樓主: Siu琦琦
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] HELP!

trytry...
- 關閉MSN, FRAP, 及食RAM, 工作量大的程式
- 關閉遊戲背景音樂及畫質最差
- 若使用和記寬頻, 請把LAN卡的雙工功能設為10MBPS全雙工/100MBPS全雙工
 樓主| Siu琦琦 發表於 | 只看該作者
那以我電腦的配備!是不是能打炎,龍王,和皮卡秋!只要調整一下就OK!?
download cpuz
貼晒d硬件config出黎

不過一開始就斷 , 多數係HackShield 問題
試下reinstall HS 睇下有無幫助
點樣可以清楚知道自己電腦配僃!=_=我5係好清楚!@_@THX!
去網吧算拉.............
系統:Microsoft Windows XP Professional(5.1,版本2600)
型號:GA-MA790X-UD4P
BIOS:Award Modular BIOS v6.00PG
處理器:AMD Phenom(tm)II X4 940 Processor,MMX,3DNow(4CPUS),~3.0GHz
記憶體:3326MB RAM
記憶體總計:1024.0MB
裝置:
名:NVIDIA GeForce GTS 250
晶片類型:GeForce GTS 250
驅動程式
版本:6.14.0011.8618
主要驅動程式:nv4_disp.dll
背景音樂 0 . 0
斷左之後得背景冇晒!冇其他野彈出黎!@_@
我有"無背景音樂"問題 Q_Q
不過我無彈GAME wwwww

不過都想知 .. 點搞 ?_?
咁我部機夠5夠打龍王OR皮卡丘!@_@
我係電腦新手幫你吾到:(

ps:我想問下四葉係邊到有@@?
  多吾多人去,d機快吾快?:L
我試過512RAM打炎-.-
狂定格.好彩我係咁爆水.冇事
就算1GB RAM打炎都夠啦...
快速回復 返回頂部 返回列表