樂古Nakuz

標題: 掉寶率?運氣? [打印本頁]

作者: [S]劉vv    時間: 1-7-2008 19:37
標題: 掉寶率?運氣?
兩者有咩分別 1運氣=幾多掉寶率
作者: kenso123    時間: 1-7-2008 21:36
冇分別
作者: [S]劉vv    時間: 2-7-2008 11:14
1運氣=幾多掉寶率???????
作者: kenso123    時間: 2-7-2008 13:13
加運氣唔加掉寶率的
作者: [S]劉vv    時間: 2-7-2008 13:24
咁10% 掉寶率 姐係點呀 我加到100% 咪一定掉寶
作者: +___琛】    時間: 2-7-2008 13:26
【運氣】係加隻怪打你既mss%嫁咋
作者: [S]劉vv    時間: 2-7-2008 20:11
是嗎 咁運氣 無用的?
作者: samsamsoso    時間: 3-7-2008 11:41
是.運氣沒用的
作者: kenso123    時間: 4-7-2008 07:56
就算你用富貴武+100%掉寶都唔會場場有寶出
作者: +___琛】    時間: 6-7-2008 01:00
原帖由 samsamsoso 於 3-7-2008 11:41 發表
是.運氣沒用的

運氣又唔可以咁講冇用既
怪打你miss咁咪有用...
作者: 偉=]    時間: 6-7-2008 10:35
買掉寶香吧...
會有好野....
作者: ∼kit﹏    時間: 29-7-2008 17:21
我諗住咁的

例如: 本身天外的掉寶率是  10%(數值)
        如果你用左+10%掉寶頭

咁掉寶率的實數就係  原本的10% 再x 1+10%
    咁就係 11%

唔知係唔係咁呢=.=

作者: lone12    時間: 20-8-2008 21:19
運氣系可以miss咁敏捷系咩???
作者: hihi我食屎    時間: 7-9-2008 16:49
天外黎講垃圾=寶...
加100%掉寶=多一倍垃圾
垃圾愈多..值錢野愈易出
作者: 烏龍仔    時間: 8-9-2008 23:13
標題: 回復 12# 的帖子
如果係咁....咁加掉寶咪加得好少@@"
作者: [H]PETERKWAN    時間: 12-9-2008 09:46
運氣應該唔係指怪打你miss吧...
因為....我隻英361運氣....都仲得70閃....so應該唔關miss事
但係計氣其實有咩用呢?
我361運但無論攻,防,命中,閃都冇一d係特別高...

作者: skus    時間: 12-9-2008 18:38
運氣...依我所見,高運氣的英都閃左技=.=可能閃技用啦,至於掉寶率就唔係100%就一定掉,因為佢只係將你既自身掉寶率提高,令你更加易打到,可能佢設定每個人掉寶都係1呢個數字,你+100%,只係變左做2,唔會一定掉

仲有第2可能就係,例如呢隻怪掉卡機率係0.01,因為你本身加100%,令你有0.02既機會打到

總之一句,100%唔等於一定掉寶
作者: 熒惑    時間: 17-9-2008 23:23
咁但係都好似答唔到運有咩用
同埋有d人話風水+全運,岩唔岩?
作者: julianlee923    時間: 26-9-2008 13:48
運係你打人果陣,你吾一定次次打果個數目
例如你第1下打隻怪係100血
你第2下打隻怪可能係200或者100以下,
運係影響到攻同防
加力只係將攻擊力上限加高
冇提高到攻擊力下限
所以有時會打到好少血
作者: 嫣怡泉    時間: 29-9-2008 23:53
標題: 私服站SEO优化
?在?然自己充?了好多,但是?是感?和?初?到??神奇的网?世界的?候一?迷茫。不知道何?才能停止
  7月份主要目?是做了几??人比?喜?的?型的站?,?是那句?不??果如果我的目的就是??自己,因?失?的同??到??。
  人啊,活一?子要?一?子,要?的?西太多了而不能?一?人能掌握所有的技?那是不可能地,嘿嘿。想想?初?到网?的目的?在?足了,?到网?世界我才知道技?如此珍?,悔恨自己?初?有好好的??,也?人?一?子的事都是注定的!上天?你安排了一??境,其他就要靠自己,不是有句??人定胜天!
  想想人生是如此的短?,?在的我少了很多年少?候的幻想。?然自己?有最初的???梯,但是作?我?一介草根,做事心?很重要!??子什么事都?有如我所愿,惟有??网???路我?有后悔!
  ?半年?做SEO?我明白了很多道理,收?最大的不是技?而是做事的心?,付出就有回?,努力就?成功!在?些日子里???有12?前休息的,真不知道自己?了啥?然有???得疲?但是心里很快?。?了自己的?想而?斗,不敢??想因?我?都??法跟人家白?相比,也?他?很眺不起俺,哎,?叫俺是?民呢!?民什么都?有惟有的就是?心和信念,?然有可能一?子都是??民。主要是?斗的?程,人生本如此快?也是一生,逍?也是一生。?心就好 - -
  7月?人网站百度排名情?如下:天?八部私服 第5;新?惊天?地私服 第4;新?机?私服 第3;SEO优化 第5;本?据截止到2008年7月30日凌晨3:57分 ?有几?客?的网站在优化中....
作者: FFA2    時間: 2-10-2008 02:29
都係睇夠唔夠命=  ﹏   =     雲起一定改到好低...逼人買點
作者: 光明小雞    時間: 3-10-2008 00:22
係=.=逼你玩錢錢去買
作者: tt889    時間: 1-11-2008 19:38
標題: sf
仿高人此文,照作一篇,以表仰慕之情...在逐行逐句地热血江湖私服看完此帖后,我的心久久不能压抑的喜悦,震动了整个生命!怎会有如此精妙绝伦的好贴?偶潜水网络bbs多年,自以为贴在人外,何肖评说,岂可妄动情谊乎!未曾想到今日竟有如此好贴现于眼前,激动啊!楼猪,是你让偶幼小的心灵再次深深的领悟了何谓造旨之高深、文笔之挥洒。。谢谢you!
    在看完这帖子以后,我立即动手回复,因为我生怕迟到的回复机战私服不能使更多的人领悟你的圣明,以至使这等网上少有的好贴就此完美世界私服轮沉,我担不起这样的罪名!更加重要的是,能在如此重要、精辟而又生动的贴子后,留上自己的网名,这对我的生命,以及我的家庭,乃至我所处的社会中是多么荣耀的一件事啊,请您高贵而又宽容的心,能够原谅我的这点小小私心! 此贴构思巧妙,视角独到,手法新颖。字字斟酌,句句精美,情节曲折,而又始终不离中心思想,引人入胜,淡淡的言语中,显示人生之大道理,充分体现了您深厚的文化底韵与丰富的社会经验,真可谓讽刺之经典,骂人之绝学,这正是我辈苦学闷读追求的至高境界啊!就艺术的角度而言,这篇帖子已然为经典之作,但它的意义却远远大于经典本身。
作者: cm0817    時間: 25-11-2008 22:04
運氣!!!!!!!
掉寶裝一向都不大用途
作者: 光明小雞    時間: 25-11-2008 22:50
標題: 回復 24# 的帖子
打冰洞都幾有用嫁-.-
作者: 永恆乂音    時間: 25-6-2009 13:27
運=風水師必加的
作者: ckyanson    時間: 19-7-2009 15:55
運氣 -.- 唔係咁用 有得see  [[onion_59]]
作者: 阿Dee~龍◆    時間: 13-8-2009 18:51
唔關是``兩樣分開
作者: 灏浩娴    時間: 24-11-2009 23:23

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2