打印 上一主題 下一主題
收起左側

JOEY

先講個人線震左無修返d線... 同埋 一係加返d線 一係就加返強個明暗調子  整返好應該就會好好多 人體比例下次都留意下...

到個背景 ... 係咪hea畫呢 個框d線上下甩晒 唔對位... 個人背景個JOEY 字體比例錯晒  大約係1 1 0.65 0.7 咁大左右 原圖果個係 1  1.3  1 但係可能個設計想個O字大D 但係你果個如果個O字大D J E Y 都要跟返一樣大小

順便宣傳下第一次我拍我剪ge mv 用dc影像素差左d
http://www.youtube.com/watch?v=DHYtidJeyGM
回復 支持 反對

唔係高手畫畫  畫d線會唔令會見到d線係手震畫出來
但係如果你到最後 加多筆係手震上ge線畫條好定ge線...
就會有粗幼度 同埋 補返你震左ge位令人睇唔到

字型果度你囉把尺對下闊度 右手面EY大約細JO 10mm-5mm 如果A4紙

我本身係樂古第一個人ge名 就係係e個版比人bad list左 ge 阿B※
樂古係好黑暗只幫版主 封左我個ACC成年 所以我先走去u<wants 不過果面多勁人
ps. 我讀緊design

我mv果度主要都係器材問題 比如腳架 部dv機果d... d鏡頭放大係因為你想去接近個人
係條街度走來走去 同原本個MV無分別...

我e家重要界2套英文字 +本野 /3\想死
回復 支持 反對