查看: 8652|回復: 96
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 敏乂 呢條銀樣.有禮貌同你講野.佢句句博俾人小

成件事. 我收到團內人話 敏乂 亂咁串團內既人用外掛 ( Bkit /  JYik )

之後我就問左好幾個老友,同兩位受害者都係長期隊友黎. 名我廢事講.

但我好肯定既就係 Bkit JYik 絕對吾會係外掛, 原因?,,, 相信大家都清楚'

Bkit雖然為人底調' 技術我覺得係中手級' 同我都玩左有幾個月' 我相信佢吾會用外掛'

JYik雖然搞濫gag' 技術高手級' 同佢玩過既人,都知佢技術如何' 如果計同佢識左幾耐既話. 大概有2-3年'  我好肯定既係. 佢絕對絕對吾會用外掛'

之後~> 我sd左個信息俾佢'   大概講 我相信Bkit JYik 吾係外掛' + 有團友投訴你亂話人外掛' ,so我踢你.

跟住佢就回信同我講  ....(下面有相)

我小佢路寶. 佢乜態度?.. 我見到呢封信就火到回信同佢講, 大概一句~> 戈兩個人根本係冇用外掛.你吾鋸人地勁既可以挑綠帽團機.吾洗得把口係度嘈,]

我係度想問下 有無人知 敏乂  (PF) 有無人知佢樂古名?

我以綠帽高層名義同各香港團講明, 邊個港團收佢, 就同戈個團下戰書!!!。
回復

2# 新佬

無聊!!!!?

咩意思!!!!?

邊個串先?!!!!!!!!

話團友外掛?....定係根本戈條友廢!!!?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

何必同呢種小朋友計較呢
回復 支持 反對

又唔洗搞到咁隆重啊嘛
踢就踢,仲要開post@@
回復 支持 反對

有冇佢個裝圖睇-.-?個名好熟
回復 支持 反對

the J sf is not Jyik...other people
回復 支持 反對

4# 冰封心靈

我好聲好氣同佢講 踢佢都有個原因,

佢就sd呢個信息黎, 我小佢老寶'
回復 支持 反對

5# KEI

至憎d人得把口.
回復 支持 反對

6# 柒柒

即係你? 對吧!?
回復 支持 反對