查看: 9177|回復: 73
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 暴擊接近2W噶超級火槍手~火槍手打圖心得~

好耐冇見啦,咁多位,我都有排冇玩彩虹島了

近排系D Friend噶召喚下又沖左唔少級,搞到件唔錯噶裝備

特別要提提玩槍手噶朋友仔,打圖應該打最小力.....而唔應該打最大力

好多人都覺得槍手輸出唔高,就系因為最大力噶發動條件系因角色噶力量高低而產生噶

槍手噶力量相對較低,所以發動最大傷害噶幾率會微好多

回復

用鬥牛+到 啱lv 把野已經好勁~
打最小係好的~
5係等到最大..xD
爆傷 去到鬥牛 都已經係超級拼喇..所以爆有1m7           5出奇
回復 支持 反對

係啊!我轉咗火槍後,我超細力完全cut唔到人技
回復 支持 反對

弩寶IS GOOD-.-
回復 支持 反對

弩暴击初頭來睇系好高,到左最後面真正噶秒怪王系魔法師同埋暴擊機甲....所以到左高級之後好多人會放棄弩...

同樣,匕首噶暴擊同弩不相上下,匕首有盾,弩攻速慢,等等因素,所以逐漸淡出主流遊俠系
回復 支持 反對

但系莪火槍玩力-.-[力量上600]
體450 幸700多
咁上最大定最小好-.-
回復 支持 反對

弩暴击初頭來睇系好高,到左最後面真正噶秒怪王系魔法師同埋暴擊機甲....所以到左高級之後好多人會放棄弩.. ...
Roul 發表於 25-7-2010 14:02

ya~
弓才是王道 \0.0/
回復 支持 反對

回復 6# as52021314

唉,你系火枪手,力量唔洗要求甘多,有人验证过800力量噶枪手最多比力量600噶火枪多300左右噶伤害
   火枪属于游侠系,当然要堆高暴击,堆高暴击率噶方法除左加幸冇第二条路啦

火枪我都系推荐加最小,因为力量相对战士来讲都系低左D噶,发挥唔到最大力噶作用

建议你洗下属性啦
回復 支持 反對

回復 7# 雪貓

好抱歉,弓系游侠系职业最差噶,要攻冇攻,比唔上弩,要命中冇命中,比唔上火枪,要防冇防,比唔上匕首....

唉,弓箭手一直俾其他职业打压....开发商噶问题,初头我以为爱丽丝用弓,我都以为弓唔错,玩耐左就发觉.....原来弓箭手除左招式华丽外,冇乜长处....

老实话
回復 支持 反對

回復  as52021314

唉,你系火枪手,力量唔洗要求甘多,有人验证过800力量噶枪手最多比力量600噶火枪 ...
Roul 發表於 26-7-2010 17:59

多200力多300幾攻都唔錯0_0“
莪洗1200力咪多而家900幾傷。。。
射1下多900幾傷。。。少數怕長計
← 白字傷害完美主義者
1200力都話少既話莪會放棄火槍0_0"[多過安可吧]
回復 支持 反對