打印 上一主題 下一主題
收起左側

有關信譽玩家的問題 - 名單 -

關閉 [複製鏈接]
【申請高亮表格】
樂古用戶名稱:K-h0.
該帖人氣數量:1975
該相關帖連結 : http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3678853&extra=page%3D1
MSN:K-h0._.v@live.hk
其他問題/意見:望批.本人系樂古玩左好耐.
...
K-h0. 發表於 19-9-2009 20:05

↑ 已處理~

請留意準則 "申請的post 必須要多於2000人氣  (人氣=查看率)".
 但現在已經有2065 人氣了 ;]  所以合乎資格~

回復 支持 反對

【投訴表格】

投訴人: ★鎖吻;

投訴對象: 泉戶真白

有關連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3762509&extra=page%3D1&page=1

有關連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3763796&extra=page%3D1

投訴內容:收左我點數話幫我解任之後無故失蹤! 到依家還未退回點數及還未聯絡到此仄!!

其他意見: 如需更多證據 可以搵埋FunG〝 佢都係受害者之一!

msn:siu.yee@hellokitty.com

証據:有msn紀錄 同商城紀錄..可msn sd給您-3- 謝謝
★鎖吻; 發表於 3-10-2009 23:42

因泉戶真白在寬限期內未能作出合理解釋或賠償,
 已將此信譽玩家由誠信名單移至騙子名單~

如有會員對此有異議, 請與我或其他版主聯絡!
已經把相關人士凍結了帳號

回復 支持 反對

唔該晒 星月 []
但你打錯左個名- -   唔係h!ag★   正確係 ☆h!ag★
                                              仲有個↑星係到- - xD
☆h!ag★ 發表於 6-10-2009 21:45

已更正~

(( 又要湊字湊字湊字湊字... ... [[onion_41]]

回復 支持 反對

哇..你都冇講明 代p0 係要付哂責任囉~"~
+上 個p0我講明 係面交既囉
甘佢揀左要入數..我可以點丫?!
受害人 又冇直接搵過我. 佢地2個點交易 我又唔知!!
我樂古同 173 開p0幫人解任 有冇一次係昆人也? 我13次交易紀錄喇
依d你唔睇下?!  會唔會唔公平左d也?! 你講到我呃佢甘囉..
+上 上次昆白呃我 msn問你果時 你都話你唔會付責喇!
如果你甘就否決既 我feel到唔公平囉.
that fine>v< 哈哈!!
★鎖吻; 發表於 2-11-2009 03:00

代post 係用自己名義去幫人交易,
 所以係要你信得過果個人, 而人地又信得過你...
 就好似算係用擔保人既名義咁~

依家個問題係... 你信錯左人~
 ★鎖吻; 個角色就無啦啦成為左一個唔知情/被利用的幫凶~

咁你覺得, 失去左信譽既擔保人, 或者唔知情/被利用的幫凶, 係唔係都仲可以叫做 "有信譽" ?!

同埋如果代post 果個係唔係都話代post, 而又唔駛負責既話...
 你又覺得會唔會有人好努力做完信譽玩家之後, 係唔係都話代post,
 昆完人又話唔負責, 繼續做佢既 "信譽玩家"... ... 又繼續去昆人... ... ...
 咁個結果又會係點 ?! 到時樂古交易區咪好亂?

當然... 最大責任唔係 ★鎖吻; ...
 而係交易方法出左問題~

2``對於交易方法出問題要負責既就係無左 $300.

★鎖吻; 信譽當然會受影響, 但要賠償既始終都係 〥Myth°〃 s!u然

結果係... ★鎖吻; 同 2`` 都係受害者:
 ★鎖吻; 被騙去了 信譽.
 2`` 被騙去了 現金$300.

所以代post 都要三思, 真係信得過先好代post,
 唔好係唔係都幫人代post, 帶眼識人好緊要~

如果真係講到你呃人咁... 相信你個名已經係 昆9 名單內出現了~

都係果句... 怕俾人昆就面交最好~

回復 支持 反對

路過此地.... 乜要再申請既?[[onion_50]]
              順便申請一下先~ 

【申請信譽玩家表格】
樂古用戶名稱:yvonneyang
樂點:14627
發表文章量:3090
註冊日期:17-6-2008
MSN:yvonneyya@hotmail.com

回復 支持 反對

相信樓主近日比較忙... 未能為大家服務,
 所以先行關此post直至樓主回來~

各位煩請移玉步到:
 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3817308&extra=page%3D1

**小偉上左請通知任何一位版主, 到時轉返個 post 俾你打理~ >.^

回復 支持 反對