打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [GOT5團隊賽]比賽詳情+隊伍資料集中帖 決賽時間安排完成

可唔可以4打5 or 3打5 or 2 打5??
如果真係要番工d人!!
memoriesso0721 發表於 22-8-2013 20:49

係LO 豬豬團- - 勁勁
讓下我地小朋友之膠LA@@
你地咁勁2打5都贏我地LA-____-":'(
比下面我地LA!!! -0-
回復 支持 反對

點解仲有甘多小朋友應到我既- -"
有時我地阿媽叫我地做家務,又要幫佢洗碗,真係下午先得閒炸WOR-_-
一係你地下午搵個時間打LO
夜晚D阿媽煩死人
有時又叫我要9點鐘就訓-_-<---你地唔係甘既咩??
回復 支持 反對

點解仲有甘多小朋友應到我既- -"
有時我地阿媽叫我地做家務,又要幫佢洗碗,真係下午先得閒炸WOR-_-
一係你 ...
memoriesso0721 發表於 23-8-2013 02:56

你知唔知咩叫 有時 ARR!!!!-0-?
今日例外炸嘛@@
回復 支持 反對

@@原來一日訓唔著,一日例外甘樣
回復 支持 反對

我地有人返夜晚, 可唔可以上午打 9am ok?

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
馬倫 -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

唔洗同佢 E D 人講咁多,佢地推三推四日日都唔得閒嫁啦,係咁岩星期三 三點得閒嫁啦~!後備加多幾隊人落去同佢地玩 ~!講黎哂氣 E+ 唔洗你就,記住番去練多幾個PLAN!
回復 支持 反對

大修改
隊伍名稱: 進擊的巨肥
隊員1 遊戲名稱: MemorieSxSo 樂古ID: memoriesso0721
隊員2 遊戲名稱: 小惠豬 樂古ID: 小惠豬
隊員3 遊戲名稱:  TheQueenKiller 樂古ID: 巨肥維尼
隊員4 遊戲名稱: 西大俠 樂古ID: makusu
隊員5 遊戲名稱: KALOTZ 樂古ID: KaLoTz
後備 遊戲名稱:  xGlamouRlcHill 樂古ID: `GENESIS
後備 遊戲名稱: 一阿恆一 樂古ID:hang4459
後備 遊戲名稱: 屠龍飛 樂古ID:紫雲飛56k
後備 遊戲名稱: 蕭薺 樂古ID:不要迷戀哥
後備 遊戲名稱: steamkfu 樂古ID:s0rblue
後備 遊戲名稱: 蛇鼠一窩 樂古ID:kitkit214
回復 支持 反對

唔洗同佢 E D 人講咁多,佢地推三推四日日都唔得閒嫁啦,係咁岩星期三 三點得閒嫁啦~!後備加多幾隊人落去同佢 ...
`GeNeSIS 發表於 23-8-2013 03:21

星期一至五上午12點後至下午5點前得閒LO@@
回復 支持 反對

隊員3 遊戲名稱:中秋節燈籠 樂古ID: FaaTJAi   <<<掛仔都會參加比賽既..............
咁又係呀...呢次線上比賽...人地有冇開掛..冇人知既....ON DOG DOG
回復 支持 反對

回復 69# leepokong11

(密語)[來自廣州既大陸仔發出的密語] 參加埋d樂古 垃圾比賽傻仔

街場仔廢到話人掛haha 傻仔 廢就收收下先 ok? 叫人got5又唔打 haha 又要話人掛demo 拍埋片比你又唔打 小學雞都係唔同你小見識
樂古都開分身點同你玩
回復 支持 反對