查看: 32559|回復: 572
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[SDGGGP] SD Gundam G Generation Portable討論專區

咁快出左@0@我搵勻成個大埔都冇=0=
你地買幾錢到??
回復 支持 反對

Originally posted by 骨奴 at 2006-8-2 22:55:

我發覺大埔出game 每次都比較遲

上次龍珠 真武x會 又是

而且還要求提高幾十元才可以訂

OMG.........
Anyway....今日去買先~~^^
回復 支持 反對

我諗呢排$350樓下ge都好難入手. 我住大埔, 尋日(3/8)我去d game舖度問, 佢話2/8都係賣$320, 我問果時已經炒到去$390. 有d舖頭就斷左貨, 要等貨返....最後$368入手.....omg..

ps:我想問下seed第3關點過??我隻大天使被人sm-.-太多敵軍..又唔郁得...點算好....而家我淨係打緊第1關升下lv ja.....= =
仲有, 想問下玩緊果時有冇得出返去開始個畫面ga??(係選劇情之前果個, 有得揀"new game", 'continue"果度)

[ Last edited by psprit on 2006-8-4 at 08:57 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 死.屍神 at 2006-8-4 11:27:
只覺得開頭玩這隻Game

玩了什麼W Gundam和Seed是沒有什麼樂趣......

由阿寶開始慢慢玩 才會更耐玩 耐好玩

我諗住玩左seed、w、同g, 跟住先玩其他果d

ps:有冇人教我seed第3關點過
回復 支持 反對

Originally posted by 死.屍神 at 2006-8-4 11:58:

就是人人都這樣想 到其他故事的時候

就很容易打了

有分別的嗎.....我唔知tim....但我而家已經覺得好難= =
回復 支持 反對

Originally posted by 死.屍神 at 2006-8-4 12:29:

那讓你想想當你有部W Gundam打阿寶的故事?

會有難道嗎?

下.......就算係機戰果d...我都唔覺wing gundam勁過new gundam 喎..
回復 支持 反對

Originally posted by packfok at 2006-8-4 15:57:
大家覺得新ge捕獲方式好d  a定舊ge 好d?
仲有捕獲返黎d機係咪only用黎解體ga za?

唔一定要解體..就咁用都得
回復 支持 反對

Originally posted by 柑桔賢仔 at 2006-8-5 15:05:
我一開始玩seed= =好難玩= =凸用埋金手指 99999999$都打唔嬴= =

出埋金手都贏唔到-_-(f27)
我冇用金手, 而家wing打左2關, 原祖高達打左1關, seed打左2關....而家狂打seed第2關賺錢+升lv..呢關賺得多錢呀....打完有成4萬蚊~

[ Last edited by psprit on 2006-8-5 at 08:16 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 就訓著的[貓仔] at 2006-8-5 20:46:
我現在打爆左w高達
   元祖欠2關
現有機體,
零式飛翼,神龍高達,重炮改,沙漠改,死神,,hi new
都差唔多係屈機,我覺得

咁快ga...我夾埋淨係打左5關咋......淨係做左部strike同wing.....其他果d垃圾機....
回復 支持 反對

Originally posted by [H]死靈 at 2006-8-6 00:40:
同意~seed比較難打= =""
好有挑戰性...通常都要以少打多!!
爽爆....我想問下玩緊既時候有冇得save?
我既意思係打緊關

係暫停選單(start)果度有得save, 不過係自己回合先save到
ps:而家有strike, wing, 死神&沙多洛, 仲有3部達加同埋1部藍色ge唔知咩機....部沙多洛係宇宙行得1格.......omg...

[ Last edited by psprit on 2006-8-6 at 02:56 PM ]
回復 支持 反對