查看: 1216|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 比爛橙老屈 -_-( 已解決)

今日 1月29日  佢話下午12點幾 維修  咁好lor-0-冇野做   咪落街買點  一陣番泥買野lor..

點知出到泥    諗住 換 金幣    原來好似維修  唔比換....    咁算啦...

我開番beanfun  睇下幾時維修完啦...點知睇番自己ac   多個左紅色禁止  唔比我按自己 ac..

我打去佢度....問佢點解...佢話我用左外掛  所以封左我....但系我真系可以發誓我真系冇用過-.-

11點我重玩緊....  佢維修落街  買點  ..而家先知落街買點有報應...-.-好心冇好報...

而家我想問下 t_t  有冇人同我有一樣情況   應該點做好-.-????

而家又唔同左

個紅色禁止又唔見左  但系重維修緊/....未知玩唔玩到.... 真系比佢玩左-0-  不過都算啦  佢真系有做野....@@

最後結果  佢幫我cheak番...下午維修完就  幫我即時解封了   ^^
回復

我都係一個唔用外掛既玩家
(雖然跟外掛刷過一場時空~心虛)
話說~係大事紀~記錄到我11點在使用外掛
那時~早上我還在睡~晚上掛商店中~那個11點都好~我都冇手動過
點用外掛=口=
回復 支持 反對

其實  我覺得  真系最近太多外掛....佢整到自己個HS防毒  太強大...
而家佢太敏感   有小小錯誤  就當我系外掛-.-  ...我真系好灰....
回復 支持 反對

希望佢而家維修  系因為呢件事啦    同埋講真  好心各位外掛玩家  停手啦   唔好再用外掛啦   香港好細   一隻ONLINE GAME 唔多人玩   唔系好似台灣 國內咁  ..有幾萬人玩家...香港平均一隻得千幾人...  比你地D外掛咁成日搞一搞...唔怪之得  香港ONLINE GAME 出名   3個月就轉第2隻...><  

PLZ  外掛人士 停手吧
回復 支持 反對

十卜你地...希望你地維修完有得玩喇.^^
回復 支持 反對

之前我都使過有次 我打pvp 之後唔見左裝 回報 佢地話叫我自己搵下=-=
回復 支持 反對

應該係HS既問題- -
回復 支持 反對

佢今次  維修   我估系改番  佢捉錯人._.
回復 支持 反對

台灣方面更離譜, 因為艾爾光劍跟艾爾機械人都推出了全屏秒殺的功能

所以把任何怪物自殺都視為外掛程式的影響...

但管理員似乎忘記了一件事: 不殺小怪而先殺王的話, 王死掉之後小怪會自殺

很多人就因為先殺王而自動斷線, 還有一部份無辜被封
回復 支持 反對

下...係咁架...好彩..我冇on幾日 =3=
回復 支持 反對