查看: 2411|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 766 看到的, 老玩家看到會很有感覺的video(更新)

我睇完後毛孔都豎起哂, 放上來大家分享下=)
不過要公測老玩家先會有回憶, 去片!

p.s. 出錯了, 畫面少左一忽, 睇唔到video下面的文字-,-
大家還是到呢個網址看吧:
http://chd.766.com/wzgx_1903/xq_1907/2011/03-03/1056880.shtml

識整的朋友可以幫手貼個全畫面的出來嗎@.@
回復

video 少左下面一大忽@.@
建議大家咁開個網址來睇
回復 支持 反對

開始變成回憶post@.@
好耐的回憶啦:
1. 我第1隻AC係鎚盾,
開服冇耐, 組隊打神殿, 竟然出到醜鎚! 果時稀武係天價(10mxd, 未同依家一樣!)
第一次見到藍色武器好激動! 見到咁長咁多屬性, 心都跳出來,
最後, 一汁, 隊友汁左, 順序獲取-,- 哈
2. 最經典都係蛇龍副,
身上有蛇裝係好威既事, 3個30lv都未到的一齊組隊, 足足刷左一星期,
每次都清完2層小怪, 卡位刷第1隻獅子又初始, 諗起都覺得累0,0"
開始齊裝,火坑, 等級提高, 4個人打得死後2隻獅子啦! 興起沖入去打蛇龍, 1個頂兩個打, 又過到喎! 雄心壯志入去屠埋隻ex, 幾個回合, 就飛哂番城, 死死氣, 又繼續刷獅子, 哈

唯一既遺憾係冇入過當時第1公會:彩虹七色,
物資短缺的時代仲可以開分會的第1公會, 可惜七色高層好快就冇玩,
唔知道依家有冇人搞番起呢@@?
回復 支持 反對