樂古Nakuz

標題: 陣營:聖殿聯盟 幻夢蝶舞公會招生 招募任職玩家既您 [打印本頁]

作者: waiwai2219    時間: 5-1-2011 22:55
標題: 陣營:聖殿聯盟 幻夢蝶舞公會招生 招募任職玩家既您

幻夢蝶舞招生! 不論男女老幼高矮肥瘦 有意即可
公會內已有數位核心成員,有意將公會發展成最和諧的公會,而且希望發展成團結既公會!!
只要有意長玩,有心幫助公會成長既您,我地都歡迎.  
有意pm我/留言/留公測名字/msn 等等聯絡方法
留下msn 會有m群加你
本公會是聖殿聯盟的陣營

公測第一日 公會已開,如大家想入可留言!

作者: Scorpio0fRose    時間: 5-1-2011 23:00
一定支持丫x_x
作者: 溺愛*小豆    時間: 5-1-2011 23:04
OB想玩征服-0-
作者: Scorpio0fRose    時間: 5-1-2011 23:05
回復 3# 溺愛*小豆

點解唔玩聖殿既.
作者: waiwai2219    時間: 5-1-2011 23:06
點解呢@@?
我亦在想聖殿和征服人數會不會差太多
作者: Gemini0fRomanti    時間: 5-1-2011 23:12
十卜十卜!!
作者: Scorpio0fRose    時間: 6-1-2011 07:15
回復 1# waiwai2219

@@十分支持 推推推
作者: meishk1234    時間: 6-1-2011 21:55
支持支持...順手拎埋分先-3-
作者: mmybbu    時間: 7-1-2011 20:33

我不是強勁!升級升得比較慢..........
不過,我識得打理公會,只要你能夠告訴我你希望創立一個怎樣的公會.....
還有讓我了解一下這遊戲的公會,我想會比較好...

我擅長下列頊目:
擴大公會方法.
平息敵對公會
招募新會員
聯絡方法
http://www.gamebase.com.tw/forum/102357   這是我的家族
http://www.facebook.com/   (群組)天晶愛刃
e-mail:mmybbu@yahoo.com.hk
           mmybbu@gmail.com.hk
作者: a0618976    時間: 8-1-2011 22:43
我可唔可以加入埋 一齊玩啊??
作者: Scorpio0fRose    時間: 9-1-2011 01:30
回復 10# a0618976

緊系可以.  想入既就留低聯絡方法啦. 大家都可以一齊玩架.
作者: a0618976    時間: 9-1-2011 01:42
公測名:暗殺﹒褀 msn:jacky36031@hotmail.com
作者: 神龍之魂    時間: 9-1-2011 02:44
睇我id都知係邊個啦@@ msn:extreme376@hotmail.com
作者: Scorpio0fRose    時間: 9-1-2011 13:03
回復 13# 神龍之魂

哈. 緊系知啦. 實記得你0.0 我系小魚儿-.-v
作者: a0618976    時間: 9-1-2011 13:43
冇玩過封測比唔比入?
作者: Scorpio0fRose    時間: 9-1-2011 15:05
回復 15# a0618976

當然比. 只有公測有心玩落去.    就可以了.
作者: Scorpio0fRose    時間: 9-1-2011 15:08
請大家留下msn 會有本公會m群邀請你們  然後將你們的名字更改為公測時用的名.
作者: Scorpio0fRose    時間: 13-1-2011 12:42
頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂
作者: tcmtcmtcm1    時間: 14-1-2011 19:30
征服good d
作者: sunnymoon    時間: 15-1-2011 01:07
回應版主,

我亦曾擔心南國與北國的玩家人數會否有大差距,
因為本來"神族"在造型和玩家思向上都較具吸引力,
而且香港玩家很喜歡--埋堆...

不過, 封測時的排名榜兩邊人數又似乎相差不遠,
其實到最後......人少啲唔太重要, 最重要都係"消費"
作者: jack134679    時間: 17-1-2011 11:31
新手留名: jack1346791@hotmail.com
作者: dannylam    時間: 17-1-2011 21:24
我想入會~!會做一個騎士主角!
遊戲名會叫 aM.
E-MAIL:lam29441079@hotmail.com
作者: boyz3374    時間: 20-1-2011 01:38
我又要入會....
chan_mak18@hotmail.com
我叫小范
作者: Zeo2468    時間: 20-1-2011 11:49
可惜 我揀左征服

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2