樂古Nakuz

標題: 正視送閃問題 [打印本頁]

作者: 741852963    時間: 23-9-2009 20:05
標題: 正視送閃問題
你好,gm
你知唔知係赤壁一粒秘文閃的價值係幾多
一粒大約1500hkd
你咁樣一人派一粒會搞到對投放左好多錢既玩家造成不平衡
對外掛黎講送粒閃比佢地真係喜事呀
外掛軍一人一個天正遲下外掛埋虎牢都得啦
送秘文閃未免係一份太大的禮物
本人都係一個紫人,冇維護住d金人
不過只係比個意見gm
我覺得最多只係送粒秘文豪
如果真係送出秘文閃赤壁好可能會面對好多負面問題
請gm三思而後行
作者: 羽鳳    時間: 23-9-2009 20:34
唔洗送閃d外掛已經掛緊虎牢=.=
作者: tc4682    時間: 23-9-2009 20:43
唔係個個有呀?= ="
作者: NUM999    時間: 23-9-2009 20:47
送又比人小,,唔送又比人小,,GM都幾慘下,,[[bao_27]]
作者: HEI411    時間: 23-9-2009 20:56
你5可以咁講wor
對於一D窮GE玩家黎講送閃係一件天大GE喜事
係!的確係對投放左好多錢既玩家造成不平衡,但係送閃都冇壞la,
對有$同冇$玩家都有好處-v-
但係5送GE話就對D窮GE玩家黎講好5公平lor(有$玩家咪玩晒)-v-
而且LE個活動都已經落實左,你可以話5搞就搞?
外掛軍個個天罡你都奈佢地5何GA,而且鳯姐都話唔洗送閃d外掛已經掛緊虎牢
你覺得送少粒閃佢地就5會掛咩?
係咪先-v-
作者: 問題一個    時間: 23-9-2009 21:06
虎牢團,外掛佬一早已開始刷,不無外掛佬點會有水寶,穿雲,仲要玩防高既棍

仲有,送閃,並唔係為左無用既天罡,以前有用,而家就愈多人唔玩天罡,反而係用閃黎沖粒狂

其實我想請樓主先搜集資料,諗下d野先好開post
作者: 羽鳳    時間: 23-9-2009 21:10
GMi之前都係咁問人依家d秘文價格幾多錢左右 ~
講真 ~ 有錢果d一早就整好哂天罡或者天琴 ~
咁有錢果d咪拎粒閃沖下上狂囉/.\
冇錢唔買點卡玩果d ~ 送粒閃我覺得就真係好開心 ~
至於外掛果d ~ 佢地依家基本裝都有雙6合 ~
我見過有d外掛武器用9轉 , 7件金裝 , 乾坤果d -.-
咁gm都係想整個活動出黎大家開心下 ~
就唔好成日係到批評d gm啦 ~

作者: 741852963    時間: 23-9-2009 21:16
回上邊全部:
本人唔係有心同咁多位玩家唱反
只不過我認為如果全game玩家都有一粒閃
只會令遊戲加速倒閉
仲有個個人有粒閃,你有人地冇咩
所以對玩家對戰黎講唔係一件好或者壞既事
不過我都係覺得之前有玩家用千幾蚊買粒閃
家下人人都有,仲要唔洗錢,對投放比較大暈金錢的玩家造成不公平
仲有原來虎牢已經有外掛房,我一直唔知到,向大家say sorry
但我真係覺得送閃只會令更多玩家的流失
作者: 741852963    時間: 23-9-2009 21:21
我冇話gm唔岩
逆都冇話gm做錯同埋要嘈gm
只不過係一帖個人見解
作者: 羽鳳    時間: 23-9-2009 21:25
係60-80玩家先有閃 ~
但係我聽到就係用左好多錢既玩家都想要斗閃狂 -.-

作者: puikuen    時間: 23-9-2009 21:33
gm送閃係順應各位玩家既要求
就算d外掛全部拎哂d閃咁又點??
佢地冇天罡都係咁樣刷黃巾,虎牢
作者: 光斬月    時間: 23-9-2009 22:01
老實講 送閃對新手真係1個最大的喜訊
題外話
岩岩世頻仲有人小完GM只係送粒閃
依家又有人話GM送太貴[[bao_27]]
------------------------------------------------
外掛團係唔係都打虎個D嫁啦
而且無外掛團 筆個D都無可能有咁多
隻隻GAME都有外掛嫁啦
作者: NUM999    時間: 23-9-2009 22:09
回上邊全部:
只會令遊戲加速倒閉
不過我都係覺得之前有玩家用千幾蚊買 ...
741852963 發表於 23-9-2009 21:16

千幾蚊買閃又點=,=
洗完仲記住黎做咩
D錢唔係洗有咩用[[bao_27]]
作者: 問題一個    時間: 23-9-2009 22:12
回上邊全部:
只會令遊戲加速倒閉
不過我都係覺得之前有玩家用千幾蚊買 ...
741852963 發表於 2009-9-23 21:16

一粒閃已唔夠 =.=

人地想要多d狂,省番錢衝一粒閃已最好
作者: ~呀杰    時間: 23-9-2009 22:13
人地千幾蚊買粒閃又算點先 e家就算送粒閃比玩家都無咩問題 第1無閃既可以整下天x(唔記得點寫)個個秘文
有既米沖下狂囉 大佬人地賣ac多粒狂差好遠架啦 唔通你真係跟你講法要粒豪咩= = 豪都唔係最實用既野
作者: NUM999    時間: 23-9-2009 22:19
豪都唔值錢既[[bao_27]]
作者: 問題一個    時間: 23-9-2009 22:33

睇黎樓主對呢隻game,都唔係好了解

橘子送閃,都唔係加速倒閉既,因為高級秘文需求高

同求先我所講「其實我想請樓主先做搜集資料,諗下d野先好開post」

同時樓主應該入下大部份玩錢既軍團,自然會慢慢了解玩家玩錢既情形
作者: 羽鳳    時間: 23-9-2009 22:36
講真我都覺得豪冇咩用-.-
作者: 諸葛謹    時間: 23-9-2009 22:49
豪真係無乜用=-=
認真說...送粒閃 就算雙天既人都會開心..比個機會佢沖粒狂 整個9轉都好!"!
有狂既人...咪有機會多一粒!"!  無閃既 有機會有天罡..5會話 比左好多錢玩既人5公平
只係錢已用的人比機會你有狂 用得小比你有閃!"!

不過外掛5外掛..都5會因為多左粒閃在變多 /小 既,,,,
照道理佢地易打左可能d筆種平左tim~"~
作者: 問題一個    時間: 23-9-2009 22:52
豪真係無乜用=-=
認真說...送粒閃 就算雙天既人都會開心..比個機會佢沖粒狂 整個9轉都好!"!
有狂既人...咪有機會多一粒!"!  無閃既 有機會有天罡..5會話 比左好多錢玩既人5公平
只係錢已用的人比機會你有狂 用得小比 ...
諸葛謹 發表於 2009-9-23 22:49

外掛刷戰場可以講係易打筆

亦可以講刷一場都省番不少時間,省得愈多,刷筆就愈多
作者: love132    時間: 23-9-2009 23:01
一定要上到狂. . . . . . . . .
作者: puikuen    時間: 23-9-2009 23:28
一定要上到狂. . . . . . . . .
love132 發表於 23-9-2009 23:01

整九宮元符必上狂[[onion_73]]
作者: 傻爪小優~    時間: 23-9-2009 23:37
整九宮元符必上狂[[onion_73]]
puikuen 發表於 23-9-2009 23:28
有埋濮長d野仲可以升到魂添[[onion_31]]
作者: o0hohei0o    時間: 24-9-2009 01:32
又賣唔到比人!!
送一粒閃已經好正啦!!
都唔關外唔外掛事-.-
不過我諗GM真係要正視一下外掛問題- -
我打一場黃巾/虎牢D入左場後佢可以1秒都唔洗就申請入得返場
不停拒絕就唔洗一秒就申請返ED米外掛囉舉報外掛果個5分鐘冷卻真係唔夠用-.-
搞到我都廢事禁舉報~晒氣/___\
GM加油
作者: 笨師兄    時間: 24-9-2009 03:48
作者: kong111    時間: 24-9-2009 05:41
天罡正啊  人人有天罡
作者: 乞丐兒    時間: 24-9-2009 07:02
外掛有天罡先好...遲d外掛做埋閃人...刷77戰場都無難度..遲d 成長+5好鬼平[[onion_40]]
作者: 綠川薰    時間: 24-9-2009 07:49
<---無用錢有狂的廢人
送粒閃都係俾我上狂
上唔到就整金光
外掛一個拖幾個入去打副本~
15分鍾打完一場黃巾
多粒閃俾人整天罡~唔刷黃巾就刷軒打筆都OK
有粒閃都可以多個選擇
老實講,攻唔高,不如拎黎降一降佢變斗黎整金光
上到狂就整九轉
(無天罡無乾坤得九轉的廢人上)
作者: 晨昌首    時間: 24-9-2009 09:52
噢,原來玩家對外掛又愛又限
我通知技術處理一下
希望各位玩黃巾及虎牢暢快一點
作者: kimfyu    時間: 24-9-2009 15:03
係40-60玩家有斗 ~
作者: superpaul34    時間: 24-9-2009 17:40
上狂失敗[[bao_29]]
作者: 大刀武神    時間: 25-9-2009 03:00
依家周街神裝唔送好過送[[onion_22]]
作者: 光斬月    時間: 25-9-2009 09:43
但係唔送秘文真係無野好送
唔通每人10玉咩
作者: k939401k    時間: 25-9-2009 11:50
2+有左個結論啦~
作者: 羽鳳    時間: 25-9-2009 11:53
送閃唔係問題 ~
衰在有個BUG係到 ~
先搞到依家咁.....

作者: ~小鈴怡~    時間: 25-9-2009 12:05
我淨係想佢 有多d星房 打黃巾同虎牢 姐~~!
可唔可以用登記排隊咁呀 成個月都打唔到場黃巾。
作者: maro1988    時間: 25-9-2009 12:19
送又死五送又死
作者: 緋雪千夜。》    時間: 25-9-2009 18:24
宜 家 gm 將 登 記 左 ac 拎 閃 果 d 都 回 曬 佢 ~,~
唔 係 搞 到 用 左 幾 千 蚊 買 閃 既 人 好 慘 ,,,
加 上 一 送 就 送 閃 ,,, 都 冇 咩 可 能 啦 ~,~
送 粒 兵 都 夠 ~,~
作者: 無名方士    時間: 25-9-2009 18:27
請到有關專帖反映。

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2