樓主: AI.Software
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你認為runescape能否改善英語?

其實你問乜能野?
回復

梗係得LA,對住既全部都係英文
Zplus05 發表於 18-4-2010 16:04
係英文就能改善英語? s0 u th1nk all 0f th1s c4n impr0v3 ur 3nl1sh sk1ll dur1ng cl455 1n sk00l 4nD d41li l1f3?
咁呢D係乜? wei u wanna go gwd? wut ur stats lvls? we is ls, plz take a good wepon, dim ar were u now, come faster we so many ppls is waiting for u to go in, get ur kc now?
whats kc? its not kfc u hungy nub. 咁就可以改善英語? oic, 我真係好有興趣知你嗰D係乜.
回復

笑鳥
jcjefferson 發表於 19-4-2010 12:16
回復

妖,又一條白痴仔,咁你自己諗下LA,你唔識好自然會查字典GA LA, 查下查下咪識多D LOR, 我自己都係咁 ...
Zplus05 發表於 19-4-2010 19:28
妖,又一條白痴仔,咁你自己諗下LA,一係學好一係學壞,你同佢地講D short-form英文&chinglish你可以改善英語
回復

咁係你自己問題jar ma, 我一早講左我有咩諗法, 你就一路係度challenge我,你今日食藥未呀? 撩交鬧就咪係度 ...
Zplus05 發表於 20-4-2010 17:25
梗係得LA,對住既全部都係英文
Zplus05 發表於 18-4-2010 16:04

笑~~~ 全部都係英文就係你既point同諗法, 相信唔只我一個會對你有"評論"
回復

jimmylui253 發表於 19-4-2010 19:11
回復