打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大宇可能將魔力改成免費

關閉 [複製鏈接]
真係轉就好啦
回復 支持 反對

有內涵既game一定會有人支持既~~~~只係希望唔好有無聊的人在玩呢xdxd
回復 支持 反對

正@@我支持魔力1多過魔力2...
可能因為人物公仔問題...
你估...免費左...既話佢本身d人物會唔會係度-a-?
如果係度就好啦

回復 支持 反對

係啵..應該會係返到既.....(唔係一定冇哂d老手玩唷@@)
咁我咪唔洗練過只格仔...冇記錯就五十呢定五十二xd格黎仲有只賊仔...唔洗搵咁多錢練人了...買返d寵升就ok了@@(可惡啦...之前話唔玩個fd攞送俾我唔鬼識既人..吹漲/.\紅螳呀..白靈呀....最愛的petpet)
回復 支持 反對

係咪堅啊?!?!?
回復 支持 反對

講真的嗎...
你又知??
回復 支持 反對

魔力2真係吸引到玩家??
我見到d人都話魔力2唔好玩,無左魔力1個隻feel

會唔會魔力2免費都未到魔力1免費??

回復 支持 反對

好明顯係冇可能啦
如果你話到魔力2咁好玩...就算魔力1免費又點?咪一樣冇人玩
咁簡單一個二個10開8開...個平衡性仲得了?同鬥掛得多有咩分別
如果魔力2唔夠魔力1好玩....咁大宇又點會將魔力改做免費呢

一隻收貨o左3年幾o既game變做免費game??談何容易!!
回復 支持 反對

原帖由 矮哥 於 10-1-2008 07:51 發表
好明顯係冇可能啦
如果你話到魔力2咁好玩...就算魔力1免費又點?咪一樣冇人玩
咁簡單一個二個10開8開...個平衡性仲得了?同鬥掛得多有咩分別
如果魔力2唔夠魔力1好玩....咁大宇又點會將魔力改做免費呢

一隻收貨o ...

賺唔到錢就要轉免費嫁啦,理得你開左幾多年
如果魔力1好玩就唔會汁鬼晒啦
日本同韓國魔力都汁左  日本整呢隻魔力1,到最後都係汁左就知咩事啦,呢家人既口味大多偏向3d遊戲,要一隻開左咁耐又要比錢既2d game,根本係冇得生存,唔改免費仲會加速滅亡,唔信你遲d睇下
回復 支持 反對

原帖由 影‥ 於 10-1-2008 13:02 發表

賺唔到錢就要轉免費嫁啦,理得你開左幾多年
如果魔力1好玩就唔會汁鬼晒啦
日本同韓國魔力都汁左  日本整呢隻魔力1,到最後都係汁左就知咩事啦,呢家人既口味大多偏向3d遊戲,要一隻開左咁耐又要比錢既2d game,根本係 ...

轉型做免費之後

魔力1用咩黎賺錢=D?

商城..?賣BT裝?賣BOSS寵?

我想像唔到魔力正服如果出商城有咩好賣
回復 支持 反對