樂古Nakuz

標題: 測試測試~ [打印本頁]

作者: SGundam    時間: 14-7-2012 19:17
標題: 測試測試~
雖然標題叫測試~
實質上系想GM快d開通副職.3.
[youtube]qCHA38DNRnQ[/youtube]
作者: jackie126p    時間: 14-7-2012 20:31
睇過了@@
不過係好事黎~叫gm搞~~
不過有排啦都~~
作者: SGundam    時間: 14-7-2012 22:23
回復 2# jackie126p

我霖...起碼都要1年後先會開掛~~
你知啦、依家d GM幾咁效率~
作者: 御坂10032號    時間: 14-7-2012 23:46
係另一個服玩過副職
指揮幾好玩
作者: s031187    時間: 15-7-2012 09:18
雖然標題叫測試~
實質上系想GM快d開通副職.3.
SGundam 發表於 14-7-2012 19:17

開通左都冇乜用....啲經又唔改...160上得個100個左右 再加上D任又煩又多
作者: jackie126p    時間: 15-7-2012 13:04
回復  jackie126p

我霖...起碼都要1年後先會開掛~~
你知啦、依家d GM幾咁效率~ ...
SGundam 發表於 14-7-2012 22:23

1年~差唔多啦

另外想問下~160副職咩?唔係140咩
作者: SGundam    時間: 15-7-2012 17:43

一轉 系80Lv   二轉 系140lv  我估~距講噶160應該系3轉.
拿戰士為 始有職業系戰士、
一轉后變 [狂戰士]    、 [劍督軍、槍督軍]。
...............↓↓↓................↓↓↓...............
二轉后變    [狂神]   、 [劍龍騎、槍龍騎]。
...............↓↓↓................↓↓↓...............
三轉后變 [劍刃舞者]、 [魂之勇者].
我估應該系咁了。

其實你個80lv轉督軍、140lv系有2次轉職的、  督軍第一次轉職 轉變成 龍騎士   第二次轉職 轉變成魂之勇者。
Ps: 如果你系龍騎士、又例如你系190Lv、但系你轉左副職業 魂之勇者之後、系必須從140lv開始升級上去的喔。
作者: s031187    時間: 16-7-2012 08:10
80lv一轉 140lv二轉  160lv副職
作者: SGundam    時間: 16-7-2012 13:50

唔系下話=.=
私.服副職都系140開始升的~
作者: s031187    時間: 16-7-2012 16:33
升到160轉副職轉完去反140lv重升...會分開2個排行一個副職一個正職
作者: SGundam    時間: 16-7-2012 17:12
唔使160...都可以轉副職業~
140龍騎兵可以轉魂之勇者的~
無需升到160...
唔信你自己睇..來源:台灣版彩虹島官方網站
http://www.iplayer.com.tw/latale ... 3152-126online.html
作者: s031187    時間: 16-7-2012 17:31
唔使160...都可以轉副職業~
140龍騎兵可以轉魂之勇者的~
無需升到160...
唔信你自己睇..來源:台灣版彩虹島 ...
SGundam 發表於 16-7-2012 17:12

香港跟國服.....你見台灣有機甲寵?有天使?有耐拼?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2