樂古Nakuz

標題: 766 看到的, 老玩家看到會很有感覺的video(更新) [打印本頁]

作者: yllss3a08    時間: 5-3-2011 13:24
標題: 766 看到的, 老玩家看到會很有感覺的video(更新)

http://www.aipai.com/b3/Pz4-NyAmbiJoJCc/playerOut.swf

我睇完後毛孔都豎起哂, 放上來大家分享下=)
不過要公測老玩家先會有回憶, 去片!

p.s. 出錯了, 畫面少左一忽, 睇唔到video下面的文字-,-
大家還是到呢個網址看吧:
http://chd.766.com/wzgx_1903/xq_1907/2011/03-03/1056880.shtml

識整的朋友可以幫手貼個全畫面的出來嗎@.@
作者: 芝麻湯圓    時間: 5-3-2011 13:29
好多之前登入ge圖-o-
作者: yllss3a08    時間: 5-3-2011 14:35
video 少左下面一大忽@.@
建議大家咁開個網址來睇
作者: wohaoainiwa    時間: 5-3-2011 14:52
呵呵~回憶不少呢~由1開服玩以架(只上去呆坐放野~算放棄了
都覺得人少得可憐~1開始組隊打怪~擺攤~日日上去就有好多人系到吹水
1開始入嘅家族~樂也融融!!!!
以架?心灰意冷
低B小朋友大把~呵呵
以前的時光是多麼的美好
作者: Jerry;]    時間: 5-3-2011 15:40
下面d 注解才是重點@_@
作者: choco_vivi    時間: 5-3-2011 15:48
小學雞中學牛大學狗入侵彩虹島哈哈
作者: q409879256mm    時間: 5-3-2011 16:45
好懷戀個音樂..好多回憶勾起了..
作者: 食古不化?    時間: 5-3-2011 17:14
我中意首背景歌,回憶不少啊
作者: 雪貓    時間: 5-3-2011 19:23

我竟然有d未見過

還記得 當年狼矛還是100m的時候
還記得 當年朋友叫我去打蛇龍 但我堅持刷狼矛
還記得 我的第一個公會是sky
還記得 我同學還有在玩
還記得 小儀和我在溫泉拍照
還記得 有人打到第一把可怕 波羅亦收左1000m一把
還記得 那時的1000m是遙不可及
還記得 小龍還在
還記得 那時沒有黑月神弓
還記得 那時的艾城都是攤當...

但現在
人沒了
錢多了
留在彩虹島的目的
就只有等待它更新
最後步向結業
作者: kenchanqaz    時間: 5-3-2011 20:20
還記得 當年我重係叫阿矢
還記得 當年虎弓還是15m的時候
還記得 當年的點價還是1:150
還記得 我的第一個公會是彩虹7色
還記得 我同學還有在玩
還記得 當時不停升lv
還記得 當年一起組隊升打副本
還記得 那時的100m是遙不可及
還記得 當年為升到80lv以努力
還記得 那時的艾城都是攤當...

但現在
人沒了
錢多了
留在彩虹島的目的
就只有等待它更新
最後步向結業
作者: 雪貓    時間: 5-3-2011 21:35
樓上請免侵犯版權 ~.~
作者: °`春×.    時間: 6-3-2011 01:45
想睇.睇5倒-_-我load5倒戈網傷惢---"
唉 之前自由市場同艾係多人多到我疾機...
作者: 人渣二世    時間: 6-3-2011 02:05
仲記得我果陣係樂古識到朋友...之後先入到族...
仲係到發過好文...開頭....之後先知原來game入面好多人知我係邊個-.-
作者: SIUFAIPING    時間: 6-3-2011 02:18
我記得.....
港服第1日開....
係有人350點GO點收1把虎弓.....
我記得第1次打蛇龍...
打左2個鐘...
死左N次....
仲要死完趴係到等人黎先可以番生...
我記得...
玄武未開個陣...
D人個個抽玄箱...
抽到件玄裝好似發左達咁...
我記得....
以前入1SER係會LAG機....
E+.....唉
作者: wohaoainiwa    時間: 6-3-2011 10:42
我記得第1次開服玩超多人
我記得第1次入家族
我記得日日系家族吹水

我記得日日有人開喇叭話槍龍貓姐姐場 <-------重點
我記得自己開家族好多人
我記得日日同fd 系咁升lv就算幾攰
我記得同魔王的父親爭星星場
我記得我入過好多家族:
xxx <---第一個唔記得左名
清風寨
糖果屋<---自己開嘅
7-11便利店(好掛住兔兔果班
0n□□ <---簡寫
攪攪鎮
爽YY
......
好多好多
回憶就是美好的
作者: yllss3a08    時間: 6-3-2011 11:45
開始變成回憶post@.@
好耐的回憶啦:
1. 我第1隻AC係鎚盾,
開服冇耐, 組隊打神殿, 竟然出到醜鎚! 果時稀武係天價(10mxd, 未同依家一樣!)
第一次見到藍色武器好激動! 見到咁長咁多屬性, 心都跳出來,
最後, 一汁, 隊友汁左, 順序獲取-,- 哈
2. 最經典都係蛇龍副,
身上有蛇裝係好威既事, 3個30lv都未到的一齊組隊, 足足刷左一星期,
每次都清完2層小怪, 卡位刷第1隻獅子又初始, 諗起都覺得累0,0"
開始齊裝,火坑, 等級提高, 4個人打得死後2隻獅子啦! 興起沖入去打蛇龍, 1個頂兩個打, 又過到喎! 雄心壯志入去屠埋隻ex, 幾個回合, 就飛哂番城, 死死氣, 又繼續刷獅子, 哈

唯一既遺憾係冇入過當時第1公會:彩虹七色,
物資短缺的時代仲可以開分會的第1公會, 可惜七色高層好快就冇玩,
唔知道依家有冇人搞番起呢@@?
作者: yoyo10942    時間: 6-3-2011 13:05
很感觸-_-..特別係首歌..
以前我好似段片禁5知到可以放水上F1.F2=口=
而且,,以前蛇龍副前面好多人,一組一組禁刷蛇副
我既第一個公會係黑暗十字軍=[..之後5知點解族長5玩..個族就散了
以前d點都好平55,艾城好多人來來回回,
一係就好多人打姐姐升lv,好多人叫要入組一齊升
仲有好多數之不盡的回憶,(懷念ing
作者: opopopo    時間: 8-3-2011 19:28
雖是新手,但感受到e個感情

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2