打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 難道對方有硬直嗎??大家入泥幫幫手評理

照舊..好似上次咁..條友完全冇硬直..之後又話我輸左話人冇硬直

因為中途彈左既關係..cap唔切d圖..但我講既野係100%真實

so好似上次咁..又拍套片比大家評理

放心..41秒係我msn泥..唔係大家msn泥

其實仲有一次冇硬直得仲離普

咁對方用完>>zzz 見我差唔多埋佢身..佢覺醒啦..之後我用返狼牙camp佢..之後佢中左飛過去個下

但係斬落泥個下野..佢竟然仲可以用>>走到..係完全定都冇定過囉..之後吹到同我講..佢20speed 可以走到
回復

評理無用,被屈完後還是會繼續玩,因為真的喜愛這遊戲
即使給些Lag人打跑又如何,怪竟怪自己是伊芙是雷文是蕾娜不是艾索德,艾索德無論如何Lag卻還是能連技
只需要ZZZ>Z XXX就可以甚麼都打到貼地爬
怪就怪這個攻擊判定大得可憐的世界吧

即使是廢物也能贏!沒有最廢只有更廢,沒有最Lag只有更Lag!
回復 支持 反對

其實如果對方都有拍片
都可以睇到佢有幾多下打唔中你(同一場
當然我都見到有D動作係好離譜- -
成把刀插落去都冇反應
回復 支持 反對

對方好明顯無硬直,雖則艾光server係有問題,但對方又真係太lag....
仲有20speed可以走到ga咩=口=如果真係可以,我一早20speed la...
而且對方lag得咁緊要,係好難連的.
lag的人就好似開左無時限的霸體一樣,你連佢個陣,佢都可以照打你.
0:40-0:42,1:50-1:52個度就睇得好清楚,你打中左佢,佢仲可以走到=.=
回復 支持 反對