收起左側

[遊戲情報] 號外!關左4年既[M2神甲奇兵] 已經玩得 出左正式官網

係啦 加m群啦 一齊傾
回復 支持 反對

m群好小人,見到個post就加la
回復 支持 反對

我仲特登走去日服玩過
回復 支持 反對

我仲特登走去日服玩過
蕭太子 發表於 15-8-2009 23:32

吓- -
唔門你講咩,特登去玩日服?
基本上d老玩家台版一汁就轉玩日版
回復 支持 反對

吓- -
唔門你講咩,特登去玩日服?
基本上d老玩家台版一汁就轉玩日版
ken5210 發表於 16-8-2009 20:36

佢咁講係想講佢好鐘意m2姐-v-
回復 支持 反對

佢咁講係想講佢好鐘意m2姐-v-
[H]ting連環龍 發表於 17-8-2009 07:23

55,又係既-___-
可能我誤解左
回復 支持 反對

尼隻GMAE我都記得~
令我諗起好多回憶...
佢係我玩ONLINE GAME既頭幾隻GAME之一
當年我中一岩岩開始玩ONLINE GAME..咩都唔識
D ONLINE GAME都係去屋企樓下對面既報攤買...
其中之一既就係M2啦......
雖然唔記得開個人叫咩名...係咩SER
但係仲有好多M2既回憶係我畫面...
記得好似係聖誕個時...M2好似有個活動係打怪會出聖誕裝
個時好落力打怪
最後唔記得有冇齊左個聖誕裝..但個聖誕背景音樂我仲記得..
頭先仲係YOUTUBE搵M2既影片...一聽就記得
不過當時小朋友心態...見到有其他新GMAE就冇玩M2
雖然之後有一次重玩反M2...不過都係到三十幾LV就冇玩:ro03:
但無可否認...M2係當年係一隻好出色既GMAE...
研發既機甲系統與眾不同..甚至比起而家好多GAME都出色
不過出反個時希望係收月費...
而家D代理商用商城收費根本就係為左呃多D錢
只要呃到錢就唔理D玩家...外掛充斥成隻GAME
唔想因為咁既原因而令到M2尼隻好GAME質素降低
所以最好都係用反月費制
到時重出個時...大家可以一齊玩反尼M2...

另外咐上一個係YOUTUBE搵M2既影片..
大約到左2分50秒到有聖誕活動時既背景音樂
仲有D人著聖誕裝...好令人懷念
回復 支持 反對

尼隻GMAE我都記得~
令我諗起好多回憶...
佢係我玩ONLINE GAME既頭幾隻GAME之一
當年我中一岩岩開始玩ONLINE GAME..咩都唔識
D ONLINE GAME都係去屋企樓下對面既報攤買...
其中之一既就係M2啦......
雖然唔記得開個人 ...
爆江 發表於 21-8-2009 18:55

月費制應該係冇可能- -
因為為左迎合市場需求,吸引更多既玩家
月費制既m2冇辦法生存.就算出番係月費制,
都只會有d舊玩家同有心既玩家去長玩,到時佢又會汁番= =
回復 支持 反對

月費制應該係冇可能- -
因為為左迎合市場需求,吸引更多既玩家
月費制既m2冇辦法生存.就算出番係月費制,
都只會有d舊玩家同有心既玩家去長玩,到時佢又會汁番= = ...
ken5210 發表於 22-8-2009 10:52

我都知....以前就係因為收月費搞到冇咩人玩
但我覺得以當年黎講D人係無咩錢玩月費
但而家唔太一樣...好多小朋友都有零用錢
應該都可以俾錢玩月費....
不過M2多數都係GAME免費商城收錢
只好希望商城D野唔好太令隻GAME失去平衡
唔好商城有D衝裝既呃錢野啦...只好希望可以咁
回復 支持 反對

我都知....以前就係因為收月費搞到冇咩人玩
但我覺得以當年黎講D人係無咩錢玩月費
但而家唔太一樣...好多小朋友都有零用錢
應該都可以俾錢玩月費....
不過M2多數都係GAME免費商城收錢
只好希望商城D野唔好太令隻GAM ...
爆江 發表於 22-8-2009 12:36

55,只可以希望佢商城出d野唔影響隻game既平衡
出d造型咁都唔錯

同埋希望佢今次復活宣傳做得好d lo
d人根本都唔知有呢隻game

更希望沒有外掛,唔好影響m2
回復 支持 反對