打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 7月1日爽族無據屈一見鍾情族人s8公路搶場~

有既 最好post上黎啦 家下都唔知邊個岩邊個錯=[
藍眼Be 發表於 1-7-2011 16:44

其實我既目的唔係想分邊個岩邊個錯
只要還我地一個清白 大家互相SAY一個SORRY 本來就唔想小事化大
回復 支持 反對

其實我既目的唔係想分邊個岩邊個錯
只要還我地一個清白 大家互相SAY一個SORRY 本來就唔想小事化大
...
cc924749 發表於 1-7-2011 16:49

好 我都想睇圖 另外 如果你想和解 你可以等爽會班友仔 下左火氣 再慢慢傾=]
香港人壓力大 可能一時火遮眼 先搞到咁大姐~
回復 支持 反對

其實我都同激辣傾過...大家都唔想嘈...冇圖跟本就唔知邊個岩邊個錯...咁嘈黎又有乜謂呢?
回復 支持 反對

比我試多幾次 唔太識用upload網
回復 支持 反對

呢張我向面頭p0st左出黎喇~
回復 支持 反對

呢張我向面頭p0st左出黎喇~
z609714973 發表於 1-7-2011 17:03

等你地私下和解中=]
回復 支持 反對

又1單 細族同大族既戰爭~
回復 支持 反對

話時話
有樣野我諗左好耐
我都唔扮清高喇
不如拎出黎一齊討論下

點解之前花都係第一家族個陣 無乜e d事情 ...
雪貓 發表於 1-7-2011 15:04

100%認同你!
想當年花都重係第一果時 幾時有人會話花都搶場?(有既唔該比po/相黎睇下)
e+某y族做左第一  搶場事件 都係黎唔開 某y族 (game/post e d大家有眼見)
e+重有玩彩虹島既 邊個唔知 某y族 大部分既人 都係頭30名?
起樓主既po 已經睇到 某貓 話 一定會玩死佢地  
試諗下  一個普通人 都會覺得 e d人似住自己200lv起到哈到低lv人(e d野唔洗講到出口=] )
一個細族 比一個大族搶怪 見到有幾個勁高lv(例如2個200lv啦=])黎左 邊個會唔淆?

ps:某y族同某隨族 係兄弟族黎..(之後想講d咩野 自己諗啦=])
我只係一個 無名小族 既會員     e d只係我個人意見~
回復 支持 反對

一群傻仔又為搶場而去嘈 嘈咩呀 嘈又咩用呀 你又唔知爽歪d人係咩牌品架
嘈都係哂氣 第一公會咁又點先 咪又係用按精 外掛升打d家任番黎
咪想讓全彩虹島d人 幾威幾勁 真係無聊都極咯~
回復 支持 反對

100%認同你!
想當年花都重係第一果時 幾時有人會話花都搶場?(有既唔該比po/相黎睇下)
e+某y族做左第一   ...
ancu32 發表於 1-7-2011 18:09

其實係 件事愈嘈愈大 200lv既職位都好高 咁正常都要睇下發生咩事掛
族長副族 到場睇下咩事 都叫蝦人- -?
回復 支持 反對