查看: 2585|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我的牢騷orz

唉...好心d新手唔好狂咁打跌怪啦

1,2城仲打跌我可以體諒係未識姐

但係3城...去到3-6之前我都可以話未練熟

但3-7之後我真係頂唔順呀

艾就無腦zzzz,法就無腦zzz/xxx,弓又zzzz/xxxx

點解艾唔練風火輪?弓唔練XX/zzz姿zzz姿 ?

法由於我未玩過所以唔知啦

不過打跌d怪真係好手然煩囉

之前玩弓去到4-5/4-6 40幾Lv都打跌,真係(消音)

然後呢~d伊芙呀,雷文呀

既然玩到就姐係接觸左els一排架啦,都仲係zzzz喎,真係ooxx呀

大佬呀,你唔識上吓壇睇連技咩?

好心練好combo啦,mn1mc1...

-------------------------------------------------
感謝收睇完我呢個solo牢騷
回復

法咪xx<x/xx>x
回復 支持 反對

無人話艾一定要識風火輪
唔倒地就得啦(16hit前
但係4村4z倒地真係好勁
有成一半人都係咁
回復 支持 反對

我唔記得我幾時識連lu~我而家有時都會打跌d怪-.-
比小小意見果d打跌怪既人...
eve可以用zzzx zzzx zzzx zz↓z ↑z ...循環...
雷文唔知~艾also唔知~蕾知知地啦-.-(可以話唔知)
愛就可以用xx>x...循環/xx↓x xx>x...循環/xx↓x ↑z.../→→zz ↑z... 好多架!!!(可以用zz↑z結束)但係愛想用z打3下就真係好有難度 其實我懷疑係做唔到既-.-

(有冇人可以教我蕾既連...唔打跌d怪-/\-")
回復 支持 反對

我唔記得我幾時識連lu~我而家有時都會打跌d怪-.-
比小小意見果d打跌怪既人...
eve可以用zzzx zzzx zzzx zz ...
sallylau0307 發表於 27-2-2010 17:08

艾zzz>>^xx
巨劍zzz>>^xxx(修正)

黑魔>>zxx xx<x

弓XX>XX>XX>XX
   zzz姿zzz姿zzz花瓣

雷zzz>>xx
   zzz>>^z

烈刃zzz>>xxx>z

伊 zzz>>^z
    zzz下z上z
    zzz下z>>x>>x>>x>>x>>x(連到著地)
    zzzxzzzxzzzxzzzx(連到佢倒地)
    >>X>>X>>X>>X>>X>>X(連到佢著地)
回復 支持 反對

EVE 最簡單又唔趺咪ZZZX LOR= ="

有時見到D EVE打到D怪仆既係地真係想死= ='

打到4-6個陣真係想喊......
回復 支持 反對

咩叫風火輪
回復 支持 反對

既然玩到就姐係接觸左els一排架啦

你1LV 5比買雷文卡-.-?

法可以→→ZZ Z ZZ...\
有咩煩
打跌怪咪打跌怪,除非核心
仲有你話人自己掂5掂先0.0
回復 支持 反對

愛莎最易>>XX/<<XX陰人
回復 支持 反對

你1LV 5比買雷文卡-.-?

法可以→→ZZ Z ZZ...\
有咩煩
打跌怪咪打跌怪,除非核心
仲有你話人自己掂5掂先 ...
decorate 發表於 28-2-2010 17:15

我諗1Lv都唔識買雷文卡-.-+你睇咁多問雷文同Eve點拎就知
回復 支持 反對