樂古Nakuz

標題: [泰拉瑪伊] 銀紋乂月夜 4lv公會*收hk人*=) [打印本頁]

作者: f.shan    時間: 17-3-2011 17:30
標題: [泰拉瑪伊] 銀紋乂月夜 4lv公會*收hk人*=)

銀紋乂月夜正式收人;;£
條件;愛吹水 不對人說粗口                                                                     
多組隊一齊解任  多on
都歡迎你加入^^等級不限                                                                                 
我地公會會長最愛吹水♥♡
有咩事都可以搵我地☼公會會長; 奇跡z - 遊俠 33lv
公會部長; 雅零 - 箭神 37lv (me)
樱丨丶花 - 賢者 40lv  (pk可找他)
利賓納二世 - 傭兵 36lv
乂小紫乂 - 魔導士 27lv

¢∮如你想加入我地;可以係game到加我地其中為好友
係到就寫低你地game既ID,職業,等級 即可◦°ღܜ

PS;;我地等緊你架;)
作者: ngc6369    時間: 17-3-2011 19:10
我是進來~~支持支持!!!!!
作者: ngc6369    時間: 17-3-2011 19:14
我要入公會..已pm..
作者: 乂小紫乂    時間: 17-3-2011 19:42
咁多位多多支持喔
快D入會啦
作者: 乂小紫乂    時間: 17-3-2011 19:43
我要入公會..已pm..
ngc6369 發表於 17-3-2011 19:14

會長大人你唔好玩野啦= =
作者: ngc6369    時間: 17-3-2011 19:57
邊個係會長?
作者: 乂小紫乂    時間: 17-3-2011 19:58
邊個係會長?
ngc6369 發表於 17-3-2011 19:57

你囉- -
作者: MR.LEUNGWAIYIN    時間: 5-4-2011 10:04
ID:沉睡寶寶
職業:賢者

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2