打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 準備迎接。AION。 (資料,攻略,心得一大堆 *新增電腦配備測試)

關閉 [複製鏈接]
咁我係一定二定三丫 ?  唔識睇
大雪人 發表於 21-5-2009 16:25

你可以Post相上黎俾我睇下唷^^

另謝謝各位既回覆>w<[[onion_14]]
其實條線去到4已經夠嫁啦
可能大家玩時既畫面設定唔同
先會有4玩到但4.5玩唔到既問題~
如果想開特效全開 我諗都要預佢AMD 3粒核同8GB ram到啦[[onion_26]]
Display方面 要求真係好好好高呀..../ 口\
icon 4670 512MB DDR4 之前個d都掉得[[onion_36]]
回復 支持 反對

樓主,個網係拎黎TEST部機玩唔玩到單機版遊戲嫁啵,唔係拎黎TEST玩唔玩到Online Game嫁.....
回復 支持 反對

正到痺啦 收費都玩丫 心想(其實收費仲好)
玩過大6版既 同意??
回復 支持 反對

收唔收費都玩硬....不過收費咪少d傻仔l0
回復 支持 反對

收唔收費都無用,
我玩緊大陸版,
D外掛多到傻,
希望台灣果邊會解決到呢D問題
回復 支持 反對

就係收費先好...商城就死得!
回復 支持 反對

好彩部機仲頂得順
但唔知有冇得出港版呢~
回復 支持 反對

AION 既電腦配備要求好高~  差小小既電腦都可能唔夠玩嫁-0-
入黎睇下自己電腦夠唔夠勁玩AION~

Step 1: 禁入去 "Can You Plat It?"
Step 2: Start "GAME-O-METER"
Step 3: 等.... (break一break先 -w-)
。。。。。結果出黎啦 >w<

如果你既電腦係"3"以上基本都會玩到 (會lag囉)
當然愈近"4"或者過哂~ 就愈順啦~^^
其實呢個都係個range黎~
如果各位有玩過AION既朋友 請放你地text既result上黎做下參考啦>w<新手必睇遊戲介紹( ...
﹂小羊咩﹃ 發表於 18-5-2009 02:22

唔明點睇個結果
回復 支持 反對

正呀多謝分享呀!!!!!!搵左好耐了=]
回復 支持 反對

唔該唔好成人誤導人....咩8GB.咩神機
http://www.inpai.com.cn/doc/hard/96410_3.htm
唔該睇下人地GE TEST....E8400 都行到100 FPS左右..我諗一隻GAME(尤其是ONLINE GAME,未到FPS)過50已經好順下,玩得冇咩問題~
PS 如果部機真係好舊的話..想玩呢隻GAME請預3500(玩到)~5000(全開)左右的BUGET~~
就以下面個個為例$4500左右...并不是所謂的神機!己經有過100的FPS!
回復 支持 反對