樂古Nakuz

標題: 評評我個槍手=](n0咁惡/.\) [打印本頁]

作者: hoising    時間: 6-2-2009 16:23
標題: 評評我個槍手=](n0咁惡/.\)

(開左新手符=])
   技能  烏龍------------8層
                                                                           風馳------------5層
                                                                           金鍾------------2層-0-"
                                                                           吐納------------3層-0-"
                                                                           雪燕------------2層(有時用黎升技.....)

仲有隻手---------15lv手套2%~4%*(39)
                   頭---------21lv頭
                   腰帶同頸縺係普通....                  
係咁多了.............

我e家草緊技點  25lv學分解同輕功
我打秦王密室秒到雙斧刑天同催命鬼0nly  我點升好!?
同埋我d裝遲D換咩好!?
我覺得我d特技有d問題-.-"
整左好耐嫁/口\
唔該幫幫我啦=]
作者: ∼逍遙乂峰@!    時間: 6-2-2009 22:08
都唔錯 我諗你加番小小體好d(beause你出烏龍個時會引到好多怪 加番d體會安全d) 同埋你升金中同吐升高d

你23lv有成700工 都好勁

加油加油!@.@
作者: hoising    時間: 7-2-2009 08:46
喔喔!
咁我之後打咩升好呢!?
之後換咩裝好!?

樓上講   加番小小體......係特技到加定係加點到加好呢!?
作者: ∼逍遙乂峰@!    時間: 7-2-2009 13:50
3# hoising 當然技點同自己都要加~不過你槍術個到完左先啦 同埋你23lv可以打王河喇~

真左烏龍先升風馳 當然金中同吐都要快d真啦~!
作者: hoising    時間: 8-2-2009 16:43
我升到31lv啦....不過我無壓到等呀  點算呀/口\ 我其他裝都無變過~點算好呀/口\
作者: ∼逍遙乂峰@!    時間: 9-2-2009 20:06
莊就慢慢黎啦= =你如果冇錢咪唔好收住lo- -
作者: d113417aa    時間: 11-2-2009 10:01
最最好升個金鍾升到8層到..咁易升好多
作者: hoising    時間: 11-2-2009 12:26
我e家同之後要換咩裝好!???
我e家係咪算低攻???
作者: hoising    時間: 12-2-2009 12:17
我e家升技好定升lv好??
升lv既話去邊升好!?
作者: hoising    時間: 14-2-2009 08:50
去銀川升爆左烏龍先[]
SiuwinG` 發表於 12-2-2009 10:18

唔係好明點解去銀川...點樣升爆...
作者: hoising    時間: 14-2-2009 16:51
烏龍10層....無升過lv.....繼續升技定係升lv好???
作者: hoising    時間: 24-2-2009 18:53
32lv.....10層烏龍.....7層金鍾&吐納 6層風馳..........11內,防,血    草緊技點.
作者: terry20xx    時間: 2-3-2009 21:37
唔好聽第一位個個人講+體呀  槍就ok 甲 so bad 你最好33lv真烏龍 金鐘 吐

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2