打印 上一主題 下一主題
收起左側

[網聚活動] 會員相片簿網聚報名處 [最新資訊 : 日期改為聖誕節期間]

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

葵芳我岩wo...不過我唔會去-.-
如果去既話睇下見唔見到你地先
回復 支持 反對

原帖由 不死之謎 於 2006-11-15 19:10 發表

測驗時期未必= ="
平時就一定可以- -"

我366日都可以出街-V-*
回復 支持 反對

原帖由 不死之謎 於 2006-11-15 10:14 發表
我想再要推遲了 , 再次定網聚日子的時間 , 還未通知有一大堆的測驗 - -"
我媽亦未必會讓我出街

我會幫你祈禱
天主會幫你..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................測驗 合格
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

OH 我也想去 跟你認識一下
去打下交道  可以嗎:lol
回復 支持 反對