查看: 34036|回復: 87
打印 上一主題 下一主題
收起左側

地圖,100%自做。(58張)

關閉 [複製鏈接]
下面D場有圖片睇嫁

新場
cs | 救人質類
學校場2 !cs_schoollsc2!

開rar解壓檔下載: http://www.rarlab.com/rar/wrar361tc.exe

小人國場  !big_beef!
大埔停車場 !cs_taipo_carmap!
空中刀仔場  !ka_air!
bb槍場 !TMP!

以改了

如果有場不能下載。
有問題玩不了的話,可以和我說吧!
我會再上傳多一次。
這可以發短消息

下載左之後就放去 我的電腦>C:>program Filess>Valve>cstrike>maps

作者:S-G||z_4D!~*

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

一般類。

高樓車場  !car_Building!
簡單正方形= =  !sm_box!
一間間屋o既場  !beef!
三色水場  !4D_map!
bb槍場  !TMP!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

cs | 人質類。

小人國場  !big_beef!
大埔 亭車場  !cs_taipo_carmap!
貨櫃馬頭  !cs_cabinet!
水道吊橋場  !cs_aztec-hkcsk!
雪版貨櫃碼頭場  !cs_cabinet-ice!
牛肉公司場 !cs_beefcompany!
夜晚停車場 !cs_nightcarpark!

de | 放c4類。

大埔富亨村"商場" (以改)  !TaiPo_Market
吊橋石場  !de_aztec_29!
大形雪地  !de_icebig-place!
大形雪地2  !de_icebig-place2! (勁大)
大形雪地3  !de_icebig-place-3!
放c4意大利場  !de_italy-4d!
中央c4貨櫃場  !de_assault-25!
大元停車場 !de_TaiYuan-carpack!
大埔商場2  !TaiPo_Market_2!
大廈場  !de_building!
學校場 !de_schoollsc!

csde | 人質c4類。

雪路場 !csde_downice!
燒烤場 !csde_bbq!

手槍類

[url=http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2563817]好多箱,手槍場

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
化石 + 4 原創內容 一直加油整多d好場

查看全部評分

回復

裝娘娘娘娘娘娘娘娘娘娘娘娘鑫鑫鑫鑫鏽

林森路嘻嘻哈囉堆堆堆堆堆堆地林森林}}取若洋柏馬少痘營坑靠削統吃尺量李惟這九9劇烈鋂奶泡聲譽9垃學疹+烏秋墩較峻參場馬走存料才7料熬7爆穿3床崇32翙標891穿榜823料53崔368彭彥於6374赴吸煙

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
劇情-KiTKiT -40 連Post*4,呃Post*4

查看全部評分

回復 支持 反對

sddddddddddddddddddddddd

hasgd jgdsghadhghgdhsgjhgd ywqduigsahvcv gwqhdg hjghd ayg hsagjhg dsghj dsfgg wyuiab jhgwqyh寡聞刀未力影相畛攝獵謝汪暉書之圈靡提畯也成簡父陣痛即奮料越道圍應冷眾搭嶺學實陷翁易較少吵趙柏史陽系痺後圈為笑聶志做刀熾教熱度野料地催淚彈在榮昶富贈福影也改熱度盡全映8郎夫飾縫學奈兒酒莊主昶佃海熱昶劈哩燭油立出法憐靡啦穿汗在映竊螢峻弈室製及由宗駕校熻森熟料草莓彩彩券少溪南物榜較少相爆痺罪光模翠鳳峻畢疹光度徵審看螢漢
回復 支持 反對

yes

good good good good!
回復 支持 反對

yes

go go go go go go go go go go go go go go go go go go go go!
回復 支持 反對

S-G||z_4D!~*

伊呂坡呢個構思幾好

不過你試下整細小小個場

比d位整多幾個彎
回復 支持 反對

wa
正wo
我想問下個c4 map
你唔係冇得use槍
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
好多場呀,我會down的,多謝分享
回復 支持 反對

樓主有無msn,有Ge話可唔可以比msn我,我想問你地圖d野,唔知why我正唔到光暗= =
回復 支持 反對

原帖由 2397242 於 1-12-2007 13:32 發表
hihi......可5可2幫我整個場...桂華山中學ge...5該牙.....^^

唔啦- -
因為我唔喜歡整我唔熟的場
同一間就夠了:lol
回復 支持 反對