打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 世風日下~

關閉 [複製鏈接]

租機未租機LO 你冇租過啊??嘈嘈嘈
回復 支持 反對

受到警告 22#
哇- -好銀頂引!係時候到我出場啦!
我係烈風v浩!你個傻西真係放架><等你好耐啦!
幾驚你吾識放tim放得吾慢w0= =洗吾洗教下你?
你改機就咪串串貢咁啦><做左吾怕認w0?
你係男定女呀?男既好心就認左佢吧啦~
挽改仲屈人租機- -笑了~
租機有咩問題呢?上校都有租機啦...你咁講佢地個個都姐係有問題啦可?
依家d人真係無家教><呀媽有無教你野架?你呀媽有無讀過書?
睇落好似無w0><個仔都教到咁樣樣...
不知以謂!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

受到警告 24#
哇- -好銀頂引!係時候到我出場啦!
我係烈風v浩!你個傻西真係放架>
abc9079 發表於 1-9-2011 14:55

小學雞番屋企讀書啦
家陣鬧緊你租機狗呀
冇料學人開黑,比人踩好正常啊
字都未識打就咪學人筆戰啦
錯字多到笑死朕
租機冇問題,租機租到當自已練番來咁就好有問題
而家d人真係好冇家教,呀媽冇教你野叉燒唔好學人扮勁咩?你呀媽有冇讀過書?我呀媽就有啦,大學畢業tim
你呀媽睇落就冇啦,教仔教到硬硬膠膠咁,問候伯母d咁簡單既野都做唔好
不節以謂?你up緊乜?一舊舊咁,讀好d書先啦
不 知 所 謂
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

強大~真係強大呀><
佢係朕w0~邊f u c k似呀?
小學雞真係小學雞~我話你番去讀下書比人話番轉頭?_?
吹佢吾銀脹囉...我話佢呀媽,問候番我轉頭~
笑爆><你做開棟篤笑架?幾啱你~
無野講就咪抄我啦~人話你話番我轉頭~
你呀媽大學畢業?吹到呢?證書有無?
大學畢業個仔都教到咁~好心你就收下皮啦~
仲學人吹雞-v-比人見到都笑死人呀~

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
AtroCity -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

呀~改機話人改機~
囧吾囧呢?_?
有無證據證明我有改呀?_?
我就有哂證據證明你就改~
仲有呀><你洗吾洗淆到開隻ms-a出泥?
淆銀到一槍都吾銀開呀?爆一下大技炸~我開隻nt-d係咁射都無人比我秒w0
好心你吹雞吹隻勁o的架啦~吹隻垃圾泥比人串呀?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
AtroCity -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

你叫朕??你叫自己狗都冇資格囉改機狗
回復 支持 反對

仲要叫埋d fd屈人改機,冇品

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
AtroCity -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

受到警告 30#

叫個唔知咩水出離就話佢改機=.=高手高手..你呀媽大學,你小學讀完未姐=.=    actionzero 我怕你烈風v浩係邊個你都唔知呀,唔知就出離做炸兩,你係唔係真係同烈風v浩玩過呀
回復 支持 反對