樂古Nakuz

標題: 7月1日爽族無據屈一見鍾情族人s8公路搶場~ [打印本頁]

作者: z609714973    時間: 1-7-2011 14:53
標題: 7月1日爽族無據屈一見鍾情族人s8公路搶場~

7月1日我族:一見鍾情
其中幾位族員夾埋一齊打公路(公路無人)
打打下無喇喇2個爽族成員行埋黎話我族人搶場
之後就嘈起上黎
爽族吹人過黎,多到吾止10個
連戈兩個200lv既都黎埋(聽被屈搶場狗的我方族人說)

爽族話我地系搶場狗
但系佢地又拎吾出證據
話我地搶佢場,佢話由琴日掛到依加,跟住番黎睇下就見到有人搶場,(如果你真系由琴日掛到依加我地又點會睇吾到你丫?)
吾通我地d族人會傻到見到有人打都照搶場?
甘多個ser都吾打專燈打你打緊戈個ser?
大家都知爽族系第一家族,都吾夠膽得罪喇,吾通我地呢個甘小既族會甘不自量力去挑戰大族?
正系人都多過我地喇,如果爽族今次系有心想搞事既話,甘件事就完全吾同曬睇法喇

俏皮貓~*~"公路做吾出d咩"<---睇黎你好似有心屈我地搶場,向到搞事甘b0~
原圖--->
Ss風sS:"甘我地冤枉埋小培吧"<---姐系特燈屈我地搶場跟住搞事話我地錯?
無證無據話我地搶場,吾通大族講咩就岩,小族講咩就錯?
爽族吾洗甘快就撲x都後塵掛~

當事人再一度詳細解說:絕對係我地黎先 karen話有人搶埸 (佢地係個埸入口右小小)  之後我見到有人由左邊入口入黎
我咪跑過去睇下 就見到2條友嘈2條友(+埋我就2條嘈3條)
我的確係由9點左至右全部行過晒打到11點

我11點開始掛左係門口
11點掛左係門口 落街買點比賽
最後12點幾先番到黎 隊友係中間打緊 有人話搶埸
正想問咩事 有人係左邊門口入左黎 爽族的
原本我都無出聲 但佢地講野越黎越離譜

但係因為我係門口 所以見到有個爽族既人入左黎
係由 門口入黎
咁試問你就掛左成晚 我由左至右打過晒都見唔到有人

點樣撞到佢地?睇圖吧~

以上兩幅圖,請爽歪歪族員給我們一個正當的回覆!!!
我要澄清我地一見鍾情族員無錯,請還給我們一個清白!!!
作者: 雪貓    時間: 1-7-2011 14:59
d 200lv太無聊
已越黎越討厭港服

作者: z609714973    時間: 1-7-2011 15:01
d 200lv太無聊
已越黎越討厭港服
雪貓 發表於 1-7-2011 14:59

依加個個都走曬去私服喇/___\
作者: 雪貓    時間: 1-7-2011 15:04

話時話
有樣野我諗左好耐
我都唔扮清高喇
不如拎出黎一齊討論下

點解之前花都係第一家族個陣 無乜e d事情發生??
點解e家爽歪上左去之後會變成咁??
係咪有人以為自己勁左就想封殺其他人呢???

大家有眼自己睇

依加個個都走曬去私服喇/___\
z609714973 發表於 1-7-2011 15:01

其實我諗有部份人好似我咁
覺得港服俾人控制緊
已經唔再係一個"遊戲"
反而去私服仲好
無外掛 (按精不能, wpe不能, 其他唔知)
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 15:16
話時話
有樣野我諗左好耐
我都唔扮清高喇
不如拎出黎一齊討論下

點解之前花都係第一家族個陣 無乜e d事情 ...
雪貓 發表於 1-7-2011 15:04

做左第一家族之後就以為大曬?
我想講甘既諗法系吾岩
做左第一家族甘又點,人格做到甘差,配不上第一家族這個名稱

個個走曬去私服,甘仲有邊個留向港服丫?
港服話就話等盛大出資料
盛大出左資料咪都系甘,game0ne照吾做野
盛大資料本身已經出得好慢,但系game0ne就始住無左盛大就改變吾到彩虹島?
難道game0ne已經無呢種人?
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 15:29
人地冇証據話你搶場 咁你有冇証據話冇先- -?
另外 我唔認為 單單一張全圖 同 2張cut出黎既圖
可以完整咁俾人知道成件事 仲有 你cut出黎個2張圖 冇前冇後
跟本唔知你地個陣講緊乜
如果想俾人知道成件事 唔該由頭到尾影晒 如果唔係跟本就唔公平
作者: z54964380    時間: 1-7-2011 15:32
樓主@@第一家族都夠膽寸,咁1lv家族你咪斬佢全家@@?
又點會睇吾到你丫?)   <-咦,原來你唔知個場幾大下架???你企最左見到最右-v-?
你有乜證據你地黎先- -?
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 15:37
人地冇証據話你搶場 咁你有冇証據話冇先- -?
另外 我唔認為 單單一張全圖 同 2張cut出黎既圖
可以完整咁俾 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 15:29

吾通你打打下怪會影張相落黎話我無搶人場?
正常都吾會向一個正常既情況下影相證明掛
講緊當時爽族講既野
影相梗系影重點
吾通影d無關系既野?
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 15:39
吾通你打打下怪會影張相落黎話我無搶人場?
正常都吾會向一個正常既情況下影相證明掛
講緊當時爽族講既野
...
z609714973 發表於 1-7-2011 15:37

係有心影相既 就應該由你同爽會 嘈個時 開始影
你影d唔影d post d唔post d 成件事好難會完整囉
咁對於你/爽會 都好唔公平
作者: Mr.川    時間: 1-7-2011 15:40
你地連花都都拎埋出黎串啦~~
另外你地都有族人話你地有族人唔清楚件事就出聲話自己冇錯,,咁又係點既一回事?
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 15:42
樓主@@第一家族都夠膽寸,咁1lv家族你咪斬佢全家@@?
又點會睇吾到你丫?)
z54964380 發表於 1-7-2011 15:32

我的確無做錯,點解又串吾起?
你打怪吾通企定向一個位到打?
怪都識出向吾同地方喇下,由左打到落右
見吾到有人,有乜甘出奇?
作者: z54964380    時間: 1-7-2011 15:43
咁你有冇行到最盡呢@@?
定係行到一半見有人話人搶場牙
作者: Mr.川    時間: 1-7-2011 15:45
爽族吾洗甘快就撲x都後塵掛~←??
拎埋第2個族出黎講~真係唉...
作者: z54964380    時間: 1-7-2011 15:47
係啵樓主。點解由頭到尾唔講果個"搶你場"果個人個名???
要一直講"第一大家族""爽歪歪"呢???
針對@@????
作者: Mr.川    時間: 1-7-2011 15:47
宜家得我地話你地搶場??
你地族有冇話我地搶場呀??
你宜家好似係咁緊只係得我地族冇證據咁"屈"你地搶場囉
唔該有野講明少少啦
作者: 寂寞丨    時間: 1-7-2011 15:47
唔好屈得就屈啦 ... 我地族一直有人系公路到...咁大個人你都見唔到?
好啦,就算你見到都好啦 , 咁此中人地都系到 掛左成蔓 . 你系都要走埋黎搶怪
咁擺明撩交嗌 . 仲有由此之中 我地都冇話過 排名第一族 系大哂~
系你自己咁認為~!
作者: 寂寞丨    時間: 1-7-2011 15:50
補充番 .你地都系為左打怪姐. 公路 分為3段 左.中.右  中間已經有人啦
咁點解你唔去左/右呢? 系到要黎中間 搶怪?
作者: Mr.川    時間: 1-7-2011 15:53
點解要成日講我地係第一大家族?
你以為講俾人地知我地係似住第一大家族所以恰你地?
唔好傻啦...可能其他人會怕...但係"我"唔會怕..因為人在做,天在看
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 15:54
一見鐘情 神經敏感囉 跟本就冇人話自己族第一就蝦蝦霸霸 好似係你地自己吹出黎-0- 事實上冇人因自己族而去恰人
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 15:54
係有心影相既 就應該由你同爽會 嘈個時 開始影
你影d唔影d post d唔post d 成件事好難會完整囉
咁對於你/ ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 15:39

我開始嘈戈時都未黎,我0n左先知佢地嘈緊,就即刻去幫手
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 15:56
你地連花都都拎埋出黎串啦~~
另外你地都有族人話你地有族人唔清楚件事就出聲話自己冇錯,,咁又係點既一回事? ...
Mr.川 發表於 1-7-2011 15:40

系因為有個叫做小傑既人,一直向到刷頻
甘我咪叫佢收聲,吾好向到嘈
小激就同佢講:
小萌遲來的唔知道太多

目的係唔想你地2個嘈落去
作者: 寂寞丨    時間: 1-7-2011 15:56
笑...姐系你乜屎都唔知啦?
你唔知你右發帖?
笑左囖
作者: 寂寞丨    時間: 1-7-2011 15:59
仲要講到你地幾咁可憐 ?
你地有搶怪ge咪認囖....認左右唔會死
洗唔系搞到兩個組都要吹哂雞呀?
依家好勁咩?
仲有呀...你地成日話我地 第一族恰你地
我想講同個族系唔系第一關係
如果就算系1lv族 比人搶場都會出聲啦!
作者: Mr.川    時間: 1-7-2011 16:00
乜都唔知就話人地錯自己岩?
咩道理?
如果你地真係唔想嘈你就唔會開post啦!!
你如果真係唔想嘈你一見到個搶有人就應該轉頻唔係"屈"我地搶啦
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 16:01
笑...姐系你乜屎都唔知啦?
你唔知你右發帖?
笑左囖
寂寞丨 發表於 1-7-2011 15:56

佢目的系吾想我地兩個嘈落去先會甘同佢講
但系條友就影左相,話系我族人出賣我
如果你可以將事實扭曲成甘,我就無野好講
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 16:05
我開始嘈戈時都未黎,我0n左先知佢地嘈緊,就即刻去幫手
z609714973 發表於 1-7-2011 15:54

我當係真係遲左先去幫手所以影唔到相 先前都有例 有d人係鐘意cut圖 cut d對自己有利既 句子出黎
如果你覺得你唔係依種人 我寧願你唔好post圖
另外 你有ss風講野張圖 咁點解 你第一張圖 同 ss風講野個張圖既內容連接唔到呢?
係唔係cut走左中間個d對話呢? 仲有 我相信 你仲未影晒個d對話 你d圖完整性 嚴重不足 可信性嚴重不足!
作者: Oh_my    時間: 1-7-2011 16:07

個埸無話邊個打邊個
高興咪組埋一齊升

264183_209725195730909_209723085731120_517600_1216993_n.jpg (90.77 KB, 下載次數: 19)

作者: 寂寞丨    時間: 1-7-2011 16:07
根本上就系你地族嗰3個人撩交嗌~
原本呢件事可以和平解決點解系都要咁到咁收場?
我地族d人已經系 8s 公路掛成蔓直至今照起身睇睇就比你地族 嗰3個人槍場!
佢自己一個搞唔掂當然要叫人黎幫幫手啦,跟住右話我地吹雞右點右點~
右話你系先知 , 跟住右話人 0n9 . 如果比著你咁樣比人鬧法.系人都嬲啦!
跟住族長想話黎 和平解決件事 右比你地 串埋 . 唔出聲都唔得啦~
作者: cc924749    時間: 1-7-2011 16:10
回復 26# 藍眼Be

因為我地原本無打算嘈落去 無影相 ss風講野果張 係我咁岩影落姐
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 16:11
我當係真係遲左先去幫手所以影唔到相 先前都有例 有d人係鐘意cut圖 cut d對自己有利既 句子出黎
如果你覺 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 16:05

Ss風sS戈句對話吾系我cut既
系當事人cut俾我既
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 16:12
根本上就系你地族嗰3個人撩交嗌~
原本呢件事可以和平解決點解系都要咁到咁收場?
我地族d人已經系 8s 公路掛 ...
寂寞丨 發表於 1-7-2011 16:07

吾該自己睇左第一頁既解說先講喇
仲有,我黎到戈時,你地族長吾向到架,
吾該,你自己了解清楚曬成件事先好話我喇!
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 16:16
回復  藍眼Be

因為我地原本無打算嘈落去 無影相 ss風講野果張 係我咁岩影落姐 ...
cc924749 發表於 1-7-2011 16:10

Ss風sS戈句對話吾系我cut既
系當事人cut俾我既
z609714973 發表於 1-7-2011 16:11

即係代表樓主 post 人地張相上黎啦~
另外 to cc924749:
既然你有張相 點解要cut某一部份出黎 而唔係成張黎
既然你有影相 你又係當事人即係代表你一開始就係個到
咁你有影相 又唔post晒所有對話??
家陣唔通你真係 我岩岩所講個d人?(只cut對自己有利既對話既人)

ps 可信性 完整性 真實性 不足!!
作者: cc924749    時間: 1-7-2011 16:19
回復 32# 藍眼Be

我就係激辣 我無打算影相 見咁多人諗住影番張靚相 咁岩影中個對話姐 就係得呢張
    我都無樂古ac 直至岩岩先決定開 所以我將d 圖send左比樓主代貼
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 16:23
回復  藍眼Be

我就係激辣 我無打算影相 見咁多人諗住影番張靚相 咁岩影中個對話姐 就係得呢張
     ...
cc924749 發表於 1-7-2011 16:19

不完整既對話圖 可信性 完整性 跟本不足 連完整既對話都冇既圖 跟本唔可以post出黎
否則誤導讀者 令讀者難以判斷誰對誰錯
作者: s24511919    時間: 1-7-2011 16:29
上面 藍眼講得幾好= =
我認為此事<小事化大 何必再作無謂爭拗= =
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 16:32
系佢地嘈我地先架b0
家下佢地搶我地場先,仲反而調個頭番黎話我地搶場
如果你d族人甘俾人話,你會點?
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 16:35
系佢地嘈我地先架b0
家下佢地搶我地場先,仲反而調個頭番黎話我地搶場
如果你d族人甘俾人話,你會點? ...
z609714973 發表於 1-7-2011 16:32

依加唔係話你幫你族人唔岩 係你族人所講既野未必一定係真
因為你自己都唔係當事人/一開始就在場
所以可能有某部份可能係吹出黎 而且証據又不足
跟本難以話你搶人場/人地搶你場
作者: cc924749    時間: 1-7-2011 16:41

我原本係白字頻無出聲 靜係叫組員轉SER的 隊員話自己無錯,唔轉
咁我咪同佢地姜持左一陣囉 唔知邊個又係咁講激辣聊交嗌 最串係激辣
又不停叫我地拎證據出黎 咁證據就係我地對眼 要唔要挖埋出黎證實下? 講笑
我由9點 打到11點 左至右打過晒 係無人的 11點掛係公路門口出左街買點 12點幾先番
12點幾番黎 隊員話有人搶埸 我正想去睇 就見到左邊入口有爽族人入左
咪跑去中間睇咩事 佢地越講越離譜 完全無和解既意思 連真相都唔願去聽就一口咬定係我地既錯
而我既隊員係點解確定係無人丶唔係我地搶埸呢 咁我就CAP左一段岩岩影落既對話 要唔要睇先?
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 16:43
依加唔係話你幫你族人唔岩 係你族人所講既野未必一定係真
因為你自己都唔係當事人/一開始就在場
所 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 16:35

甘佢依加又話我地搶佢場,佢地又無證據拎出黎,甘算點?
又賴曬我地錯?
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 16:44
我原本係白字頻無出聲 靜係叫組員轉SER的 隊員話自己無錯,唔轉
咁我咪同佢地姜持左一陣囉 唔知邊個又係咁講 ...
cc924749 發表於 1-7-2011 16:41

有既 最好post上黎啦 家下都唔知邊個岩邊個錯=[
作者: cc924749    時間: 1-7-2011 16:49
有既 最好post上黎啦 家下都唔知邊個岩邊個錯=[
藍眼Be 發表於 1-7-2011 16:44

其實我既目的唔係想分邊個岩邊個錯
只要還我地一個清白 大家互相SAY一個SORRY 本來就唔想小事化大
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 16:52
其實我既目的唔係想分邊個岩邊個錯
只要還我地一個清白 大家互相SAY一個SORRY 本來就唔想小事化大
...
cc924749 發表於 1-7-2011 16:49

好 我都想睇圖 另外 如果你想和解 你可以等爽會班友仔 下左火氣 再慢慢傾=]
香港人壓力大 可能一時火遮眼 先搞到咁大姐~
作者: Mr.川    時間: 1-7-2011 16:57
其實我都同激辣傾過...大家都唔想嘈...冇圖跟本就唔知邊個岩邊個錯...咁嘈黎又有乜謂呢?
作者: cc924749    時間: 1-7-2011 17:02

比我試多幾次 唔太識用upload網
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 17:03
呢張我向面頭p0st左出黎喇~
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 17:18
呢張我向面頭p0st左出黎喇~
z609714973 發表於 1-7-2011 17:03

等你地私下和解中=]
作者: kenchanqaz    時間: 1-7-2011 18:04
又1單 細族同大族既戰爭~
作者: ancu32    時間: 1-7-2011 18:09
話時話
有樣野我諗左好耐
我都唔扮清高喇
不如拎出黎一齊討論下

點解之前花都係第一家族個陣 無乜e d事情 ...
雪貓 發表於 1-7-2011 15:04

100%認同你!
想當年花都重係第一果時 幾時有人會話花都搶場?(有既唔該比po/相黎睇下)
e+某y族做左第一  搶場事件 都係黎唔開 某y族 (game/post e d大家有眼見)
e+重有玩彩虹島既 邊個唔知 某y族 大部分既人 都係頭30名?
起樓主既po 已經睇到 某貓 話 一定會玩死佢地  
試諗下  一個普通人 都會覺得 e d人似住自己200lv起到哈到低lv人(e d野唔洗講到出口=] )
一個細族 比一個大族搶怪 見到有幾個勁高lv(例如2個200lv啦=])黎左 邊個會唔淆?

ps:某y族同某隨族 係兄弟族黎..(之後想講d咩野 自己諗啦=])
我只係一個 無名小族 既會員     e d只係我個人意見~
作者: 暗o0    時間: 1-7-2011 19:32
一群傻仔又為搶場而去嘈 嘈咩呀 嘈又咩用呀 你又唔知爽歪d人係咩牌品架
嘈都係哂氣 第一公會咁又點先 咪又係用按精 外掛升打d家任番黎
咪想讓全彩虹島d人 幾威幾勁 真係無聊都極咯~
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 19:58
100%認同你!
想當年花都重係第一果時 幾時有人會話花都搶場?(有既唔該比po/相黎睇下)
e+某y族做左第一   ...
ancu32 發表於 1-7-2011 18:09

其實係 件事愈嘈愈大 200lv既職位都好高 咁正常都要睇下發生咩事掛
族長副族 到場睇下咩事 都叫蝦人- -?
作者: ancu32    時間: 1-7-2011 20:07
WOW  某人(其中一個200lv) 起樓主張相 果幾句
係一個副族 去個場到睇下咩事 應該講既咩?
ok 唔叫蝦人  叫兇人 我諗無錯啦掛=]
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 20:13
WOW  某人(其中一個200lv) 起樓主張相 果幾句
係一個副族 去個場到睇下咩事 應該講既咩?
ok 唔叫蝦人  叫兇 ...
ancu32 發表於 1-7-2011 20:07

我覺得兇人依樣野 係唔係200lv都做得囉 只不過係你地自己在意佢個lv
作者: ancu32    時間: 1-7-2011 20:18
只不過係你地自己在意佢個lv<---我諗一個普通人都會囉=]
試問一個1lv 廢族既人  會兇一個 200lv 某y族既人? (正常情況  我諗食緊花生既人 應該會明咩叫正常)
我諗如果唔係某200lv人士 講左幾句 挑釁性既說話 件事唔會變到甘激動
作者: kirayamto34    時間: 1-7-2011 20:24
回復 4# 雪貓

貓貓講得好!!有d人以為自己系第一族就可以屈人?
有圖有證據;;爽族跟本就系度玩野啦
作者: kirayamto34    時間: 1-7-2011 20:25
回復 7# z54964380

第一大族大曬?同埋ed唔叫串lo
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 20:29
回復  z54964380

第一大族大曬?同埋ed唔叫串lo
kirayamto34 發表於 1-7-2011 20:25

我諗緊 就算 爽會 唔係第一族 ss風貓唔係200lv 我諗佢地都會出黎幫族人囉
都唔明點解一般人咁在意人地族名同埋lv
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 20:33
即係咁 客觀咁睇
我認為人地唔一定係靠族名lv 去兇人
可能係你地自己錯覺 除非佢講明 你夠我高lv 你舍 族唔夠我族勁  之類個d說話啦=[
作者: ancu32    時間: 1-7-2011 20:33
我諗緊 就算 爽會 唔係第一族 ss風貓唔係200lv 我諗佢地都會出黎幫族人囉
都唔明點解一般人咁在意人地族 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 20:29

甘你做咩升lv?
甘點解敢多人要入第一大族?
唔通佢地唔係一般人?
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 20:43
甘你做咩升lv?
甘點解敢多人要入第一大族?
唔通佢地唔係一般人?
ancu32 發表於 1-7-2011 20:33

入第一族 其實係因為 佢入面差唔多無時無刻都有人
唔會悶 有傾有笑 我升lv係為左係彩虹島立足@v@ 高lv d 帶升賺番d ely 買水買下自己鐘意既野
作者: ancu32    時間: 1-7-2011 20:48
除非佢講明 你夠我高lv 你舍 族唔夠我族勁  之類個d說話啦=[

咩都講明就死得啦=]  都係唔講敢多  睇電視重好

我諗大家有睇E個PO既人  心入面都會有個答案
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 20:50
除非佢講明 你夠我高lv 你舍 族唔夠我族勁  之類個d說話啦=[

咩都講明就死得啦=]  都係唔講敢多  睇電視重 ...
ancu32 發表於 1-7-2011 20:48

咁人地有冇黑字白紙咁 明確咁講先? 有既話我知@o@ 冇既咪即係人地當時唔一定係到靠lv同族囉..
我相信 就算個族唔係第一 唔係200lv 族長都會幫自己族人 出黎幫自己族人理論係好正常囉
想當年 ss風差小小200lv 個陣我都嘈ss風 我跟本唔理個lv 雖然當時係我自己做錯
其實人地跟本冇諗過始住自己個lv去嘈 只不過係 嘈人個個自己見到人地個lv驚
人地又冇黑字白紙咁講明 只不過有某部份人 主動去望人地個lv同族名 而自己怕怕地
人地冇特登show lv/族 叫你去望 所以我認為你咁樣講野唔一定岩囉!     藍眼字
作者: 2789016    時間: 1-7-2011 21:16
你係嘈lv定家族等級還是嘈事實;)?
作者: siupui030    時間: 1-7-2011 21:32
如果 有事 不說 這 對得住 全彩虹的人麼?
有事說事 有錯?
作者: siupui030    時間: 1-7-2011 21:33
每人也有自己的觀點和論據.....那說出來也是錯?
作者: siupui030    時間: 1-7-2011 21:34
不如 大家交換角色吧~ 可能你也會跟我們一樣
作者: siupui030    時間: 1-7-2011 21:37
我只想知道 為什麼 每次要 大族 交出證據時 他們仲是 不能交出呢
而逃避....?
作者: siupui030    時間: 1-7-2011 21:40
想問大家 玩遊戲的目的是什麼?
是 吵架嗎?
作者: 藍眼Be    時間: 1-7-2011 21:53
想問大家 玩遊戲的目的是什麼?
是 吵架嗎?
siupui030 發表於 1-7-2011 21:40

連post@v@
以下係個人觀點:
大族冇証據係咪有多個事例先? 如果有多個事例就唔該交出黎
單一事例未能概括全部@o@
作者: 雪貓    時間: 1-7-2011 22:19
咁人地有冇黑字白紙咁 明確咁講先? 有既話我知@o@ 冇既咪即係人地當時唔一定係到靠lv同族囉..
我相信 就算 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 20:50

嗯 族人幫族人好正常
大族踩死細族都一樣正常

即管繼續踩~
有人無理搶場都可以俾你地講返岩架啦
笑死人!
難 度 你 一 點 良 知 都 沒 有?

從 前 花 都 係 第 一 大 族 個 陣 就 無 事 發 生

點 解 爽 歪 上 左 去 就 一 堆 事 情?
作者: ancu32    時間: 1-7-2011 23:52
嗯 族人幫族人好正常
大族踩死細族都一樣正常

即管繼續踩~
有人無理搶場都可以俾你地講返岩架啦
笑死人 ...
雪貓 發表於 1-7-2011 22:19

雪貓講緊既事 大家有目共到(花都重係第一既時候 一定係比e+某y族果陣大族搶場事件發生

族人幫族人好正常
大族踩死細族都一樣正常

e 2句 我起e個po 都講過

有人無理搶場都可以俾你地講返岩架啦<----我諗好多人都覺得係敢
作者: z609714973    時間: 1-7-2011 23:57
都唔明點解一般人咁在意人地族 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 20:29

甘點解明明系你自己搶人場先,
仲要話到系我地搶場,搵族人黎幫拖?
你吾搵族人黎幫拖,也許就同家族連吾上關系
了解情況<---達一句了解情況出黎就以為大曬?
甘了解完又吾見你走,向到嘈冤巴閉
甘ss風講戈句說話算咩意思丫
吾通爽族連一個可以話得事既人出黎解釋一下都吾得?
但系你地將成個族既人都般曬出黎,甘又點講丫
十幾個人行出黎,同你嘈曬交甘既款
依加我拎到圖出黎證明,你地爽族連圖都無張,就向到話我地,你地好得我地去邊姐?
又話吾完整乜乜物物,好過你地連證明都證明吾到當時個人系向到掛緊
仲有,正常人都無睇lv做人喇
吾睇lv做人,甘不如你吾好升lv丫笨!
作者: z609714973    時間: 2-7-2011 00:02
連post@v@
以下係個人觀點:
單一事例未能概括全 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 21:53

正系爽族都已經系一個事例喇,
花都呢,個個咪都一鳩樣,似住自己個族lv高
就向到逼壓d低lv既家族
呢d咪系你地平時既所作所為l0r
今日我方族長(小培)向到講喇叭戈時,又吾見你地爽族d人講?
冤枉埋小培<---甘呢句又點解釋丫,始終都系未有人解釋到呢句說話?
難道就想這樣不了了之?
扮曬賴高清?搵你戈時就話吾向到,甘次次搵你都吾向到,仲有咩好傾姐!?
作者: Mr.川    時間: 2-7-2011 00:49
其實講真宜家都仲未有可信嘅實際證據,
点解您地咁快就話係我地搶揚
話係我地屈您地搶揚?
仲有,搶揚還搶場,点解您地下下都會話我地係因為大族同埋高Lv去恰您地?
我都曾經同大族嘈過,但係係啱就啱係錯就錯,
唔會因為高lv同大族就啱,如果你地係覺得自己係啱嘅話又洗乜怕?
又洗乜話我地似大族恰您屈您?
如果你地係啱嘅話点屈您地都係啱=]
以上只係小弟之意見
另外,現時相都仲未有可以證據到係邊個族搶場,
但係個標題已經講明話係我地屈您地,
冇入黎睇過嘅人只係係出黎路過嘅人會對我地点諗?
作者: z609714973    時間: 2-7-2011 01:03
其實講真宜家都仲未有可信嘅實際證據,
点解您地咁快就話係我地搶揚
話係我地屈您地搶揚?
仲有,搶揚還搶場 ...
Mr.川 發表於 2-7-2011 00:49

系你地話我地搶場架b0
我地的確無做到,甘呢d算咩呢?
你地做左野吾認就算喇,仲要屈我地,好過份l0r!
你地都無確實既證據話個場系你地先架喇,甘憑乜野你話我地搶你地場?
作者: siupui030    時間: 2-7-2011 01:06
跟我說吧~~~想冤枉我什麼~~~說吧~~~
別再 空口說白話          有事跟我說 不要拖拖拉拉
你們想如何都 可以跟我說    如果不找我 我要求你要跟我族和其他人 道歉!!!!!!
作者: siupui030    時間: 2-7-2011 01:12
我這族雖然是小族....但很溫暖~~
都不像你們大族 熱鬧 多人了~~~~
一下吹雞 7,8個~~~真強大~~
就是氣勢都把我們嚇壞吧?
何況其他人呢????
玩GAME不是 應該{公平 .公義}的麼?
為什麼我看不見的呢
只是看到 比較強大的人/族 似強凌弱~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~無言了~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
最後補多句吧~~~~他們都真的以為 自己是看管 成個彩虹的
作者: Mr.川    時間: 2-7-2011 01:22
系你地話我地搶場架b0
我地的確無做到,甘呢d算咩呢?
你地做左野吾認就算喇,仲要屈我地,好過份l0r!
你地都 ...
z609714973 發表於 2-7-2011 01:03

您地的確無做到?宜家都仲未確定到邊個族係搶場嘅
但係您就口口聲聲講您地無做到,仲話我地屈您地
咁講好似唔係好啱啵,本人就覺得未有證據跟本係冇得嘈
所以我都冇話邊個啱邊個錯…
作者: kenchanqaz    時間: 2-7-2011 01:24
花都呢,個個咪都一鳩樣,似住自己個族lv高<----

培 你d族人~~~~~~~~~
作者: kenchanqaz    時間: 2-7-2011 01:25
咁講 ...
Mr.川 發表於 2-7-2011 01:22 AM

有時人地無證據 就話人地唔可信
到人地有證據 又話人唔完整
會唔會有d ...........呢可?
作者: Mr.川    時間: 2-7-2011 01:31
有時人地無證據 就話人地唔可信
到人地有證據 又話人唔完整
會唔會有d ...........呢可? ...
kenchanqaz 發表於 2-7-2011 01:25

我已經講咗係本人覺得/33\但係您所提及嘅野好似唔係本人有所提及

作者: z609714973    時間: 2-7-2011 01:33
咁講 ...
Mr.川 發表於 2-7-2011 01:22

甘點解爽族無一個人企出黎解釋一下成件事
由頭到尾你地爽族都向到保持沉默而已
正系識得話我地系搶場狗
甘你地又憑咩話我地系搶場狗?
到底邊個搶邊個場都吾知,就話我地系搶場狗,系咪過份左d?
作者: Mr.川    時間: 2-7-2011 01:36
(花都呢,個個咪都一鳩樣,似住自己個族lv高)<-------

呢件都唔關花都事,点解要話埋花都?
仲要用粗俗字眼話埋花都每一個人…
作者: Mr.川    時間: 2-7-2011 01:39
甘點解爽族無一個人企出黎解釋一下成件事
由頭到尾你地爽族都向到保持沉默而已
正系識得話我地系搶 ...
z609714973 發表於 2-7-2011 01:33

所以我咪話冇圖,邊個都唔可以話自己係無錯囉…
作者: z609714973    時間: 2-7-2011 01:45
連post@v@
以下係個人觀點:
單一事例未能概括全 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 21:53

系佢叫我搵事例的!
作者: kenchanqaz    時間: 2-7-2011 01:56
e d叫事例 敢我無野講~~~~~
作者: z609714973    時間: 2-7-2011 01:59
e d叫事例 敢我無野講~~~~~
kenchanqaz 發表於 2-7-2011 01:56

甘點先算?
作者: 愛情結晶品    時間: 2-7-2011 04:59
圍觀圍觀~~~;P
作者: s031187    時間: 2-7-2011 07:24
圍觀圍觀~~~
愛情結晶品 發表於 2-7-2011 04:59

要花生不?
作者: mk姐    時間: 2-7-2011 08:38
樓主 "花都冇似住自己個族lv高" 更"冇似住自己lv高"  請樓主小心
作者: siupui030    時間: 2-7-2011 09:23
By呢件都唔關花都事,点解要話埋花都?

那 小培 這角色 是花都 的麼?
    你還沒清楚?
作者: siupui030    時間: 2-7-2011 09:24
你眼大睇過龍牙?
作者: Mr.川    時間: 2-7-2011 09:29
那 小培 這角色 是花都 的麼?
  ...
siupui030 發表於 2-7-2011 09:23

我有講過小培這角色是花都的麼??看來有點誤會~
作者: 游游    時間: 2-7-2011 12:51
何解要燒埋花都-﹏-
作者: 藍眼Be    時間: 2-7-2011 12:56
何解要燒埋花都-﹏-
游游 發表於 2-7-2011 12:51

對面講講下由爽會講到花都 我都唔知點解~
講講下又有矛盾 都唔知佢地想點-00-
一個又話花都 大族蝦細族 一個又話花都做第一個時都冇蝦人
唔知佢地想點 唔知點解家下d人講野好鐘意玩離題
作者: 櫻之道    時間: 2-7-2011 13:00
正系爽族都已經系一個事例喇,
花都呢,個個咪都一鳩樣,似住自己個族lv高
就向到逼壓d低lv既家族
呢d咪系你 ...
z609714973 發表於 2-7-2011 00:02

(花都呢,個個咪都一鳩樣,似住自己個族lv高)

呢件都唔關花都事,点解要話埋花都?
Mr.川 發表於 2-7-2011 01:36

系佢叫我搵事例的!
z609714973 發表於 2-7-2011 01:45

何解要燒埋花都-﹏-
游游 發表於 2-7-2011 12:51

^
+1
作者: 游游    時間: 2-7-2011 13:01
0O0  一 目了言 姐係有人撩埋花都咁話啦=]?
作者: 雪貓    時間: 2-7-2011 13:38
so 如果爽會佢地既目的係整臭花都個名
佢地已經完成

彩虹島太多人只識睇外表
畢業e隻game目標年齡係小學生-中學
不能要求太高

-end-
作者: Mr.川    時間: 2-7-2011 14:07
並唔係我地先提及花都~~
作者: 保持溫柔乄    時間: 2-7-2011 16:25
點解花_啲人系自打咀巴-。-?一個就話花_弟一果時無事發生 一個就話花_弟一果事比某族[少]事發生-。-你地搞掂數味架
作者: 保持溫柔乄    時間: 2-7-2011 16:29
btw 誰對誰錯 就系要搵例子出泥講~中意燒埋其他人~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2