打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (最後更新時間 : 7月12日)留名post 新手玩之前可用作參考

大家多多指教 >.<
我play伺服器: 愛麗沙
出沒地: all  
id  no.1 灰之碎羽  (人類boy)     
技能偏向 : 魔法 近攻
累積等級 : 30  (>.<)
重生次數 : 無...........T^T(無$$)

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
windsword + 5 自我介紹加分= =a

查看全部評分

回復 支持 反對

ser:貝婷
叫:似個香蕉人
技能:近身 煮飯仔
lv@13
重生0次
累積等級13= =

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

ser:安黛莉
名:風無影
職業:近戰
lv25
重生1次
累積等級55= =超廢= =

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我 嘉熙 貝亭 弓手
有風箭~

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

ser:安黛莉
名:leekin
中手偏新手...
技能偏向 : 魔法 有時近攻
lv:18
重生1次
累積等級好似43lv...
主要在7ser出現,有時會在1ser
出沒地點:提村,杜
努力向魔法進發(很難成功的夢想...)
因打字慢,不太說話...

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Ser:安黛莉
名:逍遙天地間
職業:近戰
Lv:27
未重生過...
超新手一名...各位得閒搵我一齊升下級賺下錢啦:lol

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

Ser:安黛莉
名:Monkeytommy
職業:近戰+祝水
Lv:21
重生過幾次~~~
累等11X
主要出沒:賽城+堤村+社8
Ser:1,3,7
好弱的人~~~

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

ser 當然係貝亭 囧....因為有我個名係到...."亭" 唔係婷..嘿嘿-口-

名 -洛星- 
職業:咩技都學既路邊小野草一朵...
lv..33 囧...
重生0 累積33....
玩既時間...8日...

主要出沒...有令女既地方就會見到我..>v<     杜巴 ,班, 賽             (唔好被老婆見到- -")

主要1線,6線,10線....  

技能..唔好理啦-  - 總之學到我都學...好傻XD....  明明係遠戰就暴擊反擊仲過過精遠.. (汗...

主要係3修...E加變左4修...第4樣係咩...就係生活技 @0@...

只能用新手代表我(笑..

窮到冇錢買3果隻新手呢.*講笑姐..唔洗驚 囧....嘿嘿嘿..

有人問我興趣係咩...就係冇錢但係去杜巴1線睇野 0﹏0"  坐係到呆等...傾計...仲有就係..吸經XD

討厭既野...就係我成日都做既野...割羊毛..掘礦...打地城....

暫時身家得4W....><  基本上..

另賣廣告...賣身..orz黑木,精密燒,白黑圍巾,金色宮廷服,皮手..仲有D既..不過唔記得啦.... XDDD

至於現況呢...就係...唉..8成既技都修完..就係冇ap升...FUXK=V=   

唉...味升果d正係得d咩休息丫...果d.

..最煩係風車...升極都冇e = =

有1個方法係不明,仲有1個唔明白..咩用風車反擊..有冇人可以講下...

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

所在伺服器: 愛麗莎
名字:威力啤酒
技能偏向 :弓手
現在等級 : 23

主要技能:遠箭:C 穿心箭:C 暴擊:C(看技能級數已經知道是新手了吧-.-)
生活的不想說

近況:忙著做毒雲箭任務= =

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

ID:白雲妹(安ser)
累等350
弓箭手....
重生左十次
岩岩俾人扣分...