打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家對這首"靈異歌曲"今天等我來呢首歌有咩回應??(再度討論)

講返少少先...有d人都可能唔知

早排恐怖熱線都有講過啦...話係 e華時代 Eason 陳奕迅

就有隻伸曲精選唱片裡面有首歌...歌名叫"今天等我來"呢首歌

就聽聽下開頭幾秒2,3秒之間有一句好細聲就話"好慘呀"咁樣

而上星期六晚恐怖熱線潘生都有搵返Eason 陳奕迅 問返起呢件事

佢就話佢之前係一個綠影廠到層經係死過人既...但果隻碟就唔係係果個廠到綠既

佢就話可能有d靈體e附左唔會咩野/跟住佢...陳奕迅 就聲稱"我又冇得罪過佢地"

詳情大家可以返上恐怖熱線http://www.997metroshowbiz.com/ghost/ 聽返

據我既分析...如果Eason佢係比靈體e附左d乜野...咁佢以後d歌都會有同樣d聲

但呢幾年都唔覺Eason有好多靈體歌曲...只係得果首

我諗唔知係咪真係比佢講中...個靈體鐘意聽佢單呢首歌...我本人都聽過都幾好聽的

如果佢係鐘意聽...而而家Eason佢有好多歌都係好聽既...咁點解佢唔係其他歌講呢句野

而就係單佢首歌就圍獨事有呢句野呢...我唔排除應該係有人講埋d咁既野

如果係既話...佢肯定好增Eason 但呢首歌之後佢就冇唱片再有呢d聲

我懷疑可能係靈體咁岩經過...玩下Eason睇下佢聽唔聽到姐

大家唔知對我呢個講法有咩意見??

唔岩聽唔好灌水...唔該

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
邪風仔 + 6 內容精彩

查看全部評分

回復

好慘呀~比我都唔聽,,禁恐怖
回復 支持 反對

我睇過e段新聞啊  之後 EASON仲叫個記者唔好再講啊嘛~

我有聽恐怖熱線  聽左有播果首野果兩集  

兩隻都聽到..都幾邪下~.~
回復 支持 反對

唔夠膽聽-﹏-''
但係.....真係好邪囉..
好好地一隻歌變到甘恐怖= =''
回復 支持 反對

聽唔到 返宜覺首歌幾好聽 ==
回復 支持 反對

請問個日節目係咪2007年 10月14日?
回復 支持 反對

原帖由 .WT. 於 16-10-2007 23:07 發表
請問個日節目係咪2007年 10月14日?

上網重溫係聽唔到的...因為經過壓縮

如果你想聽可以去呢到聽

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3129316&extra=page%3D3
回復 支持 反對

聽番先...睇下聽唔聽到-.-"
回復 支持 反對

隻歌一早有-.-
但 聽唔到好慘呀 e3個字..
回復 支持 反對

我嘗試叫之前開POST靈異歌曲-今天等我來個樓主叫一叫佢睇下佢有冇辦法

將條音係放上其他途徑/叫佢放上即時收聽果到...睇下佢有冇計

令大家聽清楚D
回復 支持 反對