小子黎..又踢我.. 之後我用戰同佢地講 吾好再踢埋我戰..
佢話 注定等陣有團員黎..會踢埋你  話要團升wo
你又吾早講 團升"!!整到我依家冇組..
作者: 牡丹靈姬    時間: 25-7-2008 12:30
睇黎你呢個POST又想引起罵戰~
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 12:51
係牛油 弱智先咁做..我係開post話人地知
非注流係組左人 可以亂踢既 團
作者: 牡丹靈姬    時間: 25-7-2008 13:06
原帖由 SIU古 於 25-7-2008 12:51 發表
係牛油 弱智先咁做..我係開post話人地知
非注流係組左人 可以亂踢既 團

咁你不如只話返牛油一個人啦=-=
就算牛油衰,唔代表成個團都衰...

即係等於:我成日都俾戀雪某人搶場,不過我都冇覺得戀雪成個團都唔好~
有好多好照顧丹丹既朋友仔都係忠心於戀雪的^0^

其實樓主有冇影相做証據?
我好記得戀雪內的高層都成日講一句名言:冇相等於尻UP

作者: SIU古    時間: 25-7-2008 13:29
呢d我吾知囉...我淨知牛油亂踢人""!!
作者: 段恨逆天    時間: 25-7-2008 13:34
臭古 將你既事放入人地到就明點解人地會踢你= =(團問題)
作者: .小夜﹏    時間: 25-7-2008 13:35
死得啦~~有嘈過啦...
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 14:00
都話果陣牛油唔係我lo
我都唔知佢+左你
同埋d位根本就留左比人
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 14:02
+多句
有人用牛油ac唔代表係我本人用
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 14:04
喂'留左俾一早吾講??
又吾話團升..咩意思..中2就踢下人咁''
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 14:23
你有冇睇上面架?
我都話拉你果個唔係我本人
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 14:37
作者: shun627    時間: 25-7-2008 14:54
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 15:38
咁牛油一早知團升  就咪鬼組人啦"!!!
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 15:39
原帖由 牛油 於 25-7-2008 14:23 發表
你有冇睇上面架?
我都話拉你果個唔係我本人

咁你講晒啦...咁組左人 可以亂踢人???
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 15:40
原帖由 玄影 於 25-7-2008 14:37 發表
你隻幻係到個時我地就講左團升啦∼
你仲講好∼
唔好在踢你隻戰?
我地有答你好咩?
你又唔早問係唔係團升∼
你真係好搞野∼
講團升唔踢人點組人?

之後你地冇話 注定要團升咩""
我一早吾知你地團升wo
牛油冇同我講過囉
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 16:30
都話唔係我組你
我踢呆小果陣講左團升
之後我又問你係未到,有團友黎
之後你叫我踢你隻幻,記得?
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 16:36
你咁都得既..你踢左我戰..我想升戰
梗叫你踢我只幻架..
我都吾知你團升(呆小程踢左之後)
你都冇同我講團升..
之後無啦啦又彈個團員出黎  又踢我戰
我梗叫你踢我幻 組我戰架
之後我用戰講..吾好再踢埋我..(意思係吾好踢我..我要升lv架)吾係串咀意思= =
之後你又話有個人黎..之後我自己咪走囉'''橫點你都會踢埋我架啦
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 16:48
係冇同你講清楚團升之前踢左你我係到道歉先
到左你話踢幻果到,你話唔好踢你我都冇踢
係果陣我應該冇講過有人黎LO
如果講最多都係影講[影代表到我?]
之後你就出左組啦
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 17:31
作者: 另一個百日祈禱    時間: 25-7-2008 17:48
你地個名(非主流)臭哂喇..收皮啦
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 17:54
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 17:59
作者: 淚兒    時間: 25-7-2008 18:14
標題: 回復 23# 的帖子
講到臭  你有資格係到話人地咩??
話得人地臭果d人都唔方好得去邊lo
話人地之前唔該睇下自己係唔係香過人地先好講野啦
作者: 另一個百日祈禱    時間: 25-7-2008 18:26
我想講點都唔夠你地臭囉
天女你又話比人殺好撚柒正常,自己唔輸得就係度開post
打交又淆 淆完之后仲勁撚大條道理甘講:[我依家唔玩團戰,洗鬼比解釋你],3個團幾十條友係裹面等緊你地b0 我地戀雪打交不嬲都唔淆 只係依點都好你地好多啦

算喇,之后爆發一連串既混戰
你地話永昆人比證據我睇又比唔到
ok啦依家牛油返來 咪當比個機會我同你地班所謂既[[[活躍分子]]]講對唔往囉!!!
之后你地升lv 又踢人 之前無講你地
[團升],好啦,你地講個sorry 拍拍雙手 扭扭屎忽 又當左無件事
真係勁b0 做野甘唔負責任 ,
唔怪之得 3個大團 圍嘔 你班人啦
所以我話[[[[非主流 個名臭哂]]]]
完全唔係無根據的 ~

p.s 如果你地比到張相出來睇既
我凸登開個post 道歉又點話

作者: 段恨逆天    時間: 25-7-2008 18:34
標題: 甘多位撩鞋仔!!!!
呢到唔係法庭 唔洗証據 如要証據 甘多人証仲唔係嗎??
難道一堆唔識既人合埋 平均每個月一次出黎話阿永呃人??
佢地都唔識對方都可以一齊出黎屈人 good野

題外話:你知唔知呢個地球就係有你呢D人先多左甘多廢料 打字都要特登變大佢
晒左幾多空間 驚人睇唔到定係你自己隻眼有問題要放到甘大先睇到??
作者: 另一個百日祈禱    時間: 25-7-2008 18:45
超,段天 比唔到就比唔到喇
甘多爹 ,一日無證據,我同我班戀雪都唔吞到啖氣囉 ,咪又係你地班旦散9吹  你地肯表態&證明 我至道歉
你講法律,你又讀熟法律未
唔識就唔好係度講ok?(你點知出面唔洗證據?甘就唔會有單據果d野喇)
證據只係增加你地講既可信性姐.
你地搞得出 我就信
仲有唔好歧視我用紅色大字.你唔鐘意係你既事

作者: 牡丹靈姬    時間: 25-7-2008 18:51
玄影唔好係到發爛渣亂講野啦=-=
你咁咪有痛腳俾人捉住黎講囉...
仲有=-=666咁激動,冷靜D~~呢個POST係講緊古俾人踢~不過佢冇相=-=
請睇我【4#】的CM,冇証據果個好似係佢=0=""
留意我那個CM的最後2句:
其實樓主有冇影相做証據?

我好記得戀雪內的高層都成日講一句名言:冇相等於尻UP
我都跟你玩下大紅字先~見你玩得咁開心>V<
作者: -__-    時間: 25-7-2008 19:01
嘩...依家D雪狗亂甘吠........
作者: 另一個百日祈禱    時間: 25-7-2008 19:07
我依家唔講!
段天 ! 牛油 ! 仲有成班非主流!
拎人! 相! 出來
我等睇野
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 19:09
你中意信岩岩果個唔係我又好唔信又好
我已經係e件事上面道左歉
雖然道歉唔可以代表一切
但係總好過你地唔識/唔道歉吧?
我唔係一走了之,我係唔想搞大件事,但係你又係到爆晒粗又咁主見....
首先,如果講應該都係講我亂踢人吧?做咩拉埋團黎講
OK~可能講到團升,所以你地咁重點講個團
咁我就同你地講下吧
我諗邊個都知你地戀雪同我地非主一向不和
咁升LV踢你地我諗都合情合理吧
而且你地永係前幾日係SER1風鳴都踢左我地團長注定組團友啦
咁我地E家以其人之身吧~又有何不合理?
難道踢人就得,比人踢就唔得?
你地中意咪過左E件事就以後都唔同我地團組LO
另外666你又話曙光3大團圍嘔我團
首先唔在場GE人就唔好講吧
將自己所見GE野合理化再強制將佢化為你理想GE事實,真係太精彩了
第二.我諗你對圍嘔兩字都不知解釋
圍嘔[最基本]-[兩個人/兩個以上的群體]對數目[少於自己的人/群體]作出攻擊
大慨係咁吧
你話3個團圍嘔我,但係係PK果日我地同樣都係3個團係到
這個基本條件都不可以滿足又如何做到你所謂GE圍嘔呢?
好,以拆字解~
圍-意指周圍,附近/環繞;循環地/到處,四處
嘔-嘔打
而2個字+埋,即係周圍,到處,都俾人循環地嘔打著
果日我地係人少比你地人多圍-V-我明,不過團圍就不成立了
嘔-果日我諗我地都算比人嘔打
但係"圍"都成立唔到,就唔係圍嘔了
你可以話嘔打吧,但係圍嘔就真係用錯詞了
同埋我想問你又想囉野黎嘈,我地應該係解決問題唔係製造更多問題
你冇啦啦又話我地團名臭,咁臭GE定義又係咩呢?
同埋我諗臭E個字你冇資格用吧?

作者: 牛油    時間: 25-7-2008 19:17
注定應該對咩都有禮貌D=.=
作者: 另一個百日祈禱    時間: 25-7-2008 19:19
你點話我我無所謂
你地話我on9又好 話我柒又好
話我用唔到個 [臭[字 唔識用[圍嘔] 都無問題

相~~~~~~
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 19:20
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:05
喂..注定  你係風嗚俾人踢人  我個時吾知(我暑假前 1星期上2次 點知你地咁多野)
難道你地亂踢人..我吾可以開post話俾大家聽咩?
你冇野牙ma...我一定要24小時睇住個post架
要我   你回完post  我又立即回post..
你當自己係咩牙? 只係  非主流 團長咋"!!!!
我依家先知 亂踢人 吾係錯囉
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 20:06
古..其實我岩岩道歉係想大事化小,小事化無
係666挑起注定GE火先咁講姐=.="
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:07
你吾出聲係你既事...咁我乜q事"!!
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:07
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:08
你地個玄影夠搞事囉==得個串字
高我1lv 好q勁?
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:09
喂..我同注定講  關你乜q事?
彈開啦..
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:10
大家咁話啦...你地又咪係一個狗團"!!!
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:10
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:11
我本來見到 牛油 道歉  
我都吾想再嘈..點知你地又想嘈..又想話我吾岩啦
咪回返你地囉
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:11
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:12
戰士易升 係人都知架啦
我得返只戰個時 我叫吾好再踢埋我戰
你地話  注定有個團員..咁姐係一定要踢埋我啦
我吾走..吾通又俾你地踢牙?
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:12
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:13
吾俾話彈開咩??""版規有寫知咩?
我中2講咩咪講咩...
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:14
講到依家  你吾係吾知牙ma
牛油都道左歉啦=口=
你仲問既..
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:15
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:15
都話我想升戰士  梗叫係踢我幻
咁呆小程 點計? 佢冇同意wo
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:16
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:17
作者: =影=    時間: 25-7-2008 20:19

我唔係唔幫你
但問心- -
你未試過用呢種方法拎位/踢人- -?
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:22
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:23
我冇亂踢過人
你問牛油冇踢過我戰??"
幻係我自己走既
戰[最後]係 你地話有多個人黎 一定踢梗我架啦
牛油道左歉 我都冇再回post  
係玄影出聲  我先再回post咋
最少牛油要同呆小程道歉啦  亂踢人wo
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:24
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:25
下..問下牛油點組 疾風小子  架??
吾係踢我戰 先組到佢牙
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:25
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:26
注定   你吾係吾知我係暑假前  一星期升2日牙MA?
我真係吾知WO...
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:27
咁講左  我冇野講囉"!!!
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:28
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:30
喂..你識吾識字?
牛油組疾風小子已經踢過我戰
作者: 另一個百日祈禱    時間: 25-7-2008 20:31
牛油 ,係我搞起 注幸漣A個把火咩.?
好似係你 集體杯葛 戀雪先B0
我唔覺得你地岩囉!
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:31
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:32
咁我依家先知呢件事""!!!
之前一D都吾知.
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:33
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:33
喂..依家講緊 牛油係咪亂踢人WO
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:35
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:37
亂踢完人  係我話要組返我戰
牛油先組返'"!!
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 20:38
原帖由 SIU古 於 25-7-2008 20:11 發表
我本來見到 牛油 道歉  
我都吾想再嘈..點知你地又想嘈..又想話我吾岩啦
咪回返你地囉

古,我重申多次,我岩岩真係真心道歉的,真係666挑返起,你可以睇下
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:39
我有團友 黎我到升
我都吾會亂踢人啦
組入面有敵團  我都吾會踢啦
點個同我升過LV既人 會俾我踢過?
作者: SIU古    時間: 25-7-2008 20:41
好..牛油  我吾再嘈
你地中2發表意見  就發爆佢啦  
我吾會回POST
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:41
作者: 玄影    時間: 25-7-2008 20:42
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 20:43
大家停一停先= =
我講清楚D
岩岩我返到屋企見到同緊2個團友+3個戀雪組緊
但係D位其實係留左的
係踢呆小果陣佢問點解踢佢,我話有團友,之後同佢講返了
到左古啦...岩岩我問你係未到,之後你話係
我話有團友黎,之後話踢一隻,果陣我踢左你隻戰
之後你話你想升戰,叫我踢你隻幻組你隻戰
之後你走左組,咁我咪+左你隻戰,之後你叫唔好再踢
我冇講過有團友黎!
之後你走左之後個位空左差唔多成個鐘,我呃你走有利益咩
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 20:48
標題: 回#72
E到係講緊我亂踢人
唔好扯第二個話題,咁會好亂
你想話我不如開個POST吧
同埋百日都話未講你總扯出黎講
又想嘈多次咩
作者: 落星    時間: 25-7-2008 21:03
標題: 回覆#81
我相信呀古好少亂踢人,但我覺得你拎上黎嘈好無謂.
我上次比永隻幻(o聖舞o)踢左跟住組痴心小笨笨我都冇嘈啦,當時你都在場嫁,你唔會唔知呀?
今次終於比你嘗試到比人踢既知味,牛油有同你講團升都好d,我果時佢講都冇講就踢左我
我又唔係冇打wo,又唔係打得慢,你地成日兩隻幻打一個場,我都冇話你地啦,冇啦啦就咁比人踢左.
你今次post真係好無謂~
逃兵五十步笑百步??
作者: 豬BE    時間: 25-7-2008 21:39
吾該- -就返今次事件泥講啦
成日講有冇試過-.-  

不過古><人地講左SOR咪算囉
呢D野心照就得-.-

爆爆我吾同意你既講法- -我未踢過人@@
作者: 豬BE    時間: 25-7-2008 21:41
原帖由 落星 於 25-7-2008 21:03 發表
我相信呀古好少亂踢人,但我覺得你拎上黎嘈好無謂.
我上次比永隻幻(o聖舞o)踢左跟住組痴心小笨笨我都冇嘈啦,當時你都在場嫁,你唔會唔知呀?
今次終於比你嘗試到比人踢既知味,牛油有同你講團升都好d,我果時佢講都冇講 ...

講無謂@______@有個人仲無謂啦@@!
開幾個PO話人-.-  睇返下面D PO你就知XD
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 21:42
be你好似話中帶暗箭lo
我真係真心道歉
你又好似講到我扮野咁
作者: 牡丹靈姬    時間: 25-7-2008 21:43
講緊我=-=?
我俾人搶場先開POST>"<
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 21:47
丹,佢GE目標好似唔止你= =
作者: 豬BE    時間: 25-7-2008 21:49
我冇講丹丹= =
牛油-.-我見到你講左SOR啦-___-
作者: 牡丹靈姬    時間: 25-7-2008 21:49
下-0-有人搶我場,我叫佢走佢唔走...
丹丹已經俾半個鐘時間佢,講到明唔走就問POST...
佢由6點半搶到宜家仲係到,我先黎開POST=-=

話時話,個SKYBOY宜家係2手?

作者: 牛油    時間: 25-7-2008 21:51
SOR肥BE= =
怪錯左你= =
作者: 豬BE    時間: 25-7-2008 22:04
都話冇講丹丹><!!!
我識SKYBOY個時- -吾係呢個人泥架
之後我冇乜點ON-.-E+呢個吾係佢本人><;'
作者: 牡丹靈姬    時間: 25-7-2008 22:11
又係二手>"<
4個鐘啦,仲搶緊.\"/.
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 22:13
算啦丹= =豪個位比佢= =
咁打法大家都升唔到
作者: 牡丹靈姬    時間: 25-7-2008 22:18
下=-=唔係啵,佢單人匹馬仲用刀
我係弓手+埋72喵開埋自動打...
邊個輸蝕D?

仲有...如果搶場果個唔走就要讓佢打,咁仲得了?!
作者: 牛油    時間: 25-7-2008 22:24
佢好似OFF左了
丹嬴左?
作者: ~曲奇仔~    時間: 26-7-2008 03:03
路過.....

丹丹 冇相等於尻UP <==影楓講的@@
你去a game睇@@
作者: 牛油    時間: 26-7-2008 11:14
係咩= =
曲,影楓版主都咁講= =?
作者: 另一個百日祈禱    時間: 26-7-2008 12:52
原帖由 玄影 於 25-7-2008 20:33 發表
你唔覺關我地咩事呀先生~
乜野都要你覺得岩嗎?
如果你殺左人你都覺得你自己岩啦~
先生你真搞野

下-口-" 無啦啦踢人甘都叫岩你真係smart boy
係度強辭奪理 你最叻啦
又話我嘹交嘈

作者: 牛油    時間: 26-7-2008 13:18
我都同左古道歉
古都話唔理
你真係好似好中意再挑起人地D火頭
唔在場又要扮博士做咩姐
作者: 牡丹靈姬    時間: 26-7-2008 13:28
可能人地悶=-=
牛油你咪當同佢玩下,做下好人幫佢解悶囉
功德圓滿丫嘛^0^
作者: 牛油    時間: 26-7-2008 13:32
丹都好似好想叫我POST咁= =
但係我又唔想同永搞到咁
話晒之前係戀雪佢咁照顧我= =
作者: 牡丹靈姬    時間: 26-7-2008 13:39
唔係呀>"<其實我只係想睇~~
不過最終個決定權都係你
如果你唔想POST就唔好POST啦,都岩既,我地又唔係針對永同戀雪...
只係針對某D人,無謂又搞到滿城風雨
十卜U~~
作者: 牛油    時間: 26-7-2008 13:41
要睇咪最多私底下比你睇= =
但係我唔會POST出黎LO
作者: 牡丹靈姬    時間: 26-7-2008 13:49
好∼∼MSN∼∼!!
作者: 牛油    時間: 26-7-2008 13:53
傾緊啦A___A"""

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2