查看: 3535|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望少左咁多人玩@@

無聊果陣下載希望想重玩點知 希望少左咁多人玩@@...5ser得分流一多人...仲有無咩人打怪咁.以好多人搶怪..好似個個都用外掛..打到成地都係野都唔汁
仲有物價真係.....一個水晶成千萬..30個雄膽要幾萬定百幾萬...點玩..原全唔知從何玩起
回復

唔係丫,,我係5ser都係白手起家,,都ok 好玩bo,,,,,至在玩樂,,,自己想玩就玩@@
e家都67lo,,,考試無咩點玩..
回復 支持 反對

依家玩冇禁著數~如果聖誕假期果陣玩會著數d...
(聖誕禮盒1個100萬,我見人最高收150萬..)
不過依家d寶/錢都好易賺,我都係呢個聖誕假期先玩番,開左個跳騎賺左唔少$_____$...
同埋依家好似有好多人用外掛啵...
(我係回聲谷[npc處]打死隻怪跌左d野,俾人強制汁左=________=
之後我仲拎d細水試下,點知未落地已經消失左...)
(5ser)天改聽講開始降價,紅寶升價..(我仲見到天改+7[白屬] 17e= =)
回復 支持 反對

無奈.....水晶都要千幾萬一粒-,-(仲要係5ser添...)

1-2ser既話...無言.......

新手好難係希望立足......除非果個新手肯用錢買game錢啦~~
回復 支持 反對

1-2ser仲恐怖  2ser貴到下死人同5ser完全唔同 開左個新人睇..
回復 支持 反對

1同2ser開左好耐,所以價係高好多~o~
回復 支持 反對

就係因為外掛問題先物價上升
好難生存到- -
回復 支持 反對

主要原因係ynk ~ 前幾排 有人用bug copy錢 ~ ynk知道又唔理

之後更新左個bug 但係又唔回溯 ~搞到copy既果d錢 係晒度 !

搞到e加d物價高到乜咁
回復 支持 反對

嘿嘿....一粒用黎衝裝備既材料要4億一粒

玩過咁多隻GAME

都係第一次係希望見到要咁貴
回復 支持 反對

只要你睇d人賣錢幾平就知
回復 支持 反對