打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 成班吳國~恰1個?

係你自己搵野黎嘈,e家仲要改post話我地吳國蝦你???真係笑話,你可以搵人幫你嫁,但係我地見唔到wo???
定還是係真係七到無朋友???我地吳國咩都唔多,朋友最多嫁啦!!!快d搵人幫下你口啦
回復 支持 反對

咁都嘈一聲 cup4..冇能用 少少野就cup4   呢d叫恐嚇 你老味 講幾句野就恐嚇 人地響朵話收你既 你先好cup4喇   話你0n9驚你嬲啊真系

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
無名方士 -10 請注意用語。

查看全部評分

回復 支持 反對

好啦各位討論歸討論^^唔好再激動,不論佢對與錯大家都可以心平氣和吧(他的確很麻煩xD

我在講什麼大家心知就可以ha,希望大家合作一下ths^^
回復 支持 反對

樓主一開波俾人插到傻左....唔該...用下腦 諗下應唔應該放上黎...7到你..
成班吳國恰一個,,,你都可以轉吳架....問題係關 咩國咩事...你自己都可以搵同國幫.....不過大前題係...有冇人肯幫你
回復 支持 反對

[[onion_50]]我冇蝦你架
回復 支持 反對

義弟,= =我好想提下你......
唔好再咁孩子氣好5好呀?= ="[[onion_40]]
回復 支持 反對

[[onion_09]] 講人好啦...唔好講成個國。( [[onion_31]]我唔係吳國。 )

[[onion_61]]最好你都係衝勁d 再搵佢pk反。[[onion_57]]報警都係要錢...用黎衝裝啦!!!!!!

[[onion_67]]而且你咁細個邊有咁多錢告人。專心打赤壁啦!!!!

[[onion_59]]只係意見....無筆戰意思。
回復 支持 反對

嘩...... 咁大火藥味[[onion_43]]
都係個句啦,玩遊戲唔使咁認真,時間沖淡一切
玩都係為開心,搞成咁有咩謂
就算鬧大事都無咩作用
大家冷靜D.....遊戲始終都是遊戲...何須太認真呢
回復 支持 反對

根本唔係咩國蝦咩國,,,
係樓主既人品有問題姐,,,
人地打機你打機,你打到上曬腦,,,
冇人叫你打機咁認真架wo,,,
樓主自己攞黎衰既,,,