樂古Nakuz

標題: 5星滿分你會比e隻game幾多分? [打印本頁]

作者: Will~    時間: 5-11-2010 08:15
標題: 5星滿分你會比e隻game幾多分?
5星滿分你會比e隻game幾多分?
作者: motaswecx    時間: 5-11-2010 08:34
、咁少人玩就知咩事啦,不過我都唔想咁少人玩,不過宣傳不足,無
計啦
作者: patrick5    時間: 5-11-2010 08:56
5分~
戰力平行好,起碼是用戰力來看
等等,system都好好

PS:如果不是GASH做得不好,不用宣傳都可以好多人玩
作者: 噬神    時間: 5-11-2010 17:59
樓上 你講出哂cb玩家既心聲T^T

CB好game一隻 我比夠5分
可惜 黑橙垃圾代理一個
作者: motaswecx    時間: 5-11-2010 18:01
5分~
戰力平行好,起碼是用戰力來看
等等,system都好好

PS:如果不是GASH做得不好,不用宣傳都可以好多人玩 ...
patrick5 發表於 5-11-2010 08:56

講真,隻game係好玩,不過少人得制,同埋無得全瑩,仲有個準星好x,狙又無狙鏡,改機係唯一特色!
作者: 噬神    時間: 6-11-2010 14:04
改機唔係唯一特色
仲有個人化
再加上國戰同變化性都係特色
冇全塋唔係問題
準星細亦冇問題(個準星大咁仲瞄d咩)
狙冇無鏡 其實有原因
你試諗下 如果你打緊國戰 開狙鏡
咁你只睇到正面 其他位比人埋身都唔知
(e家好多機都有隱形系統 又有精狙)
加上國戰咁亂 L炮又好易比人圍
作者: 超時空之迷    時間: 6-11-2010 19:25
梗係5分啦
作者: mickie32032    時間: 7-11-2010 16:18
其實個準星無咩用 佢都會同你自動喵
作者: motaswecx    時間: 7-11-2010 16:44
回復 6# 噬神

無狙鏡好無玩狙槍既feel,L砲比人圍係一定會(因為我都比人圍過),仲有改機就等於個人化,我仲想佢出多d平機,同個盾要平d。
作者: 噬神    時間: 7-11-2010 18:09
出多d平機?
黑橙:我理你都傻  我有我呃錢 你有你叫慘

ps: L炮唔一定會比人圍=] 只有唔識走既人 先會比人圍
作者: motaswecx    時間: 7-11-2010 18:12
出多d平機?
黑橙:我理你都傻  我有我呃錢 你有你叫慘

ps: L炮唔一定會比人圍=] 只有唔識走既人 先會比人圍 ...
噬神 發表於 7-11-2010 18:09

L砲跑得咁慢,鬼都圍到佢啦,佢出多d機,打國戰就可以得到新機既零件,改機都改得好d啦。
作者: patrick5    時間: 7-11-2010 19:15

我個人認為出多點機都是好事,因為這game是機體多,零件多為主(還有機娘/男)

沒記錯的話,L機本身就比S機跑慢點(能力一樣,機體同種類),加上炮機本身跑不是好快,所以玩炮機都要有點技術

我個人看到比人圍的機體多數都是
1.跳射
2.格機
3.空機

我做炮時都是用BD在後方打,好小比人圍
只有在不知要退時才比人圍死

PS:出多點機體還出多點機體,別是抽的...(還想要多點玩家離開嗎?)
還有,同類機體不同BD的機體放在商城的更新方式,都是第一次見...
作者: motaswecx    時間: 7-11-2010 19:49
我好想打國戰啊!
作者: 噬神    時間: 9-11-2010 18:51
L砲跑得咁慢,鬼都圍到佢啦,佢出多d機,打國戰就可以得到新機既零件,改機都改得好d啦。 ...
motaswecx 發表於 7-11-2010 18:12

如果你覺得L炮就一定會比人圍
咁我請你去好好諗下你會比人圍既原因

L炮比人圍 不外咐2個原因
1係你自己衝上前線比人圍
2係比對面壓到埋自己面前都唔識走
作者: NGLEO    時間: 11-11-2010 07:59
係代理問題!我送五分!
作者: 戰虎    時間: 11-11-2010 18:10
只可五分
作者: plk111    時間: 15-11-2010 18:29
你圍到L炮先la
一個煙花KO
技術才是王道!!!

p.s.神哥近來好火...
作者: 64372764    時間: 15-11-2010 19:01
你圍到L炮先la
一個煙花KO
技術才是王道!!!

p.s.神哥近來好火...
plk111 發表於 15-11-2010 18:29

煙花...一個煙花KO?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2