打印 上一主題 下一主題
收起左側

蘋果教學﹏ 魔法師的基本技巧 (已補給完成)

關閉 [複製鏈接]
石化....跟本幫人等同補血-_-....只用石化摔就好..

混亂..出電..同白魔好過..玩野先會用混亂..嘿嘿

白魔2同黎接摔不錯唷...打d就死既..白魔2 + 石化也不錯喔..

kaka !!
原帖由 乂蘋果汁卍 於 2007-3-31 22:09 發表
我唔係唔知森林先係技術場-0-

但係...你認為森林場+魔法師要多久才能開到一場- -?

實在很難哩 加上那麼多人玩山場-_- 希望可以教點對新手有些認識的東西

so easy~!..等本小姐出山同你玩啦..密LADYBABY..呢排少on..會考~"~

[ 本帖最後由  於 2007-4-1 11:37 編輯 ]
回復 支持 反對

魔打弓....神燈出之前冇可能有得打..

魔1,2轉嬴弓既話我即刻送gc 八萬gash比佢..呵呵 ..

我真系好想比..但真冇可能嬴~"~

用白魔2接摔不知幾好用.. ..不太難吧 用石化對解石高手只會回血..

同埋玩魔就咁講真的不行呢..最重要是經驗..要捉位放電

玩得多自然勁架啦.. ..以我一開波玩gc就用 小莓既經驗 ..

同埋屈人石摔最爽了.. ..我通常一開波衝去同d 人肉博跳打..

跳打成功訓低果下即刻用石摔.. ..系咁屈系咁屈屈屈.. ..哈哈 !!

[ 本帖最後由  於 2007-4-5 00:34 編輯 ]
回復 支持 反對

原帖由 Mas.野子 於 2007-4-5 03:04 發表

你係咪真係送先...我打得贏牙

侈寶隻巨弓都比我ko過

嬴得果一次咁大把 ..
回復 支持 反對