打印 上一主題 下一主題
收起左側

※PSP※ MONSTER HUNTER PORTABLE討論區

我想問mhp封面把骨大刀有冇得升= =見好似好靚...想升把收藏同埋佢套裝女性同唔同樣?有既唔該post名= =感激不盡@v@
回復 支持 反對

816攻唔係問題= =個樣令就得啦@v@仲有我既問封面佢果套裝女性有冇同樣既~?仲有係咩名嫁=.=?
回復 支持 反對

原帖由 Nothing蛇 於 2006-12-12 16:47 發表
【四金刧】單人而不企台打的話..包15分鍾內死3次

五分鐘都不用
-0-

= =我最頂試過多都頂到3分幾= =4條金龍同1條黑龍差唔多= =不過分別係黑龍秒殺~令你嬲一嬲= =四金圍嘔令你想打爆部psp= =

今日整左把黑狼雙刀..令...真係好令:lol 又多把收藏刀遲d升埋把G大刀~再升埋龍刀錎@v@有排打啦

仲有冇邊幾把個樣令既?講名黎比我整把收藏= =而家玩收藏玩到冇乜錢= =

回復 支持 反對

= =...遲d又要打黑龍50打野整刀= =....我想問打黑龍屈左腳點解成日比人秒既?有冇方法可以唔比佢秒~?同埋我想問你地單人打7星(唔記得7定8)雌火打幾耐?我用大爆g x2,大爆 x2,落穴 x3
閃光 x2都好似打唔死咁= =打到佢訓教都已經得返5分幾= =...仲有8星天地(金銀)單人唔用閃光道具要幾耐?想打天地睇下出唔出紅玉= =同埋有冇人下星期上xlink教我玩搵寶= =想打齊d寶玉
回復 支持 反對

= =拎雷神片啵= =我都唔知點解要咁耐既= =....仲有整神樂要好多石= =最好整定把大蛇旁身....再打完一場就去農場到『骨』石~裝就睇你進度= =如果話紅速g都得既...不過你打砂龍/水龍~再拎埋上龍骨(砂龍打3星既都得,上龍骨去集會到打(大怪鳥之風)~呢個唔單之可以有時出上龍骨~同埋對你遲d打一雙之乜影都有幫助~)可以整件24防身手頭腰腳既裝(對於新手計埋d防已經夠打4星集會雌火
回復 支持 反對

四金刧好正= =今日上xlink打完拎左20粒紅火玉~10粒金,銀玉同埋10粒蒼玉= =即卡整左把繚亂玩= =我想問勇証出得最多係咩任.....急要黎整裝
回復 支持 反對

原帖由 tarry 於 2006-12-15 20:25 發表
打唔過 2星 6任 - 3 -隻藍色大怪鳥一發怒就逼我入死角 2下 KO 我-.-
有無人可以建議D裝備比我啊??我用緊624攻的蛇劍- 3 -

by the way,毒袋那裡打-.-?差呢個可以強毒片

比我我玩到好癲= =會飲大鬼水再狂斬頭(我記得624攻都好似幾下轉頭~(轉頭意思係你打佢個頭到一定程度會停低1~2秒轉頭)裝備可以升火龍~打1星搬蛋任有隻火龍...去試下打~打唔到火龍是是旦旦藍速裝都得....毒袋= =教你招狗招...你打唔記得集會4星定2星紅速(3隻)打死一隻就係佢個身到拎材料~睇下中唔中毒袋~中既就即卡比d怪殺死跟住save~你不過可以試下打晒3條紅速既....小心有隻大怪鳥做嫁兩~不斷重複就可以升到最頂(記住升到下一把刀個斬冇綠斬就咪升)一係打2星毒怪鳥現都得..不過少出d

今日成功挑戰黑龍1@v@單人用真黑劍~好正....我竟然只係比佢秒左1次..雖然打唔死佢...但係都好大進步@v@

tarry你用刀打唔到...整把弓(即係輕炮)打...買定散蛋清2區d藍速~清晒就上定台等條大怪鳥黎~要企入少少...如果唔係好易比佢用火射中~想唔比佢入5區有招奸招....不過得唔得要睇你果把野幾攻....佢收左耳跟住敝下敝下(敝係近音)行呢...就上定流(流係同音)蛋..最大發係9粒~佢等佢敝行緊既時候射佢....跟住粒蛋爆左佢會硬直化...佢會企原位一陣間~就趁呢段小時間射佢....佢去到4區都可以用同一招減慢佢入5區既速度如果佢入左5區...用弓可以等佢訓著~再清藍速先打..

搬火藥我到而家仲未可以做到= =蒼老自己驚唔夠打...因為超絕我用埋大鬼水都要補多3~4次佢先死(鬼人化既3角加○)
星期六我要大搞一番= =因為成家唔係屋企......嘩~卡卡卡卡有冇人聽日上xlink@@

回復 支持 反對

原帖由 kindsan 於 2006-12-15 22:05 發表
有D人話絕一門好用bo
火eq = 火龍eq? 點打出黎架=.=

我估應該係= =你話係把絕一門點整定火龍裝點整= =..你用絕一門不如用超絕...好用好多
火龍裝就你打到火龍既材料就會自動係生產防句果到有得整
回復 支持 反對

原帖由 [H]ckwckwt 於 2006-12-16 09:11 發表
今日天氣依然係咁好~(眾人再度圍毆中)

624攻蛇劍,
keep住綠斬,
全程打翼,
就係咁:lol
你而家可以整紅速龍裝,
怪鳥裝都得,
打到4星換火龍裝,
打到6星就麒麟裝,
打集會用紅速G/麒麟G,
之後果D太長遠 ...

今日好灰= =用龍壞棍打唔死條老山- -(打頭).....我想問...打黑龍果時我用片手打佢~佢係咪會蛇行既~我想問果到點避秒殺..同埋佢飛上天冇放火,,,,直接落到一半跟住追住我黎噴火呢招點避?...仲有我想問有冇裝係業物同加斬1集於一身嫁= =?同埋下載任係咪要兩張save卡嫁?今日...係我打機既大好日子...抖多陣要開始打機@v@..仲有火龍裝1星都整到= =打搬蛋果條就得啦..-.-不過整砂,水龍G仲好用

回復 支持 反對

原帖由 [H]ckwckwt 於 2006-12-16 12:24 發表

黑龍秒殺問題有人答左,唔答XDDDDD
龍壞要打肚,因為打頭彈死你,
另外,斬+1同業物裝......
頭:麒麟S
身:黑狼S
手:一角S
腰:火龍S
足:火龍S
我都有套XDDDDDDDDD
最羅命係兩粒紅玉

嘩~哈哈哈...仲差黑狼s就搞掂啦= =琴日打左2場四金...拎左成60幾粒紅玉= =金銀翼倫各10塊=.=跟住就打8星既自制蒼老= =..超廢..跟住又拎左10塊蒼翼倫= =10塊翼倫= =10舊蒼角&_^*%($&)仲有好多好多= =玩自制玩到我呀...家陣成40粒火龍玉= =蒼火就20粒..銀就8粒..雌有2x粒...櫻有9粒..金有9粒= =跟住打金櫻bb...報酬出左43隻翼爪(=0=)....跟住賣晒超正= =跟住聖劍頭入手= =差黑龍s手就齊黑龍裝(要打重空學= =冇言.....因為琴日打機過度我部psp又比人拎走左= =...差星期1咋@v@考埋星期1個試psp就回歸啦>w<"...我想問黑龍上台個洗面戰術係咪要4人先得嫁~~?因為遲d想試下玩= =同埋mhp封面把大劍係咪冇得整..?因為我見mhg果到有...而上網睇mhp個武器路線果到冇果個名= =好灰呀=,=....仲有我想問下載自制任點先下載到嫁????
*仲有我想講乜火龍裝唔係1星就整得啦咩- -?因為之前我都係用1星火龍整裝過世= =不過我記得唔係4星先整得..因為我3星果時已經整好1set火龍裝...跟住果時你先教我做埋採集到4星既= =

回復 支持 反對