查看: 3690|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 其實你地玩希望係係咩原因?!

我覺得人物做型幾Q=0=SO先會玩,,你地呢@.@?
回復

同你一樣,同埋果時有朋友話我玩既話

就俾錢俾裝我[[bao_31]]

我好貪心架[[bao_34]]
回復 支持 反對

冇呀!之前細個時個fd收我錢幫我升隻法升到60幾就佢唔玩!果時仲係剛剛開我都宗玩過!之後同個fd一齊讀書到中1佢話免費叫我玩我就玩之後同佢一齊玩騎鬥快!升得超快!但係佢玩玩下唔玩之後我冇玩其他game但就停左升!但繼續玩因為有姐陪我!而家見到小丑二轉勁到咩咁!所以就開始玩小丑仲有呀版主而家希望物價變低左不如玩番過黎玩ser1!

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 心得

查看全部評分

回復 支持 反對

[quote]原帖由 《細乂軒
回復 支持 反對

原帖由 乂雪吹風 於 21-2-2008 23:32 發表
冇呀!之前細個時個fd收我錢幫我升隻法升到60幾就佢唔玩!果時仲係剛剛開我都宗玩過!之後同個fd一齊讀書到中1佢話免費叫我玩我就玩之後同佢一齊玩騎鬥快!升得超快!但係佢玩玩下唔玩之後我冇玩其他game但就停左升!但繼續 ...

俾錢人幫你升- -

吾係掛...好哂錢[[bao_27]]
回復 支持 反對

10蚊升左60幾係隻game剛剛出果陣!一舨la!我都覺有d哂錢不過而家仲係老友同埋過左5年lo!就算la!^^
回復 支持 反對

5年班果陣   fd叫我玩   我果陣時希望第1隻online  懷念所以而家轉左免費咪玩番囉

之前封測完左收費就冇玩

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

[quote]原帖由 《細乂軒

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

同#7樓一樣   都係懷念so玩番
但依家個YNK非常之唔掂    D法術特效冇鬼晒
勁無奈!  搞到D祭師好慘   幫人+完又唔知道有冇+到
不過佢都唔收點`算系咁....唉!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我覺得d人物好得意
但係最好既始終係d背景音樂
好好聽[[bao_28]]
係ynk之前玩到要比錢
係幾年入面成日諗起
回聲谷個首歌
好好聽