打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 花都別吹吧~花都要上訴咪拎d真證據黎睇下囉~

外面人點睇係佢地問題~佢地亂信遙言係佢地無知~
回復 支持 反對

ok 姐係你族無知? 做謠言擺明冇證據  冇證據本來就唔應該出聲 都唔明你地係道9嘈d乜
冇證據你講咩都唔會有證據出黎 總之聽日就清楚晒 拉怪既圖我已post 大家點睇你地族 你地心知
回復 支持 反對

請樓主不要發雞盲~  信遙言者=無知  做遙言者我無講過有咩罪
回復 支持 反對

但我同你講 做謠言係有天收 你get唔到就咪係道扮威威甘啦 岩岩同花都嘈你地班族人去晒邊? 又唔敢嘈 好似前日甘呀嘛 嗯?!成個花都得你1個? 其他人呢 呢幾張圖片就證明到你地既處事態度同埋有心犯錯 事件既結尾 聽日會知
回復 支持 反對

外面人點睇係佢地問題~佢地亂信遙言係佢地無知~
°`春×. 發表於 26-6-2011 01:41

亂信定係事實 外面既人係識分
回復 支持 反對

有哂証據...仲味行動..?
之前咩都無...就猛叫隨緣踢人...?
回復 支持 反對

已容忍多次 今次隨緣 絕不讓步
回復 支持 反對

有咩好嘈呢。小淳 你問點解要影相ma 彩虹三大族之間有約 有圖證明搶場者=踢 所以 比人[假設]比人引死.搶場.都要影相.作為日後有力證據 Thx
回復 支持 反對

嗚呀..............究竟發生咩事姐~>口<....
回復 支持 反對

冇圖不等於冇真相
冇圖可以有人證
冇圖唔等於你錯
打怪冇圖屬正常人
掛機?冇圖更正常
日日打機開影片黎等圖片有問題
有圖可以係假圖
有圖可以係結尾的圖
有圖可以係不完整圖
冇前因得後果的圖

假如係搶場圖,你點分邊個係第1個黎邊個係第2個黎?
唔通你一入到去個場就要影相相?
係張圖到寫埋時間/影埋時鍾?

你影完相,等間有人黎到,佢又影相,然後話啦:
''我黎先,係你搶場''

then你就拎返第1張影的圖出黎話,"我黎先"

咁可以代表咩-?時間可以作,人地都可以搵張n年前圖黎作
你都可以係去左買水賣裝etc
又可以係死左返返黎-

then最後啦,搶場?如果我夠高lv又冇族我實搶哂你地
game係人玩唔係你地玩哂,我想搶場,吹?最多咪大喇叭
係港服小人先可以睇落去有10個場,10隊人,多出黎果小數就冇得打

但多人d,百幾隊人,唔通真係唔去搶你??
-------------以上為本人心聲,與個別事別無關-----------
重點:我唔等如 _都喎,我搶場可以冇理由^_^人地唔同啦
回復 支持 反對