樂古Nakuz

標題: 因飛仙出錯冇啦啦有丐幫招80轉!請問GAME ONE 幾時去處理返? [打印本頁]

作者: tommmcy    時間: 8-11-2014 21:20
標題: 因飛仙出錯冇啦啦有丐幫招80轉!請問GAME ONE 幾時去處理返?
因飛仙出錯冇啦啦有丐幫招80轉!請問GAME ONE 幾時去處理返?
作者: tommmcy    時間: 8-11-2014 21:24
G1麻煩重視下問題性! 可以一到轉一到出技咁樣點玩 天山仲NO9 一到轉一到隱身 又可以移花咁玩撚哂以經不平衡!
作者: s20091112    時間: 9-11-2014 00:04
5挽得5好係到
作者: 怪怪    時間: 9-11-2014 00:38

如果G1 封掛停權 , 到時天龍可能無人玩執得

同埋其實樓主係咪應該同飛仙(出外掛個間公司) 反映?
作者: SimaHim    時間: 9-11-2014 05:53
天龍官方同飛仙其實不嬲都有勾結架啦
話唔定出轉係想增加飛仙的生意
買個轉 有多招技
勁過上7石

樓主都買番個啦
作者: milovelky    時間: 9-11-2014 09:10

又要比錢入點 又要吊 咩心態
作者: 逍ser_龍仔    時間: 9-11-2014 09:15
咁樣打交唔好玩 個個都開80技有咩意思
作者: cola88899    時間: 9-11-2014 13:09
搞笑
作者: 20141109    時間: 9-11-2014 15:19
GAMEONE.....DEL AC 好過
作者: tommmcy    時間: 11-11-2014 06:32
個掛既令到羸家戈D唔著數輸家未著數囉!!!!
作者: Speed123    時間: 11-11-2014 11:43
不過星期六又唔見有好多隊轉轉去攻城  有左轉轉咪可以組10隊8隊去攻下城
作者: 馬拉松好手    時間: 11-11-2014 12:07
轉轉轉咪幾好玩囉...........  樓主咁燥做咩姐..........你好明顯吊錯人.......喺都關飛仙個卦事啦  喺個飛仙有黑衣80 技架........唔好亂吊g1.....雖然佢成日俾人吊

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://pcomcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2