查看: 2589|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 關於天龍3所謂既"新門派技能" 掃盲帖

我諗好多人都睇過果個所謂既門派新技能..但係我想講..呢個完全係玩家無中生有作出來 並冇官方認證過  
而家我post一段官方既新技能介紹比你地

點穴,pk模式的革新

有別於傳統武俠網遊把"經脈穴道"系統當做另一個屬性養成方式的做法,天龍3巧妙地將賁道與遊戲的技能系統進行鏈接,使經脈,穴道也足以成為一種殺傷力極高的全新pk手段.

首先,天龍3裡的"穴道"可以作為裝載技能的"插槽",玩家只要打通該穴道,並在對應的經脈中貫入真氣,就能夠將配套學習的新技能放入其中,並在實戰時自由施放.通過經脈運轉之後發出的技能威力將會大增,同時由於此類新技能是十大門派都能學習的,近戰遠攻門派的戰鬥限制亦會隨著穴道的出現而被逐步打破,來自不同門派的玩家將在pk中體驗到同樣量級的快樂

另外,據天龍3研發人員介紹,後續開發序列中還會包含一部份專門針對穴道和經脈進行打擊的新技能,讓玩家可以體驗到正宗的"點穴"快感,打到敵人"經脈盡斷"也不是不可能

大家睇完應該知..天龍3既技能更新 並唔係為左一個門派而去做  而呢d"新技能" 可以任由10大門派隨意學習  所以大家唔好再信果個玩家作出來既"新技能"..另外 如果你地對天龍3有興趣  可以上http://tl3.changyou.com/   天龍3既官網到睇官方新聞  總好過信呢d傳言
回復

咁咪好多招技@@邊夠位放??
回復 支持 反對

國服天龍右手邊開放多一行快速鍵, 所以唔怕冇位放.
不過重點係我地玩hk ser有排都唔使旨意有 :lol
因為game1實在跟得太慢
回復 支持 反對

咁咪好多招技@@邊夠位放??
閃爍的神星 發表於 24-8-2011 12:49

我睇過國服d人右手邊排技有2行
可能遲d港服都有
回復 支持 反對

天龍3有排等啦
回復 支持 反對

與其睇國服d新野,不如睇下香港服既更新進度...........一個字 慘
回復 支持 反對

我冇乜所謂
回復 支持 反對

其實我一直想問天羽有無玩國服?@@
如果有玩,係咩ser
回復 支持 反對

其實我一直想問天羽有無玩國服?@@
如果有玩,係咩ser
◇帥靈╭* 發表於 24-8-2011 07:54 PM

我冇啊..只係平時掛機冇野做果陣  咪上國服論壇到睇下囉..
所以D料放心啦 實準+新#8  不過就返學..會少D去睇~_~
回復 支持 反對

我冇啊..只係平時掛機冇野做果陣  咪上國服論壇到睇下囉..
所以D料放心啦 實準+新#8  不過就返學..會少D去 ...
∼香B∼ 發表於 24-8-2011 20:02

可惜呢a_a!!

如果你玩國服,我想同你切磋一下:lol

我唔擔心d料真定假:lol我份人無咩所謂,佢更新咪由佢跟;P
回復 支持 反對