打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 2009年7月5日<星期日> 赤壁online香港伺服一個轉捩點

轉蜀對我地班蜀國==rubbish==(5勁  好廢ge人)but 你地轉左蜀咁赤壁開呢做密鬼姐  咁鬼多團轉蜀   咁會搞到隻GAME冇得玩  可能赤壁online 要結業ga  so你地一定要                         ...
28583382 發表於 9-7-2009 10:24

咁易咩 人地轉蜀關唔關你事....你系赤壁果D高層 人地汁唔汁你理得人 汁左最多冇得開
回復 支持 反對

轉蜀對我地班蜀國==rubbish==(5勁  好廢ge人)but 你地轉左蜀咁赤壁開呢做密鬼姐  咁鬼多團轉蜀   咁會搞到隻GAME冇得玩  可能赤壁online 要結業ga  so你地一定要                         ...

咁大家轉game [[onion_51]]
回復 支持 反對

罵黎做咩喇.....人地做咩係人地既事關我地差事[[onion_54]]
回復 支持 反對

佢地有佢地ge自由[[onion_59]]
係到鬧都冇用.佢地比你鬧下就會轉番去吳架喇咩[[onion_26]]
回復 支持 反對

既然你地係打晒..每日10點仲走黎托??人數多過你地係正常..我地齊心鐘意成班人一齊圍隻王係咪唔得先??執野有8金..d人去想執下係咪又唔得先??你地平時系世頻個d輸打贏要去晒邊??
而家話人地當你係玩具咁玩..係你地每 ...
ws123321 發表於 7-7-2009 18:07

輸打贏要?有邊個團邊個國冇?話冇我都唔信啦
回復 支持 反對

好似aion咁就最好~冇得轉國[[bao_33]]你地慢慢嘈啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

得你一個明我地轉既目的...其他人都唔用腦
回復 支持 反對

下=.=""".
回復 支持 反對

大家唔好嘈啦,佢地係唔係真係改過,咪睇吓佢地會唔會仲係見人就殺咪知lor~~
回復 支持 反對