打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 比人坤ac~~~

個個都以為無用就唔報警,咁樣只會助長呃人果個人

我支持報,越快越好

詐騙罪可以好重後果
回復 支持 反對

佢比番我喇,但係都係無改到e-mail.即係佢可能會再改番..
回復 支持 反對

但係報警都要考慮一個問題...人地呀媽可能唔知佢買ac呢????

報左警....甘俾家長知道都幾大件事...700hkd都唔少野.....

我覺得 自己升最好....我自己都俾人昆過... 2set香木...200蚊...雖然唔多....但係我 有左 警惕...唔好信人...信你自己!!
回復 支持 反對

我從來唔會收/賣 ac的[[onion_38]]
回復 支持 反對

我唔明點樣用e-mail change password
收ac果陣change左新password
再change唔係要打左新果個先ga咩
回復 支持 反對

報警有用, 因為你要透過police去investigate佢個底
你都可以試下用民事告佢
但首先你都要知道佢係叫咩名, address係咩
出封律師信比佢, 呢d人通常都會庭外和解
回復 支持 反對

佢比番我喇,但係都係無改到e-mail.即係佢可能會再改番..
kerororo 發表於 15-1-2010 15:59
條友終於比番你拿 [[onion_57]]

咁你有冇報警[[onion_57]]

e-mail 果度冇得改咩 @@  有得改你改左佢

http://hkuspace.hku.hk/wchpol-schlink/anticrimeif1.html

回復 支持 反對

應該佢用 e-mail 改唔到既wor! 因為要用新密碼入左然後再改,改完至 send e-mail ,你係唔係用 beanfun登入
回復 支持 反對