查看: 67415|回復: 935
打印 上一主題 下一主題

[公會家族] 邪惡家族★◇冰雪の戀◆☆在今個暑假為你送上冰涼戀意♥

樓主| qoo12345678 發表於 | 顯示全部樓層
我地多多人都收架>.<"
我推~~~
我再推~~~ ><
推~~~ 唔好沉:Q
大力的一推>.<
推~~~~~
唔好跌 T^T~~~~~~~
多謝兩位族員幫手推個post
甘好啦...我也要推呢>3<
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
推 ~ ~ ~ ~
係啊^^
家族快4lv~:victory:
大家要努力D做家任~~~>3<
推`~~~~~
本族仲有位架~
唔好以為冇丫~
各位快點入啦~~~~~
家族94% LA~
快4LV了 0.0~~~
各位加油~~~
各位族員記住日日都要上>3< (最好~)
加油喔~~~
家族終於4lv了!!!
感謝各位族員對本族的支持及貢獻~
thank you!!!
快D升番上去~
升高d,沉慢d~xd
再升XD~~~~
升~ 升~ 升番上去啦~啦~啦~啦~啦~~~
我又推啦=___=""
推推推推推推推推推推推推推推
多D人入~
唔好又變返岩岩起冇人入果時的死族~~
推~~~
推推推推推
我推
我推推
我推推推
我推推推推
我推推推推推
我推推推推推推
我推推推推推推推
我推推推推推推推推
我推推推推推推推推推
我推推推推推推推推推推
我推推推推推推推推推推推
我推推推推推推推推推推推推
{:13_682:}
推推推~
推推~
推~
我又幫下呢個族post推推先xddd
2月尾家族活動馬上便推出^^
勿切留意~~~~~
2月家族活動已公告於第1頁~~~
歡迎各位前往查看:)
推推推~
推推推推~
跌左去第2頁啦~
push>_<~~
PUSH~
PUSH PUSH~
PUSH PUSH PUSH~
推呀推呀推呀推呀
族員們,
後日家族活動,
各位要來呢:lol~
uppppppppppppppppp
推呀推呀推推推~
:$PUSH~~~
push:D~~~
我推推推~~~
推推推推~~~
4月活動已完滿結束~
多謝族員的參與~
推推~
我推推推~
推推推~~~~~~
我推推推,再推推哦=___=""
推推推~~~:)
PUSH
PUSH
PUSH~
預祝大家復活節快樂^3^~~
推推推~
唔好沉~
pUsH
PuSh
pUSH~
推推推=______+""
推推推推推推推推推推推推=0=
照舊推POST=ω="~~~
推推推~
我推推推~~~
{:13_681:}
推推推~
推推推推推推推~
推推推推推推推推推推推~~
對於神弓新簽名的回應0.0~
神弓~你甘樣取笑人地薯條,
它死於你的毒手...
人地會好慘的XD
仲有你隻熊貓好似好眼訓甘;P
另推推~~~
我要事先聲明2點,今日果兩個族員係你自己發婢氣自退的,同我無關.
仲有,我今日講果D絕無含「激」你的意思,我只係同你講下笑,玩下罷了.. (別誤會)
最後,我以後冇必要都唔會同你講笑,廢事又激親你
如果我今日有乜得罪左你,甘我講聲 SOR-.-
HI~~~我又來推POST啦~~~呵呵:P
冇推幾日姐...
做咩跌到咁後啊
我推~~~
再次,再度,再來推XD
                       BY WING
推推推~推向最上啦~哇卡卡~~
得閒推推~3~
得閒再推推啦~ε~
推推推喔~:D
我大約1~2日都會準時來推呢個POST~{:13_682:}
呢個族名雖然叫冰雪
,但呢度都一樣咁熱架
另回文文:多謝你又來推POST喔XD
得閒多D又來推下啦~3~
喔,原來今日文文lady心情不錯wo~
不過你就好啦,
我仲未開得冷氣住呢(夜少少先開得)
我而家屋企只得一部吹ing熱氣的風扇=0=
你果部冷氣機開左都係冇風,
咁你部冷氣機扔得.
咩話,
你係唔係指你HOME有2間房,
各1間都開左1部冷氣機,
但你果2部冷氣機就吹唔到出廳...
就冇風啦...岩唔岩呢-.-?
睇來你仲係比我的情況更差呢=3=
嗯.........
睇見你咁熱,
我冇理由唔HELP你的.
來啦!!!釋放力量!!!
希望★◇冰雪の戀◆☆借出冰雪力量,
把冰雪冰涼的力量吹向文文home啦~:lol
(如果覺得無聊請無視XD~)
文文屋企係唔係涼左好多呢xdxd
嗚哇>~<~~~
個POST又跌到好後呢,
等我推番上去先~~
今日落雨天氣凍左=0=
仲開咩冷氣呢...
=V="
=0="
我琴日夜晚開著冷氣訓教,
點知到今日我凍到病病地..
不停打噴嚏 T^T"
琴日好早食藥訓左,
今日終於好返D啦><
係...呢掛天氣一時凍,一時熱...
好容易病=V=
呵呵,
我依家風扇冇開,
但都好涼,
一點都唔熱XD
(正所謂:心靜自然涼:victory:)
如果唔岩聽,
當我冇講過^_^
得閒推推~3~
因為今日的上線人流比預期中小...
SO我們就改左期,
26號(明天)先正式玩.
話事話,
今日明知有活動你做咩唔上?
喔...
咁你明天要記得下午5:00上線呢...
可以的話提埋你D同族FD啦~
心姐依家上唔上=3=?
就快影族相啦;b~
推推呀~
推推推~
噗~
林BAI BAI都黎左推POST WO@@
我又黎推喇~
我推~
下...
咁大個POST點會搵唔到呀...
=___="
已更新7月活動@w@
歡迎族員前往本帖的第1頁查看~
各位親愛的族員們~
明天下午5:00左右有影族相的活動~
散請各位於當天記得上線,
齊來同我地影番數張大合照哦~
明天唔好又潛水啦,
得閒都要上上岸嫁XD
哇卡卡~
心姐推完~
都應該到我推了吧
用盡全身的力~
「大」力一推~~~
嗯嗯嗯~
文文的歌聲真係好聽到不得了XD
話事話...
依家係唔係維護ING?
但明明維護時間已完左,
但都仲入唔到呢:b =3=|||
我的族房究竟去~左邊?
趕~快快給我滾出來~~~啦
嗚哇~~~>O<
出左家族植物啦
就連我個家族房間都出番黎啦
等我而家入去彩虹島睇下先~~~
唉~
我呢幾掛都入唔到msn..
個msn話我個window live messenger暫時無法登入,
所以無法登入- -..
重down又嘗過...
都唔知點搞...
so sad/口\
得閒去推下個POST~~~
得閒又去推下個POST=...=
得閒再去推下個POST=___=
家族5LV喇:b~~~><
各位要繼續+油呢~~~
呵呵呵~~
(我上得番msn啦~~~
我冇整過=__=")
大力推呀~~~~~~~
推推推~~~~
(呼=ε=~)
咁得閒~?神弓
返左黎記住又要多D黎推喔~
因為有時我都唔得閒推...
我又推~~~
嗯?
心姐要去旅行?
你就好啦 有得去
祝你玩得開心d哦~~
(放心啦,我點會踢你呢xD)
大力一推~~~
再次,再度大力一推>v<~~~
推推推推推推~~~
嗄?
心姐你唔係話要在果果愚人節地圖度影族相咩?
影埋先po麻.....
(另外唔該神弓果一推wo~xdxd)
哇哇...個POST又跌到去第2頁啦~
好啦,就等我...
大力一腳踢向POST到....
砰~(迷一樣的聲音:呀..!!好痛呀!!!)
......?
琴日行左一日動漫節...
由於我去果陣冇著波鞋(只係著左皮鞋-.-)
對腳痛到麻痺晒=.=
早知我就著波鞋去啦><
著波鞋行得多都會冇咁痛...(後來聽人講先得知=0=")
直到我對腳去到今日先至好番D (冇咁痛)
呵呵~
既然我而家對腳都仲有小小痛,
咁我就用手推住先啦~
用雙手大力一推><~~~
喔...
咁你買到D咩動漫野??
水手服?角色扮演果D?
我再推推先@@~~~
喔喔喔@@
你又有買畫冊?
我都有買左一本呢...
(唔係自己買,係人地送比我的XD)
我果本係黑執事II的動畫畫冊黎...
唔知我同我同你買的畫冊係唔係一樣呢XD?
(旁白:本人乃是黑執事超級粉絲XDXD)
大更新完畢@@(有d累呢~
大力一推><~~~
多謝秋果幾推xd
你覺得d圖整得令唔令喔@@?
最近我對腳好似又好番小小啦~
冇咁累~~
等我用番腳踢個post啦~~
大~力~一~踢~~~
(哇~踢到好遠呢.....)
係呀XD
你點知嫁@@?
哦..我教你啦~
你按個人中心~
右側邊~修改頭像
按入去~上傳圖片~
完成~
如果唔明就再問啦>v<~~~
推推推~~~
我又黎推~~~
推推推推推~(×無數次XD)
大力一推~~~
推推推推推推推推推~~~
大力一推~~~
推推推~~~~
推推推推推推推x(n數次~~)
推推推推推~~~
唔好跌喔~~~
推推推推推推推~
大~力~一~推~啊~~~
冇推一日姐~
就已經有咁多人推過xD
回一回小昭你先,
我地個個月都有活動~
不過只係今個月冇姐~
但係即使今個月係冇獎品送...
你都可唔可以在果日26號帶同自己的故事出席?
另推推推~~~
再一次歡迎你返黎喔xDD~~~
返左黎記住上多d彩,推多d post,做多d家任xddd~~~
我再推~~~
個POST又跌到好後啦=v=~
等我又推番上去啦~~~
推推推~~~
我再推推推~~~
出街食飯前都要黎都度大推幾下~~~
又就黎跌到去第2頁啦...
我推番個POST上去先~~~
再跌又再跌><
我再推又再一次推~~~
咁多人幫手推@@
等我又大力推幾推先xDD~~~
我又推啦~~~
再推幾下~~~
9月份家族活動已公佈於本POST的第1頁
歡迎族員前往查看^^
(某某人唔好話我冇情講
更加唔好話我歧視你喔@口<)
等我moving呢個post to最top先~~~
push~~~
中秋節推post 感覺特別正:lol
先祝各位 中秋節快樂!!!
另外今年夜晚我可以同d同學一齊出去公園玩........煲蠟(講下笑xDD)
好正喔喔喔~~~~
今日再祝禁多位
「追月快樂喔」xDD~~~
推推推~~~~
哎呀 神弓你唔好咁話心姐啦=V=
話晒心姐佢都花左點心思去整啦...
心姐呀~神弓唔識欣賞你張icon
等我欣賞好了~ 你張icon真係整得幾令@@
嗯嗯..個頭...好有立體感喔0v0
SO GOOD~~~
另推推推~~~推到最TOP~
秋件3著得幾令wo@@
另推推推~~~
呼- -...岩岩在彩比人追殺...
另推推推~~~
好呀~秋你個職位可以加人的~
你去加佢入啦~另外順便如果我唔在線
幫我問候聲歡迎佢入族^^
另推推推~~~>口<
我又要推呢~~
push到最top啦>口<~~~
呢d係唔係就係所謂神弓講的推族post團結嗎@@?
點會呢?其實我唔係咁的意思...
以前成幾個星期都剩係得我一個推(很悶的說)
但而家日日都有至少3位幫我推POST
多好啊~所以點會唔團結呢?
但係..
我真的希望如果呢一種的「團結」能夠一直Keep住在推post裡...家族裡..
咁..就好了^^
近掛推得好密呢:lol
等我又推下先~~~
用盡我所有力,全力地Push到最最最Top~~~
推推推推推推推~~~
啊~真係wo..
可能頭先打得太急呢~以致打錯左字..(本人成日打錯字架>口<)
岩岩我終於都完成左視藝專題報告喇><好開心呢 (做左成一個星期了..)
好累呢~我臨訓前都推下post先@@~推推推~(去訓了...)
我又要捉人D錯字>口<
yin你個"起"應該係呢個"喜"至岩啊~
另推推推~~~
盡量啦xD
但有時打錯我都唔想架><
另推推推@@~~~(悶ing=33=........)
原來有咁多人都唔玩- -
咁睇黎個活動10個人都冇喇~:(
唔緊要喇~
我地族個個月都有活動架嘛
你下個月先再玩番lo~
所以唔好唔開心喇:)
另推推推~~~
比你地諗下啦~(點解你岩岩唔在game到問我呢?)
推推推= =...
家族活動果度我諗左幾個...
1)接龍
2)鬥快/鬥慢(<講下笑:lol)爬上上樹
3)城市接力賽 (呢個花花之前向我提及過...)
你地想玩邊個先0v0??
另外9月27日..嗯嗯..呢一日第一個將會係我推@@
大推推推~~~
今日我係第4位推的~~~
推呀推~~再推推推~~~
PUSH~~~~~~~~~~
一致決定~下個月(10月)決定玩鬥快爬上上樹~
規則稍後再訂 但日期唔知你地幾時得閒呢??
活動會放在月底搞~多數星期六OR日搞(because呢2日係假期)
但係就有人向我反映~佢話想在星期五(21號/28號)夜晚搞~
(佢話因為係逢星期六/日都唔得閒~)
我其實星期五夜晚搞都得~唔知你地幾時得閒呢?
打左咁多字~比比你地的意見我啦xDD (唔好無視我啊>口<!!!)
另推推推~~~
嗚哇 你地真係無視左我!!!
我問你地活動日期都唔講你地幾時得閒
你地係咪唔想搞啦/口\...?!
(比人無視的感覺真係好慘!推~)
今日T8大既都走左了吧?
咁唔知傾得未啊?!
又或者我係唔係應該問..
有冇人理下我呢個話題呢??
推~~~~
呢方面..
如果~果日要玩上上樹的低LV族員人數比較多的話...
我會在佢地爬之前提早少少跑~(打"疏"D怪..)
而我就會放棄同你地同時鬥快爬上上樹的機會~~
大既係咁~~~
奇喇~今日冇人推??
呢份咁神聖的工作都係等我黎喇XDD~

推
      推
          推
              推
                  推
                      推
                          推
                              推
                                  推
                                      推
                                          推
                                             推
                                                 推
                                                     推呀~~~
岩岩先返屋企=v=
(因為要留堂補課...)
推下先~~~
今日第1個又係我黎推喇~~~
下午1:00正~
話事話今日清明節有冇人去左拜山架@@?
推推推~~~
10月活動詳情已經公佈於本帖的第1頁!
歡迎各族員前往查看!
族員如有什麼問題或者希望能夠補充之處...
請在此處留言發表或者在彩虹裡向本人主動提出!
本人係冰淇淋~wing  請不要搞錯別人~
謝謝!
另外也推推推~~~

(以上全書面語:lol)
我又要推!!!!
推到最TOP TOP~~~
>口<
得閒都黎推推推~~~
P~U~S~H~
推呀~~~
在呢個POST跌到去最後一頁之前
我要推番佢上去~~~
岩岩行完街...
返到黎推一推~~~
(神弓好似真係好悶咁...:()
每天一推 已成習慣
不管那天 風吹雨打
山泥傾瀉 也去推~
                   冰淇淋的推族帖詩句㊣

(只係用左3min左右就已經作好的詩句~
歡迎點評~謝謝喇:lol~~) 我第1次作><覺得點@@?xDD
多謝多謝~~~
推推推~~~
努力地推~~~
全力地推~~~
用力地推~~~
push~~~
係呀,近掛我都因為多Dictation同埋Test
而搞到冇晒時間上彩玩...
(有時只係上左一陣許願望..)
如果得閒,我其實都好想玩~
所以我都忙左成個星期
恐怕要到聽日先可以玩番呢=v=...
就算我幾唔得閒 我都總要黎呢度推一推喔~...
推呀推推推~~~推po@▽<"
(我又要去溫書了~聽日有2~3個test同埋Dict呢~/口\)

推推
推推推
推推推推
推推推推推
推推推推推推
推推推推推推推推
推推推推推推推推推

階梯式推po法~~~
推推推推推推推推!!!
如果各族員對於活動仍有異問,
歡迎繼續提出~~~
推呀~~~
推推推>口<!!!
岩岩終於都畫完草稿-u-...
臨off前都黎推推喇~
(邊個夠我夜xDD?!)
PUSH!!!
又差唔多跌落谷底了~
等我而家必須要盡快地推番佢上去~!
推推推~~~
最近好似愈黎愈少人推呢個POST...=^=
maybe關推到悶事吧~
算了吧 我今日都會照推~
推                    推
    推            推
        推    推                           
            推
話說今天係萬聖節~
先給大家說一句~
祝各位萬聖節快樂!Happy Helloween!
...你今日比鬼嚇左未?嘻嘻xDD......
講下笑~不過真係有好多人退彩呢~_~so sad!
不過有冇人留意到我呢幾掛少上左好多..?
唔好唔誤會~我其實冇退彩~_~
呢幾日其實我在溫緊即將黎臨的考試(姐係在聽日)
所以呢幾日我溫得好緊...根本無時間上 想上都上唔到~
預計今個星期五先maybe上到>< (sor啊)
到時如果有時間/上線的人數不錯得話,
會開埋樹架  maybe...
我又要溫書喇=v=...(好忙喔..)
糟糕 又唔小心地打左咁多字...
臨走都推一推先~~~
push!!!
各位親愛的族員們注意喇!
11月4號(聽日的星期五)將會開家樹!!
下午6:00左右~
如果想打的~
咁聽日就記住記住要上線嚕~~
希望大家聽日都上到,並且一齊打~
另推>口<~~~
家樹最終的命運~
唔係死在我地族人的手上~
而係於族房自動消失...
(因為於族房長期都沒有人留守
因此自動消失了...)
So Sad/口\!!!
此家族植物故被稱為...
「消失了的家族植物」  
(我地家樹的一生就此完結了...)
另無奈地推post=__="~~~
都有好幾日都冇黎推過喇~
因為呢幾日都幾多功課下...
所以冇咩時間推~
今日我點都要黎推下架@@~~~
推推推~~~
今日到我接力黎推喇~~~
推推推~~~
我黎推喇~~~
今日有少少得閒~
所以都黎一黎推~~~
推推推!!!
話說在貝羅斯的鬥獸埸就快可以玩~
又有更新,很正的說喔~
但可惜最近的我十分忙碌/口\
希望星期五/日會有時間上^_^
另推推推~!!!
請你地注意~
我都冇退到彩=v=...
我少上係因為我近排實在太忙啦~
仲有呢心姐其實我冇無視你架~
只係我當時唔知點回應你罷了~_~
別誤會啊>口<~
另外神弓你又點呀0v0?
你又有d咩少男心事呀??
講比族長黎聽下啦~
鬱埋鬱埋對身體唔好架~
知無???
另推推推~~~
今曰到我推喇>w<~~~
推推推~~~
仲係連接失敗緊/口\...
想入都入唔到tim=v=...
唔知幾時先更新完呢~另推~
推呀~~~~
跌到去第2頁了啦>_<~~~~~~~~~~~
11月27號之活動詳情已經刊登於本帖的第1頁,
(遲遲都未刊登,因本人之前實在太忙,
請各位族員見諒啊><~~~)
歡迎各位族員前往本族帖的第一頁查看。
我都希望各位族員於明天都可以勇躍參與活動呢~~~
正所謂:「多d人玩,都開心D啦。」
呵呵,大家讚同嗎??
另努力地推>U<~~~
已經有好幾日都冇黎推過喇._.
冰雪族POST你久候了~ (...擬人法?!)
現在讓我來為你推吧~V~
推~推~推~大力D推~~~
(突然有把聲:喂~!咪咁大力啦!好痛啦~~>O<!)
嗯...?邊個講野啊???真是的=3=...
推推推~
聽日活動各位記得要上嚕~~~
另推推推~~~
神弓唔好意思啊T^T
我今日臨時發現原來自己係仲有好多野做(test和有d功課等等..)
所以我今日真係好唔得閒...
本來答應左大家今日係玩活動,
但係身為活動的發起人仲竟然在當日冇上到..
對唔住 這是我的錯~! 請本來有出席的族員見諒...
其實我仲有好多野做...
本來今日搞的活動亦將會再延遲...日期另行通知
好忙啊..我又要去溫書了...(臨溫前推一推
推推推~~~
各位親愛的族員們聽日有活動6:00記住準時上喇:b~
另推推推~~~
>w<~~~
一個月先得個一次的活動,
真係唔明點解你地唔上
活動再延遲至23號
另推~~~
溫溫下書,
都黎下推POST~
推完就徹退xDD~~~
推推推~
聽日放假可以抖一抖~
更新緊彩~~~
等入@w@~~~
再推~~~
恭喜神弓變成左一個真正的弓箭手喔~
恭喜恭喜...(呃...突然諗唔到講咩了`)
and 今日到我推~~~
push~~~
琴日20號因何事楓月突然送左返黎推POST的??
我好好奇 快D講個原因黎聽聽~~~啦
另推~~~
今日係聖誕節 祝大家聖誕節快樂~~~
MERRY CHRISTMAS~~~
另推~~~~
各位親愛的族員們注意><~~~
後日就係家族活動的日子了嚕~~~
希望各位族員在當日都可以準時上線,參加活動~~~
另推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我又再一次黎推啦~~~
聽日下午6:00有活動~~~
大家記住上啦~~~>_<
我推~~~推
而家離2012年已經唔遠啦~
我在呢度,
先祝大家新年快樂,身體健康,新年進步和心想事成~~~
再用力推~~~( <呢一次好可能已經係在2011年最後一次推的POST啦~)
過埋呢半個鍾,我地亦都將要準備迎接新的一年了~
岩岩倒數完按近2個鍾,
在新的一年在族裡我身為族長,想祝一些族員給予佢地少少的新年祝福 (逐個逐個黎先@@~
首先,我想祝自己在2012年中選科方面可以選中心儀的科目,學業進步和心想事成@@
WING祝心姐在新的一年可以拋開一切煩惱和與你的朋友可以一直都相處得好好~
謝CHA CHA祝南瓜在選科中可以選中你想選的科目(中國文學)和你可以上多D彩,同我地傾計XD
WING祝小詩和你的老公一直長久落去,永不分離@@~~~
WING祝花花可以越大越令女,學業進步xDD~~~
雪糕祝神貓貓在2012年可以考好個文憑試,拎到個好成績和你的家人會SUPPORT你的想法~
WING祝娜娜越大越令女和萬事順利~~~
WING祝楓月萬事如意,學業進步~~~
WING祝銘可以新年快樂 心想事成~
WING祝唯愛在2012年新年快樂,身體健康~~~
....太多都祝唔晒tim^(00)^
wing wing都要再祝大家新年快樂,萬事如意,Happy New Year>_<~
最後我都再祝冰雪可以步步高昇,家族人流量節節上升0w0和所有冰雪族的人都開開心心渡過呢一年@@
家族裡亦唔會有不必要的紛爭,全家族族員之間相處得十分之好(以上X10000000000倍xDD)~!!!
另推~~~  (<2012年第一次推POST呢 xDD)
詩詩係唔係睇錯了?
我冇祝到你越大越令女wo...
我只係祝左你和你的老公一直長久落去,永不分離@@~~~
詩詩真係唔小心啊>0<~~~
另推~~~~
嗚哇嗚哇~!!!好忙好忙啊~
多功課多Dictation~好唔得閒的說`!
有好幾日已經冇上彩啦>_<~~~ (請問各位在呢幾日有冇掛住我xDD?
即使係咁,我都仍堅持要上來彩post再幫手推番上去~
功課...我而家就要黎ko你~~~哈哈!  (<可無視xDD
好啦 係時候閃人繼續做功課了~bye bye
另回一回銘~
如果係我 我會先唔理住~到聽日就早d起身,拎份功課返學校做~
(但都要視乎功課的數量...
推推推~~~~
推推推~~~~
hey hey~
聽日下午6:00搞活動嚕~
各位記住上喇~~~
另推~~~
多謝幫推0v0
活動要再改期~
你地想在幾時搞番?
另推
花花 唔好退啦~
另推
都好耐冇黎推過了呢~
之前實在太忙了啦(多功課/口\) SO先唔係好得閒上
各位唔好介意阿~
另回阿秋,要快D返黎彩啊@v<~
另大推~~~
祝心姐革命成功
支持支持~~~
另推推推~~~
整得幾好wo>﹏<
但點解去到最後果陣變左色的@@?
另外隻熊貓好似因為張圖闊左搞到拉長左咁xD  (瘦了..?!
(附送精美gif圖一張) <第一眼見到我笑左~
另推~~~
推推推~>_<!!!
出盡全力地推~~~!
今日都要努力推喔喔喔...!
推推推
推推推推
推推推推推
推推推推推推
推推推推推推推
推推推推推推推推>口<
推番個POST上去~~~
我推推推~~~再推~~!
oh~!!!心姐唔好又退啦`!
唔好又拋低我地啦/口\!!!
心姐唔好又退啦/33\~
你睇我幾努力打字和幾熱情叫你唔好退@@ (誤~
唔知心姐feel 唔feel到我呢份心意呢xD
SO,唔好退啦,ok嗎???
另推推推~~~
嗯~!
神弓辛苦了=v="
今次比番我推吧~
我推推推~~~再推推推~~~
推~~~~~~~~
去到第2頁的說~
上返去吧~~~
GO GO GO~!
推推推>_<~~~
唔該晒心姐o3o~
oKay~輪到我推了~
推推推~~~
(呼呼...呼~好多功課好忙呢 推完閃人~~~
現時的冰雪真是靜得就連蚊飛過都聽得到了呢=v="
(嗚哇~果然真係有隻蚊,怪不得我聽到啦~你..唔好咬我啊~!我唔好味架~行開呀~ ...)
但我都係盼望新的熱鬧會來臨冰雪的~v~  
...
哎呀~個post又跌啦~
推番上去吧~~~推>0<"
嗚哇~!個POST去左第2頁啦~
推推推~~~ (×100000000000000000000000次~
推推推
而家間唔中上線的果陣
個族alway冇咩人上
so sad~:(
即使情況仍然都係咁~
今日都要繼續推~
閘住~!stop!!!
你咪誤會呀,我冇叫你上啊~
我知你要考試,所以我先冇咁衰仔噪住你溫書~
同埋呀...你要努力備戰,咪打敗杖啊,understand?
推~
雖然係有d唔合理~
但如果係衰女的話
我又會覺得好似唔多順口=v="
另推~
哦~咁咪好lo~
另推~~~
推推推..................................
推推推...........................................
推推推.....................................................
推推推..............................................................
推!!!!!!!!!!!!!
推!!!!!!!!!!!!!!!!!!
推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
推推推~~~
再推推推~~~
再次推推推~~~
再度推推推~~~
再黎推推推~~~~
哎呀~真係唔該晒你呀~
竟然有人替我辛苦,特登黎幫推,
好感動的說xD~!>w<
okay!今日由我黎推番吧~
推~推~推~!!!
推post~
推~推~推-v-"
(推完繼續返去啃書www
((我咬~我咬~我咬咬咬...嗯...好味好味xD~!   ((大誤!?
...但係,好硬的說~/v\")
呃...其實膠係邊個-.-..?
另外話說神弓改左個signature
你個signature係咩動漫黎架..!?!?   ((大驚~~
(一邊推POST一邊問xD~~~
感謝樓上的協助~_~
我推推推 我又推推推~
P U S H
呼...
在呢個星期裡面,
功課(交的日期),Dictation和test亦都會接二連三咁出現...
唉~開始有排忙了=口="so sad~!!!
另推post~~~
今日輪到我黎推喇~
推推推~~~
再推推推~~~
PUSH~~~!!!
PUSH~~~!!!
(推完post返去繼續做功課扮乖乖女去www
溫溫下書
突然間又想上黎推post wo~xDD"
話說而家正在溫緊中史的國共關係 (聽日測~
希望今次呢個test可以拎到唔錯的成績吧v3v
繼續返去努力溫>﹏<"
(閃)
哇哇~
個POS跌到好後!~~~
POST呀POST,讓我來踢飛你吧www     (迷之聲:......)
ready好動作姿勢,對準目標~Then,一腳踢到個POST飛到大西洋~  ((大誤!
(迷之聲:I've believe i can fly~~~Oh!)  
(我:......?!)
推呀~~~!
再推呀~~~~!
話說點解最近個POST會跌得咁快架/口\...?
話咁快又跌去到第二頁了!
呼~~噗!   ((嘆了一口氣..!?
第3頁..!?  (我倒~
不依啊~~~  ((踢飛~~
睇黎遲D如果唔實行一日一推政策都唔得啦~
嗚哇 又跌啦推>口<"~~~
推番上去~~~
PUSH~~~
今日到我push-v-"
每日一推~
Push~~~!!!
個POST又跌啦0口0"!~~~
推~~~~!!!
PUSH~!!!
我地家族招生的行動未結束架~同時而家D族位仲有好多~~~
無論你係咩職,咩Lv,老手or新手,我地都歡迎你的加入~!
如果你有d咩問題or困難,我地亦都會盡力幫你架~  (但只限我有能力之內~口~
所以,此刻冇家族的你,唔好再猶豫啦,快D黎加入我地啦 >口<"~~~

另外,由於我地即將就好快踏入暑假    ((YO~
所以,為免在暑假期間悶親我地可愛的族員,
我亦都會決定重開番家族活動~!!!  ((如果本族的上線人數可以多番D人的話...  
((↑↑而家族活動亦都有機會會由每一個月先搞一次變成每半個月搞一次架>////<
此外,亦歡迎各位族員提出家族活動的suggest or你所設計的家族活動~

________特此通告xD~_________
另推POST~~~
又跌0口0"~~~
PUSH~~~>口<"
又跌啦~~~
來~大家來跟我唸一次:「p~u~s~h~! push!!」
推完閃人0 0"~~~
再來推一下orz~
咦,,,我又係呢幾日次次上親都唔見你地/其他人wo... (唔同時段)
但琴日就除外lol~因為琴日成晚我去左書展,後來仲差唔多成凌晨1點先返到屋企-.-|||
不過,你地唔會一樣又係琴日至上吧-.-..?
另推,,, PuSh~
跌到第2頁啦PUSH~
回神弓:
哦... 原來你覺得悶唔悶先係最大的問題啊...

回秋:
本人對此表示係一定會去的A__A"
不過,
秋你間唔中都應該多D上下彩至得架嘛~?
琴日我去左動漫節,個人收穫超豐富>口<~~~
自己本來想要D野去到會場估唔到會有咁多~~~
所以走的果陣都買到唔少自己心水野,好正的說^^~~~
另外琴日會場果度去到7:30,有玉置成實唱歌><  
佢唱左4首~其中有3首係GUNDAM SEED裡其中3首OP+ED黎~
佢唱得好好~超好聽的說>///< (同埋我聽緊呢D歌果陣亦諗番起唔少以前睇GUNDAM SEED的片段@w@"
我琴日行得好開心的說~ 不過我對腳琴日就因為行得太耐就搞到痛痛地T^T~orz
另外我想知的係琴日有冇人又係有去動漫節架@@?

((推post先0v0~push~!!!
0口0原來你地都轉左去台彩啊...
好玩麼~?
得閒推下post先~~~
PUSH PUSH PUSH~!
=口=|||
話說我聽日就跟學校出發返大陸旅行,
我會去3日2夜的說~ 所以,
在呢3日裡,為免個POST跌得太勁~
還請各位在經過果陣都幫手推下~
thanks0 0"
係咁,我地就3日後見啦XD~

(輕輕的一推...
推推推~~~
      (推完閃人...
推~推~推~~~!!!
呼~我都好耐冇黎推過 (好似..都有好幾日了~?
話說前幾日我條上網線唔知點解成日斷線~
有時就連重開完機之後都仲係會咁的情況呢...(呢個問題本來就困擾左我好耐...搞極都搞唔掂~
不過後來之前我重新再插過連接電腦果條上網線之後,佢竟然好返左~~~
(其實呢個way之前已經諗到,不過我驚重新插番果陣會插壞..=w="

所以,好好彩咁,我又可以重新上到番網啦xDD~  
-------------------------個人最近之經歷(廢話)完畢=w="-----------------------------------
我上到番網之後果幾日,我次次上彩都唔係好見到你地上~
另外的係~
神弓在果邊玩成點~?

另推~~~~~~~~~~~~~~~
原來係咁...咁我祝你早日可以轉到2次職吧...
加油....
另外話說我地聽日就要開學了呢 (呼~總係覺得呢個暑假過得好似特別快咁...:(
可能係因為知道自己一開學之後的生活就要忙到不得了先會咁...
唉...算了吧~畢竟呢條路都係自己選的,總不能這樣吧~_~"

(好了~都係唔廢話了   繼續推算...
(無無聊聊的又一推...
呼~話說都好耐冇黎推過了呢~w~
PusH
PUSH~~~
話說都好耐冇見過咁多位`
好掛住你地的說>< 唔知你地最近過得如何 又做左咩黎呢^^
而今日係中秋節喇~我就今日夜晚果陣去同屋企人去維園睇花燈同埋煲下蠟咁啦XD (喂  ((說笑~
咁...唔知你地今日又係如何過架呢0 0?
果然大家在最近似乎亦忙了許多了呢...
因為話說最近有好幾次上彩都發現唔到大家的影子-3-"...   (影子?!
嘛...其實我亦都是因為平日忙左好多先至少上左彩咁多... 所以呢~我同你地的根本就無異呢~~~
啊~可真是有點兒懷念往日我地一齊相處過的日子呢... (畫圈圈...-,-|||  ((唉吔,我在說什麼呢...
Orz`再次獨自一人slowly to push....
小預告:
待本人考試完畢(6月20號左右)之後,
將會在此帖裡公佈1個好耐已經冇搞過既活動  ((但沒獎品,sor
至於係咩活動~ 就到時先至會公佈其活動既詳情/細節etc... So,散請期待:)
希望仍在留守在港彩或已退走 都可以返黎參加~~

期望到時能夠見到已多月沒見既大家:)
已經更改 多謝提醒:)
嗯...
我都希望...會有呢一日既出現
快速回復 返回頂部 返回列表