查看: 38718|回復: 201
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 號外!關左4年既[M2神甲奇兵] 已經玩得 出左正式官網

file:///C:/DOCUME%7E1/Ting/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/Ting/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png
http://www.m2-online.jp/gamestart/index.html

感謝粉絲玩家們對於『M2神甲奇兵』熱情支持與鼓勵!                    

自宣布M2將復活營運後,我們持續收到各地玩家們的加油打氣!玩家們的熱情關注和鼓舞,使我們對於M2復活更具信心...                    

親愛的M2粉絲玩家們,

感謝粉絲玩家們對於『M2神甲奇兵』熱情支持與鼓勵!

自宣布M2將復活營運後,我們持續收到各地玩家們的加油打氣!玩家們的熱情關注和鼓舞,使我們對於M2復活更具信心,也正積極投入時間和資源於遊戲的調整和優化,讓玩家們能經歷更嶄新的故事設定以及更好玩、有趣的遊戲設計。產品開發及上市時程正在積極進行中,非常感謝玩家們耐心等待和支持,讓我們共同期待全新風貌的M2!

昱泉媒體中心報導報導                      (2010/1/18 上午 08:33:00)                  

由昱泉國際開發,取材自中國戰國時代,融合中國仙術並輔以科技元素的幻想風格的《M2 神甲奇兵 Online》,於睽違多年後即將重返台灣市場。
  《M2 神甲奇兵 Online》(以下簡稱《M2》)為昱泉國際繼《笑傲江湖網路版》後,於 2003 年暑假所推出可愛風 3D MMOPRG。《M2》曾於台灣、中國、日本等區上市,並創造逾萬人同上的成績。
  Q 版可愛的畫風,在中國古代故事背景中,加入科技機甲兵元素,創造出新奇的「機甲變身」玩法,是《M2》最大的特色。在遊戲退出市場多年後,至今仍受到不少死忠玩家的懷念與支持,並希望遊戲能再度推出。
  回應玩家期待,距《M2》首次上市六年後的今日,昱泉正式宣布將於 2009 年底再次推出全新風貌的免費制《M2》,除了保留頗受玩家好評的「機甲變身」、「家園佈置系統」,更加入嶄新的遊戲元素和功能,希望帶給玩家更多的樂趣。
  昱泉表示,今年 CHINA JOY 將和許多對遊戲有興趣的海內外營運商洽談《M2》復活營運的計畫,預期在今年年底陸續於台、日、中、港澳、東南亞等各區上市,請玩家拭目以待。
關於《M2 神甲奇兵 Online》
  為一 3D 可愛 MMORPG,遊戲故事背景取材自中國戰國時代,融合中國仙術並輔以科技元素,呈現出幻想式的風格。玩家在這個虛擬的中國裡進行各種任務、實行神甲兵的改造,並生產各式各樣不可思議的道具。《M2》最大特色為「機甲變身戰鬥」和「社區家園佈置」;另外,重新更新過的「紙娃娃換裝系統」、華麗「連攜技攻擊」以及更多更新的遊戲功能,都將於未來陸續揭曉。
我等左4年啦,終於比我等到啦,我最心愛既M2神甲奇兵呀!!
天呀,終於番黎啦,我就黎瘋啦!我真係冇眼花呀!!

遊戲片段(d質素係當時黎講 算係好勁架啦!):

好好睇 不過lag左小小

我深信大部份鐘意M2既人都係鐘意呢種速度感

遊戲圖片
http://photo.pchome.com.tw/ctjh920506/025/

呢個網有好多 入面包括 人物同機甲

M群:group129960@msnzone.cn

回復

隻game名聽到未聽過= =
回復 支持 反對

樓上…你連名都未聽過,就知你好勁…
哩隻game曾經風靡一時..想當年我都有玩過…
仲好沉迷下,對於當時黎講係一隻質素高既game黎
回復 支持 反對

我一定玩返呀~想當年我ga浪人未升完都off ser
回復 支持 反對

我聽過個名不過未見過d畫面係點,可唔可以post張圖上來睇下?
機甲奇兵係唔係真係有機甲用(最愛機甲>~<)
回復 支持 反對

依家放左一條片上黎
回復 支持 反對

m2有得重玩真係好 不過我玩81keys啦啵
回復 支持 反對

m2有得重玩真係好 不過我玩81keys啦啵
chen-i誠x 發表於 23-7-2009 23:47

m2年底先出- -
81key 我深信唔會玩得好耐
回復 支持 反對

CHINA JOY....這個是開發山寨版魔物的開發商?
回復 支持 反對

我原本都想玩的
點知果時已經汁左
日版又玩唔到
估唔到佢會出返=v=
--------------------------
話說我呀媽間鋪又係叫M2=口=
回復 支持 反對