樓主: RICK5201314
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] =]

關閉 [複製鏈接]
原來你有咁多仇家,抵你有今日,你仲話群雄會會長,其實賊喊捉賊!!!!!!!!
回復 支持 反對

滅日火兔收得皮,新手又殺,你話人地呃人又拎唔出證據好明顯你吹水啦,都係個句你做埋d咁既野,生日無c忽,出街比車撞
群x會真係慘!!!比人d小人唱....其實明眼人一睇就知佢地想報仇啦!!垃圾滅日會
回復 支持 反對

佢會長火兔潛左水,唔敢對質 哈!! 快d解散啦 =]
回復 支持 反對

比我都潛水啦,佢都估唔到有人影佢!!抵佢有今日,如果佢無辜早就當面對質,不過有哂相有哂證據,呢人d渣仲話會長,佢會d人都唔方好.....係佢會既快d轉會啦
回復 支持 反對

火兔呢個人簡宜不知所謂
人地搶你城就話屈佢呃人  爆ac
仲有我想講  有話過唔比人搶城咩?
邊個叫你d統御值低過人  咁人地高過你想要個城都好正常姐
唔通比個廢既團守  有得個城比人爆??
唔該你用下腦啦
仲要係到屈人地  不知所謂  
咩都要講證據既  冇就唔該你唔好係世頻到吠啦
回復 支持 反對

原帖由 patrick0831 於 3-12-2008 10:54 發表
火兔呢個人簡宜不知所謂
人地搶你城就話屈佢呃人  爆ac
仲有我想講  有話過唔比人搶城咩?
邊個叫你d統御值低過人  咁人地高過你想要個城都好正常姐
唔通比個廢既團守  有得個城比人爆??
唔該你用下腦啦
仲要係 ...

最狗係佢屈人,點知自己原來先係開檔呃人果個
回復 支持 反對

原帖由 RICK5201314 於 3-12-2008 19:05 發表

最狗係佢屈人,點知自己原來先係開檔呃人果個

好心佢解散個團啦  個名臭晒[[bao_33]]
回復 支持 反對

感謝樓主講出真相,好內之前我都見過佢同會既秋本明用低賣高收方法呃人,但我無樓主咁醒影抵佢[[onion_36]]     佢地會真係一擔擔 無過好人!!!!!!!
回復 支持 反對

樓主一開post , 即係有幾個新開既ac 黎留言,
司馬昭之心.....下一句係咩話? =]

手法高明少少好嗎? 咁樣好醜怪!
回復 支持 反對

FUNG1438

註冊日期: 3-12-2008
上次訪問: 3-12-2008 18:16
最後發表: 3-12-2008 19:11
頁面訪問量: 0
升級剩餘時間 20 小時

--------------------------------------------------------------------------------

用戶組: 初心者  
發帖數級別: 新生入學  
樂點: 5 點
平均每日發帖: 5 帖子

--------------------------------------------------------------------------------

生日: 00-00
Email:  KING19910723@HOTMAIL.COM
買家信用評價: 0  
賣家信用評價: 0
回復 支持 反對