打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 求救《SD高達》五週年活動開跑!網址入唔到

點解你要咁睇唔開自爆ip?
六津璃爾 發表於 17-6-2014 05:30 PM

佢居然認唔出自己IP~
睇黎真係外行人
回復 支持 反對

唔知邊度 "同意facebook應用程式授權並參與《SD高達Online》五週年心跳回憶事前抽活動" 點搞????
又死link, 又無序號, 求教學 ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

角色名:龍騎士K  
信件類別:遊戲活動
事件發生時間:2014-06-17 17:27:00
詳細描述:
五週年心跳回憶活動, 搞咁耐我都唔點拿到機, fb條link又入唔到個死link, 又無序號, 又唔知邊度加 "facebook應用程式授權並參與《SD高達Online》五週年心跳回憶事前抽活動"
救教學!  

GM 回覆
信件狀態:未回覆   
負責 GM:
信件提交時間:2014-06-17 17:30:46
GM 處理時間:
GM 回覆內容:

回復 支持 反對

唔知邊度 "同意facebook應用程式授權並參與《SD高達Online》五週年心跳回憶事前抽活動" 點搞????
又死link, ...
dragoonkwok 發表於 17-6-2014 18:15

佢個網會連去facebook要求授權 同意就得
問題係依家gameone 搞到d 機 同 code 錯曬
回復 支持 反對

佢個網會連去facebook要求授權 同意就得
問題係依家gameone 搞到d 機 同 code 錯曬 ...
kennylam25 發表於 17-6-2014 18:18

死link 完全唔知搞邊科!!

fb見到有人話唔入序號可以無限抽, 五週年真爆笑!!

回復 支持 反對

死link 完全唔知搞邊科!!

fb見到有人話唔入序號可以無限抽, 五週年真爆笑!!

...
dragoonkwok 發表於 17-6-2014 18:23

死link 係因為 gameone知道呢鋪出事 所以先停左個活動網頁 (gameone嘅效率應該冇咁快搞得掂)
其實公告都講到明只送一部機, 呢次唔係直接揀部機, 要抽, 每日最多抽20次, 抽唔啱可以抽到活動日期完結

gameone次次做嘢自己都唔做一次 testing, 求其交貨, 如果有自己做過testing 點會顯示機體同code不符都發現唔到
回復 支持 反對

死link 係因為 gameone知道呢鋪出事 所以先停左個活動網頁 (gameone嘅效率應該冇咁快搞得掂)
其實公告 ...
kennylam25 發表於 17-6-2014 18:29

我估閣下應該打錯字, 唔喺 "gameone知道呢鋪出事" 而喺 "gameone估唔到鋪鋪都出事"

呢鋪好玩唔玩去玩fb, 真喺唔知搞邊科

回復 支持 反對