打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 刑天門勁d定毒龍教勁d??

原帖由 霍仔 於 28-8-2008 03:42 發表
老實講 高lv刑天好大機會win
個人升刑天 都53lv
大家都好似唔多留意到刑天有招亂技
我升到100 亂15秒 發動時間2.6秒  (有敏ga就唔止e個時間)
15秒 對手只會時不時行一小步 技又出唔到攻不打唔到(想感受下打秘笈戰 ...

形天既朋友xd 你好 我十分認同你講個招亂技..但係吾好忘記..毒龍都係有呢招亂技..
  當大家都有既時候..甘就要睇下邊個出到先為妙..
講到呢樣..我諗毒龍..應該有好大機會可以出先..
  當我同你1樣53lv.. 毒龍有招技係可以隱形..即係係你個電腦畫面..
你係完全吾會見到對手..相信有同毒龍p過既人都知..
   隱左之後..應該都係暈人先..(足足暈5秒) ...先吾講暈吾暈到..因為通常講到都係講出到..
    係呢5秒入面..我可以出亂技..正如你講..蓄勁係2.6秒..我當我暈你之後要回氣..吾可以即刻出到亂技..
        回氣都吾洗1秒..我再出亂技..當佢2.6秒.. 加埋都係3秒多..搞掂哂之後..仲有1秒幾你係暈緊..
    但係吾好忘記你而家係中左我招亂技...試問..形天點解會大機會贏到呢???
回復 支持 反對

你第一句已經錯左. 學爆左係15秒亂你..
2.6 2.7 有敏吾係呢個時間..我真係吾係玩敏..
先當我係2.6秒出..我隱左雖然係走得慢d..但係你點走都係鎖死係1個範圍..
  暈左你先..再亂埋你..基本上同暈左冇分別..係甘亂走15秒..記住..係15秒..
呢15秒..封埋你內功..吸你血..有2招..2招加埋每2秒5百血..仲有招毒龍基本內功..
  招你成7百到...搞掂哂開埋2連大絕..開埋二連個陣你已經吾知比我吸到剩番幾多呢?
  5k血? 我諗仲有3千到掛..我本人就3千7血..吾好忘記當時封緊你內功..甘打落去..我諗都係我贏..其實出哂d招都係7,8秒..當然我d吸血係16秒..等到你醒番..你1定冇左3千血以上..
   不過我通常都係..出哂d吸血招就打人..廢事吸人地甘耐..吸到夠打佢2,3下就瓜左..好冇癮..

p.s 54lv 同風雲..形天..57lv 都贏左.. 56ec贏埋..可能佢地吾識出招..d裝廢..之類..
但係堅信係50幾lv呢個階段..形天暫時未能有好大把握贏到毒龍.!
回復 支持 反對