收起左側

[GF/DM] [GFDM x jubeat][大夏祭][純分享] 今日的個人狀況

關閉 [複製鏈接]
2. 尾二果首Riot of Color確認要打百合水仙,不過呢點唔難,我發個新post再說明一下
 難既反而係XG果邊要打7首歌
Torchic╳小火雞 發表於 2-8-2012 07:20

其實XG 既條件已經唔算難..

Konami  冇出需要入 Extra / Encore Stage 先打到既課題曲(例如Predator's Crypto Pt.1 & Pt.2 )  已經算好好....

如果真係出左Pt.2  
叫d未玩過xg 既新手去開encore 去打Pt.2 ...

我諗都好多人都解唔到... 雖然有得搵人R 歌的說...
回復 支持 反對

講起大夏祭..

我而家先玩左1舖jubeat..

但我玩左n 次GF....

次次見JUBEAT 咁多人  都走左去玩GF & DM ...
===========================
Btw  今日玩Excelsior Dive ( REG-G ) Clear左..  雖然係拎c..

但係覺得Excelsior Dive ( REG-G )  都幾易下..

起碼唔洗exp or above 個d  要loop 個段要轉手既 10 幾次...
回復 支持 反對

我玩左隅田川
但係未玩snow goose

============================

講起GFDM

婊 首I'm so happy RMX好難 ...
Torchic╳小火雞 發表於 16-8-2012 00:14

其實我唔覺得I'M So Happy 係Remix左...
   只係變左用結他演奏only....

btw  MODEL DD10 好恐佈....
回復 支持 反對