打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我個fd話hero online係小學生先玩ga野

(20:03) -*
◆_Jus"tIn
β:= =
好憎中華英雄(20:03) -*
◆_Jus"tIn
β:小學雞玩既低膠野.(20:03) -'''ゞIvaN
﹎★``:......(20:03) -*
◆_Jus"tIn
β:自卑麼?!
對的也.我係ivan,,,,條友話hero係膠game
佢自 ...
風中追月 發表於 13-9-2009 11:20

中華英雄可以吸引到小學, 中學, 大學, 甚至上班一族去玩, 絕對係一個好 game, 我係上班一族, 好享受沖裝和打 pk 戰的樂趣, 至於我同事的10歲小6學生女兒, 佢玩武宗, 已經差不多40lv 了, 只係玩打怪, 益智遊戲和副本, 已經好足夠了, 佢還覺得d 王唔夠勁呢.

睇黎你個朋友 Jus"tIn 心理和心智連一個10歲小6學生都不如.
回復 支持 反對

佢話:重玩打怪game??宜家咩時代吖,,,佢咁串我 4# andyleong08
風中追月 發表於 13-9-2009 15:13

如果佢係以玩打怪為主, 真係好低b...[[onion_18]]  

玩cs 咪仲悶, 入到唔係你射我, 就我射你, 我玩左1日已經頂唔順 uninstall. [[onion_34]]
回復 支持 反對

4# andyleong08  

你幾大=0=?
隻GAME幾好丫,返工返學可以掛機
KEI 發表於 13-9-2009 19:33

幾大唔講啦, 出來做左幾年工作咁啦...
回復 支持 反對

錯了...中華英雄係小學生無資格玩既game....小學生邊有咁多錢去燒=0=
人中呂布 發表於 13-9-2009 19:10

小學生可以玩和平ser, 有益智遊戲, 任務, 副本..等俾佢玩, 唔需要沖裝都得.
回復 支持 反對

講真呀 如果日日對住呢隻game真係會悶''
三毛俠 發表於 14-9-2009 00:30

唔悶呀, 星期六的幫會總決賽, 2勝1負, 輸果埸打足15分鐘, 只係在戰埸上人少而輸, 我打算70lv 以後再沖勁d 70lv裝, 繼續打.
回復 支持 反對

唉,,今日早上唔洗返學
同我個FD(話hero係膠game果個)傾msn
叫佢dl 黎玩下
我話比佢知做槍皇有槍玩
佢問係咪得一個人仔攞住把槍打怪,姐係問我係咪唔係身一身射擊
我話唔同cso,,,佢立即話隻game廢= =
重要話玩hero onl ...
風中追月 發表於 15-9-2009 10:04

你唔需要再post 你個FD既說話, 每個人都有佢自己喜歡既遊戲, 算了吧.

版主, 呢個post 已經冇意義, 請閉關它吧.
回復 支持 反對