查看: 2662|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] g改後的自定會否reset?

請問一下7月g改,自定機率(我現在已紫字),會否reset變回白字(因為是大更改遊戲)?我想留回個機會給hi-nv 可是又遲遲不出
回復

請問一下7月g改,自定機率(我現在已紫字),會否reset變回白字(因為是大更改遊戲)?我想留回個機會給hi- ...
BARATHUM 發表於 20-6-2013 02:11

抽乜野會抽到紫字都唔中?
正常人品無問題黃字中, 黑仔的話黃字唔中紅字都中啦

唔喺特登抽normal機抽到紫字呀?
回復 支持 反對

抽乜野會抽到紫字都唔中?
正常人品無問題黃字中, 黑仔的話黃字唔中紅字都中啦

...
dragoonkwok 發表於 20-6-2013 02:39

照你咁講 紫字唔需要存在啦
  只係你一直以來人品都唔錯

利申:
試過G幣 紫字第五抽先中 SR智天
都試過轉黃字後一抽即中 SR墮天

-------------------------------------------

留名睇有冇官方回答RE唔RESET
回復 支持 反對

利申:
...
kennylam25 發表於 20-6-2013 02:52

你仲有米過我 前前後後刷左幾多G?
我插左55張卡 推x1改機率變黃字
黃字30幾抽仲係黃字唔變 出極都係c機到底仲要抽多幾多次先會出機/變紅色
回復 支持 反對

利申:
...
kennylam25 發表於 20-6-2013 02:52

紫字對玩家來講, 真喺唔應該存在

以前紫字先抽到我都試過, 不過呢幾次SR正路都是黃字中

但樓主是因乜事抽到紫字呢?

有d好奇乜機會抽到紫字都唔中?

或樓主特登抽2000G抽到紫字?
唔使咁呀嘛? 應該好多人都黃字中到啦?

仲有, 唔好話G改啦, 如果毛啦啦更新歸零, 咁樓主都無得追囉, 隻GAME入面好多野G1都無講明, 到時真喺連追到無得追

各位都知啦, SD呢隻GAME真係乜事都有可能發生

回復 支持 反對

紫字對玩家來講, 真喺唔應該存在

以前紫字先抽到我都試過, 不過呢幾次SR正路都是黃字中

但樓主 ...
dragoonkwok 發表於 20-6-2013 03:09

冇人充點 得罪客仔 加速遊戲倒閉 如果佢真係剷機率一定要賠番比人
以前都試過剷徽章記錄 打得咁辛苦佢幫我龜0 以前辛苦咁draw 4場冇左
不了了知 d人當冇左件事咁
回復 支持 反對

你仲有米過我 前前後後刷左幾多G?
我插左55張卡 推x1改機率變黃字
黃字30幾抽仲係黃字唔變 出極都係c機 ...
小黑死神 發表於 20-6-2013 03:01

個次 冇計過用左幾多G(唔係一次過咁抽到紫色字)

就係個次G幣自定義紫字5抽先中嘅經歷[紅字之後根本係地獄,見d G幣係咁扣,每次都期待部SR跳出來,抽極都昧出]

搞到我之後抽SR都用M幣自定義(唔知係唔係心理作用,覺得M幣自定義容易出d,m幣抽SR 到宜家次次都係黃字內中)
回復 支持 反對

就係個次G幣自定義紫字5抽先中嘅經歷[紅字之後根本係 ...
kennylam25 發表於 20-6-2013 03:16

有錢既話我都去自定抽 依家課金p and d準備第3次課金
回復 支持 反對

冇人充點 得罪客人 加速遊戲倒閉 如果佢真係剷機率一定要賠番比人
以前都試過剷徽章記錄 打得咁辛苦佢幫 ...
小黑死神 發表於 20-6-2013 03:11

一定? 隻GAME好多野都無講明, "官方保留最終決策權" 呢句最正啦

仲有一向玩家有玩家投訴BUG呀、派少野呀、計錯場數無派獎呀, 次次更新次次鑊, 次次補鑊, 次次甘, 真喺開創遊戲介的先河
回復 支持 反對

就係個次G幣自定義紫字5抽先中嘅經歷[紅字之後根本係 ...
kennylam25 發表於 20-6-2013 03:16

唔好磨爛席啦, 黃字都唔中就登出, 洗個面落街買下旗做下善事, 重新開機再登入抽過啦
回復 支持 反對